Şimdi Ara

İş kurmak hakkında fikirlerinize danışmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu akşam kardeşimin evinden çıkarken en alt katın kiralık olduğunu gördüm, 100 mt2 civarı bir iş yeri. Yer tam olarak çok aktif bir hastanenin acil kapısının karşısında sayılabilecek kadar yakın bir yerde. Burada her iş yapılabilir ama benim amacım 7/24 çalışan bir iş yeri yaparak gece acile gelen veya hastane de kalan hastalar ve refakatçilerden dolayı sürekli sıcak para girişi olacağını düşündüğüm bir konum. Ayrıca hastane dışında da hem siteler ve apartmanlar açısından hem de çok ünlü bir bulvarın da alt sokağı olmasından kaynaklı bayağı merkezi bir yerde. Ben gayet büyük olmasından kaynaklı 2 bölümden oluşan bir kısmını market gibi bir kısmını da hastane kantini gibi kullanmak niyetindeyim. Bu arada şu an yazınca fark ettim koca hastanenin kantini yok, su dahi alacak yeri yok yani. Ben market bölümünde paketli gıdaların yanında bir bölümde de tost sandviç gibi aperatif ürünler yanında pastane işi kurabiye simit vs ve hastalara şifa niyetiyle daha çok satılır diye çorba çıkartmak niyetindeyim. İşi yapmak gayet mantıklı geliyor ama gece açık olmayla alakalı olarak izin ruhsat vs nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Normal market ruhsatı alınca 7/24 açık olma şansımız var mı? Ya da sadece izin mi almak gerekiyor veya farklı bir ruhsat almak gerekli mi? Ruhsat farklı olursa özel izinler gerekli mi? Hepsi halledilirse bu ruhsat çok maliyetli mi? Bu konu da bilgisi olan kişilerin bilgilerine ihtiyacım var.

Herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Dostum kesinlikle gıda uzerine ac gecen sene hastanede kalirken koca caddede 1 2 tane donerci açık oluyordu geceleri ve sadece 1 tanesinde dogru düzgün bir sey kalmış oluyordu

Yav dedim Allah belanizi vermesin niye bu caddeyi gereksiz sacma sapan seylerle doldurdunuz? 24 saat açık market donerci yemekci corbaci her yere lazım

Ve bunun ucuk fiyatlarla olmamasi lazim ucuk fiyatlar olunca insanlar ac kaliyor gene yemiyor ve bu büyük günah

Market + döner + çorba ac hocam ve Allah'ın hissesini de ver kazık yapma kârını helalinden kazan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Benim niyetim de o yönde hocam, hem gıda hem market gibi düşündüm ve fiyatı konusunu da zaten köşeyi dönelim diye değil yağımızda kavrulalım mantığıyla yola çıkarak açacağım ama gece açık olabiliyor olmam çok önemli, bu konuda internette de yeterince bilgi bulamadım. Belki birisi buradan yardımcı olur diye açtım başlığı.

• uP

• randevu evi aç

• bilmem

• Simit fırını aç kesinlikle. Paraya para demezsin. Her bütçedeki adam simit alıyor. Tabi anlıyorsan simit yapımından vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 10 Temmuz 2024; 17:57:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hangi hastane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tost makinesi , su makinesi ve abur cubur makinesi koy. Başında boş boş bekle

• 7/24 acik olan marketler var dükkan acmak kolay önemli olan ili etapta doldurabilcek finansal güc varmı bir kac aylık seni idare edebilcek nakitde önemli bunlar varsa olabilir market olur pogoca simit icinde bir fırın ile anlasilabilir tedarik konusu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.