Bildirim
FİLBOX Kanalların geç açılması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende 4 sn filan sürüyor Atlanta shine hd var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gec acılması normal zaten hd gec gelır birde kanal şifreli onu cozeyım derken fılan uzun suruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldenParsTR
Gec acılması normal zaten hd gec gelır birde kanal şifreli onu cozeyım derken fılan uzun suruyor.
d-smart daha hızlı açılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy
quote:
Orijinalden alıntı: GoldenParsTR
d-smart daha hızlı açılıyor
Ben lg tvde kullanıyorum dıger kanallara gore daha gec filboxtan hızlı olabilir.
dostum hangi lg tvye sahipsin bende almayı düşünüyorum çok kararsızım 42LN575S modeline sahibim. -
quote:
Orijinalden alıntı: skoLa
dostum hangi lg tvye sahipsin bende almayı düşünüyorum çok kararsızım 42LN575S modeline sahibim.
42la640s 2013 seri
hocam biraz geç yanıt verdim kusura bakma
Filbox alsam bende herhangi bir problem yaratırmı?
Kanallar gecikmeli vs. açılırmı? -
Filbox kanallarında böyle bir sıkıntı var diğer platform kanallarına göre filbox kanalları geç açılıyor. Kaliteli LNB kullanırsanız biraz etkisi oluyor ve çanağın çok iyi ayarlanması gerekiyor. -
eski alicim digimax'di fakat humax kanallar daha net sevdim humax'i ben ayrica daha portatif
Ben dahili uydu alıcılı tvden seyrediyorum. Kanallar diğer kanallardan bile daha hızlı açılıyor bende.
her hd kanalda mı bunu yapıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X