Şimdi Ara

FİLBOX (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
18.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üstat size bir pm gönderdim ..müsait zamanınızda bakabilirseniz sevinirim.
  • Film kanallarındaki filmler nasıl yeni filmler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Modül aldık birkaç ay önce ama sinyal zayıf. Ayda 15 gün çekerse şansa izliyoruz iyi kötü..

Not : 2014 LG tv var. 60 cm çanak var ayarlı. Hava kapalı ise nadiren çekiyor da açık havada bile sıkıntılı sık sık. Kafasına göre bazen cam gibi, bazen takılıyor, sık sık ise hiç çekmiyor. Ayda 15 gün anca sağlıklı sinyal geliyor geri kalan siyah ekran, sinyal yok. Neyse ki yıllık 80 tl'ye maloldu da fazla içimiz yanmadı.

Aynı durum bende de var. Filbox kanalları bir var bir yoktu. Son 1 haftadır hiç sinyal yok. Diger ulusal kanallarda hiçbir sıkıntı yokken bu 18 kanal hiç sinyal alamıyor. Müsteri hizmetleri bizde sorun yok çanağınızla oynayın diyor.

çanağınızın ayarını filbox frekanslarına göre yaptırın çanak antendeki gönye kaçıklılkarından bazı sinyaller toplanamıyor olabilir çoğu kanal çalışırken bir kaç kanal bu yuzden çalışmıyor olabiliyor 2.bir seçenekse kablo kablonuzda problem var ise gene aynı sorunları yaşayabilirsiniz profesyonel destek alırsanız iyi olur sinyal metre ile ölçülmesi lazım kesin sonuç için

uyducu sinyal metre ile montaj yapmış %90 sinyale sabitlemişti çanak ve lnb'yi. sonra filbox kanalları bir gidip bir gelmeye başladı. 10 gündür ise hiç çekmiyor. yaşadığım yere uyducu getirmenin maliyeti zaten 1 yıllık filbox üyeliği tutarında.

• hem dsmart hem de filbox kullanıyorum dsmart ı bir senedir kullanıyorum filbox ı fiyatı çok uygun olduğundan yeni aldım filmlerini çok beğendim çok yeni filmler sıklıkla olmasa da genelde yüksek puanlı filmler oluyor özellikle gerilim korku filmleri gece çok yayınlanıyor kanal akışından, içerik hakkında fikir edinmek için kararsız kalanlara, bakmalarını tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

hem dsmart hem de filbox kullanıyorum dsmart ı bir senedir kullanıyorum filbox ı fiyatı çok uygun olduğundan yeni aldım filmlerini çok beğendim çok yeni filmler sıklıkla olmasa da genelde yüksek puanlı filmler oluyor özellikle gerilim korku filmleri gece çok yayınlanıyor kanal akışından, içerik hakkında fikir edinmek için kararsız kalanlara, bakmalarını tavsiye ederim

HD kanalların diğer Platformdaki HD kanallara oranla daha düşük görüntü kalitesinde olduğundan
    bahsediliyordu. iki farklı platform kullandığınıza göre sizin değerlendirmeniz nedir ?

Aynı kanalların ( Özellikle Ücretli platform kanallarının Örneğin Discovery HD ler )
    Filbox ve Dsmarttaki Görüntü kalitelerini yorumlayabilirmisiniz.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

hem dsmart hem de filbox kullanıyorum dsmart ı bir senedir kullanıyorum filbox ı fiyatı çok uygun olduğundan yeni aldım filmlerini çok beğendim çok yeni filmler sıklıkla olmasa da genelde yüksek puanlı filmler oluyor özellikle gerilim korku filmleri gece çok yayınlanıyor kanal akışından, içerik hakkında fikir edinmek için kararsız kalanlara, bakmalarını tavsiye ederim

HD kanalların diğer Platformdaki HD kanallara oranla daha düşük görüntü kalitesinde olduğundan
    bahsediliyordu. iki farklı platform kullandığınıza göre sizin değerlendirmeniz nedir ?

Aynı kanalların ( Özellikle Ücretli platform kanallarının Örneğin Discovery HD ler )
    Filbox ve Dsmarttaki Görüntü kalitelerini yorumlayabilirmisiniz.?

dsmart film kanallarının görüntü kalitesi bir tık daha iyi ancak dsmartta izlemeye değer film bana göre haftada bir çıkıyor ve tekrar çok ben geceleri özellikle gerilim film izlemekten hoşlanırım dsmartta doğru düzgün bu içerikten film bulamıyorum filbox bu konuda tatminkar diğer yandan dsmartta bbc earth kanalı var içerik olarak bilhassa resim kalitesi açısından ben bu kadar kaliteli kanal ilk defa görüyorum bu görüntü kalitesi daha çok kanalın kendiyle ilgili aynı kanal filbox ta olsa filbox kanallarının yine tümünden daha iyi resim kalitesine sahip olacaktı, viasat nature&history kanalının tarih içerikli yayınları çok iyi ancak bu bahsettiğim kanallar için dsmart ekstradan aylık 8 tl istiyor benim satın aldığım filbox ın komple aylığı 8 tl ye tekabül ediyor ve viasat history kanalı mevcut ayrıca discovery ler de de görüntü açısından durum sanırım aynı yani dsmart biraz daha iyi daha detaylı daha sonra yazabilirim şuan mesaideyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 2 Mart 2016; 19:11:50 >

• Bunların ücretsiz kanalı Fil TV 3 gün var 5 gün yok bende. Sinyal yetersiz. Diğerleri de böyle ise bulaşmamak lazım yoksa alacaktım bir adet.
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam alabilirsin rahatlıkla .. Memnun kalmazsan 7 gün de iade edebiliyorsun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Bunların ücretsiz kanalı Fil TV 3 gün var 5 gün yok bende. Sinyal yetersiz. Diğerleri de böyle ise bulaşmamak lazım yoksa alacaktım bir adet.

anteninin ayarı kaçmıştır.
    fil tv de sorun yaşıyorsan filbox kanallarıda aynı frekansta sorun yaşarsın.
    antenine ince ayar çek.(çektir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Bunların ücretsiz kanalı Fil TV 3 gün var 5 gün yok bende. Sinyal yetersiz. Diğerleri de böyle ise bulaşmamak lazım yoksa alacaktım bir adet.

• quote:

quote:

Bizim ayar kaçtı da, annemlerin, eşin dostun ayarı da mı kaçtı? Bizim Sivas civarında hangi eve gitsem Fil TV'nin sinyali sıkıntılı. Kime gitsem hep böyle denk geliyorum. Coğrafya ile mi alakalı bilemedim. Aslında iyi filmler oluyor seviyorum Fil TV'yi ama sinyal meselesi sıkıntı. Bir de bari promo kanalını HD yapsalar. Millet izler beğenir.

• quote:

quote:

quote:

Bizim ayar kaçtı da, annemlerin, eşin dostun ayarı da mı kaçtı? Bizim Sivas civarında hangi eve gitsem Fil TV'nin sinyali sıkıntılı. Kime gitsem hep böyle denk geliyorum. Coğrafya ile mi alakalı bilemedim. Aslında iyi filmler oluyor seviyorum Fil TV'yi ama sinyal meselesi sıkıntı. Bir de bari promo kanalını HD yapsalar. Millet izler beğenir.

Filtv nin frekansı Değişti yakınlarda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Filtv nin frekansı Değişti yakınlarda

Filbox platformunda yayın yapan kanalların Türksat uydusu frekans bilgileri aşağıda yer almaktadır:

11775 V 27500
    11802 V17500
    12091 H 2400

• Modül üyeliği için Garanti Bankası kampanyası sanırım sona erdi... Güncel benzer bir kampanya var mı ? ya da çıkar mı ?
  • Güzel bir platform elimde fazla humax var
  • 6martta bitti garanti kampanyası
  • elinde kod olanlar için 30 nisana kadar garanti bankası kampanyasından üyelik yapılabiliyor.
    Müşteri hizmetlerinden aldığım kesin bilgidir.

Kod olmayanlar için garanti bankası müşterilerisi olan birkaç kişi
    Garanti müşteri hizmetlerine yazarak kod almışlar.
    Garanti müşterisiyseniz Şansınızı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fillbox aboneliği düşünüyorum, bu işlerden fazla anlamıyorum, neta 6400 hd uydu alıcım var hali hazırda, modül alsam olur mu, uydu alıcım buna elverişli mi? Yoksa kutulu fillbox mu almak gerek? Vakit ayırıp cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukadami -- 9 Mart 2016; 11:01:17 >
  • garanti bankasından 15 ay 119 tl ye aldım fakat bende de sinayl problemi oldu
    11775 V 27500
    11802 V17500
    12091 H 2400 transponderleri ekliyorum ama kanallar çıkmıyor.
    merkezi sistem çanak kullanıyorum kiracıyım kimsenin de bu konuyla ilgileneceğini düşünmüyorum.

en son çare sinyal güçlendirici alıp deneyecem. yine olmazsa artık satarım.
  • elimde fazla cihaz var ankarada elden verebilirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.