Şimdi Ara

Fileserve otomatik ödeme sorunu (çaresizim) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sürekli Banada Mail Geliyordu Otomatik ödemeniz gerçekleşmemiştir diye ben her aldıgımda paypaldan kredi kartını silerim bir sorun çıkmasın diye 1 sene önce hotfiledede aynı sorunu yaşadım sürekli mesaj geliyordu ödenmemiş bakiyeniz 50 euro diye ama bir kaç ay sonra askıya alında ve iptal edildi diyordu fileservedende yeni mail geldi ödenmemiş bakiyeniz 90 euro dur diye bende sinirlendim paypal ı kapattım artık ödeme yapmayacak bir sorun cıkcagınıda sanmıyorum sonuçta süre bitince free ye düştü hesabım Size tavsiyem o hesabı kapatın ne olur ne olmaz aşagıdaki linkten otomatik ödeme talimatını kapatabilirsiniz

https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-recurring-payments

• Beyler bende paypaylaştan almış otomatik ödeme açıkmış paramı nasıl geri alırım acaba yardım edermisiniz... 50 tl gitti D dosya paylaşılsa sorun deyil
  • arkadaşlar kredi kartı ile almıştım yaklaşık 15 adet mail gönderdikden sonra şöyle bir mesaj geldi googlda çevirmeye çalıştım ama tam anlamadım ne diyor bu üçkağıtcılar ingilizcesi olan varsa yardımcı olabilir mi
    ne kadar çamur adamlarmış arkadaş Türkiyede bile bukarı olmaz. bir daha iki olsun, bedava deseler işim olmaz

We are sorry for the long wait. Further charges on your Credit Card has already been cancelled from our side.
    Please be noted that if there are charges prior to this date of our confirmation, it will be/has been added accordingly into your fileserve account.

Thank you for using Fileserve!

We hope this response has sufficiently answered your questions. If not, please do not send another email. Instead, reply to this email directly.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 7 Mart 2012; 4:43:47 >
  • Malesef kredi kartına geri ödeme yapmıyorlar. hiç bir haber verilmeksizin her ay 9.90 usd çekilmiş + premium iptalini istediğimiz anda yapamıyoruz ancak e-mail yollayıp talepte bulunmak gerekiyor.

( kredi kartı kullananlar için ) aynı maili banada yolladılar , çektikleri tutar hesaba tanımlanacakmış güya , kullanmadıktan sonra ne işe yarayacaksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

quote:

Orijinalden alıntı: mc_karizma

hocam benzer bi olay basıma geldi,

fileserve sitesine 1 aylık premium aldım ve paypal üzerinden odeme yaptım. uzerinden bir ay gecti ve sanırım daha once farketmedigim paypal üzerinden otomatik odeme talimatı tanımlanmıs ve her ay bu parayı cekecekler. odeme talimatını iptal ettim, ancak cekilen tutarı nasıl geri alabilirim? paypal itirazımı gecerli bulmadı. fileserve contact üzerinden yazdım ancak donus yapmadılar.
    fileserve tam olarak ne yazmalıyım sanırım ingilizce yazmamız gerekecek. yardımcı olun lütfen.

Selam paypal üzeirinden yaptığın otomatik ödemeyi,yine paypal üzerinden iptal edebilirsin.
    paypall---hesabım---tüm işlemlerimi görüntüle(liste halinde çıkan sayfadan) premium hesabının
    yanında ''ayrıntılar'' yazan(bütün işlemlerde yazar,siz işlem oluşturulduya girin)yere tıkla,
    ve çıkan sayfanın üst tarafındaki İPTAL'e tıkla(bir mesaj çıkacak ''profili iptal et''tuşuna bas.
    Ve işlem tamam,yani istediğin otomatik ödeme iptal olur(ben çok yaptım;hf,nl)
    Yine iptal işlemin sağlamasını Hesabım-tüm işlemlerimi görüntüle'den yapabilirsin.

dostum teşekkür ederim. çok işime yaradı. neyse ki benden sadece 9,99 euro çektiler. daha önceden sanal kart tanımlı idi. hesapta para bırakmadığım için çekemiyorlardı. ama bildirim gönderip duruyordu şerefsizler. sonra kredi kartı tanımladım. bu ay ki ekstre de baktım 1 aylık çekmişler paypal üzerinden. neyse ki sizin talimatlar ile hemen iptal ettim. çok yardımcı oldu teşekkürler. giden 10 euro içinde paypala yazacağım. belki iade ederler. etmezlerse de başımızın gözümüzün sadakası olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 9 Eylül 2013; 9:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

quote:

fileserve sitesine 1 aylık premium aldım ve paypal üzerinden odeme yaptım. uzerinden bir ay gecti ve sanırım daha once farketmedigim paypal üzerinden otomatik odeme talimatı tanımlanmıs ve her ay bu parayı cekecekler. odeme talimatını iptal ettim, ancak cekilen tutarı nasıl geri alabilirim? paypal itirazımı gecerli bulmadı. fileserve contact üzerinden yazdım ancak donus yapmadılar.
    fileserve tam olarak ne yazmalıyım sanırım ingilizce yazmamız gerekecek. yardımcı olun lütfen.

Selam paypal üzeirinden yaptığın otomatik ödemeyi,yine paypal üzerinden iptal edebilirsin.
    paypall---hesabım---tüm işlemlerimi görüntüle(liste halinde çıkan sayfadan) premium hesabının
    yanında ''ayrıntılar'' yazan(bütün işlemlerde yazar,siz işlem oluşturulduya girin)yere tıkla,
    ve çıkan sayfanın üst tarafındaki İPTAL'e tıkla(bir mesaj çıkacak ''profili iptal et''tuşuna bas.
    Yine iptal işlemin sağlamasını Hesabım-tüm işlemlerimi görüntüle'den yapabilirsin.

dostum teşekkür ederim. çok işime yaradı. neyse ki benden sadece 9,99 euro çektiler. daha önceden sanal kart tanımlı idi. hesapta para bırakmadığım için çekemiyorlardı. ama bildirim gönderip duruyordu şerefsizler. sonra kredi kartı tanımladım. bu ay ki ekstre de baktım 1 aylık çekmişler paypal üzerinden. neyse ki sizin talimatlar ile hemen iptal ettim. çok yardımcı oldu teşekkürler. giden 10 euro içinde paypala yazacağım. belki iade ederler. etmezlerse de başımızın gözümüzün sadakası olsun.

fileserve kapandı gitti hala para mı çekiyor ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

quote:

fileserve kapandı gitti hala para mı çekiyor ya ?

kapanmadı bildiğim kadarı ile. hizmetlere devam ediyor. ama yakalarlarsa öpüyorlar.

• Merhaba arkadaşlar .Başıma geldiği için mesaj yazdım.Lütfen yardım.

4 yıl önce 2011de önce tam olarak 1 aylık bir FileServe premium üyelik almıştım ve onu takip eden 4 yıllık süreç içerisinde sonraki aylarda da kesinti olmuş.Sanalkart ile ödemiştim.Böyle bir saçmalık olamaz.3 gün önce mail'ime paypal'dan "otomatik ödemeniz geçekleştirilemedi" şeklinde mail geldi.509,45 euro ödenmemiş borç yazıyordu.
    Bende 509,45 euro borcum görünüyor.Hiçbir şekilde fileserveden bana premium şifre gelmedi.Ama ingilizcem olmadığı için bir ayrıntıyı görmemişim.
    2011 yılında aldığım premium şifre sonrasında paypala girmemiştim.Orada ödeme otomatik olarak devam ediyormuş.

Her ay bana 10 euro yansımış.Sanalkart ile aldım.Ama kredi kartı vs tanımlamadığım için paypal bunu bana borç olarak geçmiş.Nasıl olacak bu , biri bana yardım etsin lütfen.

http://hizliresim.com/zll3rY

Gönderilen ücret 0 diyor.Bu iyi gibi.Çünkü daha hesabımdan ne para gitmiş ne de başka bir şey.

En sonunda otomatik olayını iptal ettim ve hesabı kapattım. Bunlar dolandırıcı arkadaşlar.Bir daha asla paypal kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 28 Kasım 2015; 10:07:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.