Şimdi Ara

FİLBOX (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
18.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim TV de modül girişi var fakat uydu alıcısı yok.modül alıp receiver çıkışını hdmı dan TV ye versem kullanabilir miyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • next machina 3d için modül almıştım, modülü yerleştirdim tanıdı, 11750 frekansından kanal taratıyorum beyaz tv gibi farklı kanalları buluyor. sadece şifreli kanalları taratınca hiçbir kanal bulmuyor. çanak türksat a ayarlı sinyal %75 civarı kalite %100 gösteriyor. sorun ne olabilir?
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    11775 V 27500 3/4 8PSK
    11802 V 17500 3/4 8PSK
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    aynen frekansı yanlış yazmışım, 2 frekansı da deniyorum her türlü kanal bulamıyor. türksat seçili ve tüm ayarlar istenildiği gibi seçili, normal türksat kanallarında sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

aynen frekansı yanlış yazmışım, 2 frekansı da deniyorum her türlü kanal bulamıyor. türksat seçili ve tüm ayarlar istenildiği gibi seçili, normal türksat kanallarında sorun yok.

otomatik arama yaptır sebeke yada ağ arama açık olsun kör taramada olabilir bunları bi dene
  • Arkadaşlar Dijitürk' ten Filbox'a geçiş yaptım, görüntü kalitesi bir tık aşşağıda, özellikle görüntü kalitesine önem verenlerin dikkatine sunarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diocid

Arkadaşlar Dijitürk' ten Filbox'a geçiş yaptım, görüntü kalitesi bir tık aşşağıda, özellikle görüntü kalitesine önem verenlerin dikkatine sunarım..

Fatura olarak değerlendirirsekte 5tık aşağıda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modüllü dsmart tan filbox a geçtim. Sadece netgeo lar yok. Film kanalları çok daha iyi ve fiyat 3 te biri.

• merhaba bende samsung 48h6270 tv var daha kurulum yapmadım kendi uydu alıcısı icinde filbox cam modül ile almak istiyorum fiyat nedir havale ile
    ayrıca mesaj ile tam belgesel kanal listesini atarmısınız
  • Anlam veremediğim bir durum var bu işten anlayan üstadlara sormak istiyorum;

Nasıl oluyor da Filbox'ın görüntü kalitesi daha kötü oluyor? Mesela Filbox da 12054 frekanstan alıyor atv'yi Dsmart da. Digiturk olsa anlicam başka uydudan alıyor ancak altyapıları aynı ikisi de Türksat'tan çekiyor. Bu nasıl oluyor bir türlü anlamadım açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

merhaba bende samsung 48h6270 tv var daha kurulum yapmadım kendi uydu alıcısı icinde filbox cam modül ile almak istiyorum fiyat nedir havale ile
    ayrıca mesaj ile tam belgesel kanal listesini atarmısınız

Kanal listesi;

http://prntscr.com/af3p6m ve Ulusal kanallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ore -- 14 Mart 2016; 15:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

quote:

Orijinalden alıntı: diocid

Arkadaşlar Dijitürk' ten Filbox'a geçiş yaptım, görüntü kalitesi bir tık aşşağıda, özellikle görüntü kalitesine önem verenlerin dikkatine sunarım..

Fatura olarak değerlendirirsekte 5tık aşağıda

Bu durum görüntü kalitesini düzeltmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diocid -- 14 Mart 2016; 19:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ore

Anlam veremediğim bir durum var bu işten anlayan üstadlara sormak istiyorum;

Nasıl oluyor da Filbox'ın görüntü kalitesi daha kötü oluyor? Mesela Filbox da 12054 frekanstan alıyor atv'yi Dsmart da. Digiturk olsa anlicam başka uydudan alıyor ancak altyapıları aynı ikisi de Türksat'tan çekiyor. Bu nasıl oluyor bir türlü anlamadım açıklayabilir misiniz?

Öncelikle filbox kanalları dışındaki kanallar Türksat uydusundan yayın yapan standart uydu kanalları bunların görüntü kalitesi dsmarttada aynıdır filboxtada aynıdır hatta digiturkte dahada kötüdür bu platformlara göre çünki aktarma olduğu için onun dışında filboxa özel kanalların görüntü kaliteside gayet iyi şuan yeni ve gelişmekte olan bir platform filbox ve senelik 119TL içerik olarakta oldukça kaliteli şu aşamada aylık 50tl ödediğiniz bir platformla kıyaslamak zaten yanlış olur

• Su filboxa fox life gelse hemen alirim her platformda var fox life bir burada yok

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    +netgeo lar olsa şenlenir buralar

• Ozaman bu fiyata satmazlar bence

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    verirler hocam verirler o fiyat politikaları bizim doyumsuz firmaların işgüzarlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

elinde kod olanlar için 30 nisana kadar garanti bankası kampanyasından üyelik yapılabiliyor.
    Müşteri hizmetlerinden aldığım kesin bilgidir.

Kod olmayanlar için garanti bankası müşterilerisi olan birkaç kişi
    Garanti müşteri hizmetlerine yazarak kod almışlar.
    Garanti müşterisiyseniz Şansınızı deneyebilirsiniz.

bu hangi kampanya
  • satış devam ediyor mu acaba?

@next-urla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

elinde kod olanlar için 30 nisana kadar garanti bankası kampanyasından üyelik yapılabiliyor.
    Müşteri hizmetlerinden aldığım kesin bilgidir.

Kod olmayanlar için garanti bankası müşterilerisi olan birkaç kişi
    Garanti müşteri hizmetlerine yazarak kod almışlar.
    Garanti müşterisiyseniz Şansınızı deneyebilirsiniz.

bu hangi kampanya

buradaki kampanya
    https://forum.donanimhaber.com/m_114724583/tm.htm

kod alınmış olması gerek . garanti kod verme olayı 6 marta kadardı.
    bazı garanti kullanıcıları iletişimden mail atarak kod alabiliyorlar.

ve kod varsa 30 nisana kadar 15 aylık üyelik yapılabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.