Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
25.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kullanalım kullandıralım

kullanalım kullandıralım

• zaman kaybı

• Senarist çocuk mevzusunu halletti ve hakkatten bi ara bırakmayı düşünmüştüm yine. Neyseki o konuyu şutladı. Bu iyi oldu da Abdullah'ı niye gönderdi onu anlamadım. Heralde 2-3 bölüm daha böyle temizlikler olacak. Bi de Boris öldü, yani ölmüştür illaki oradan sağ çıkacaksa iyice saçma olur.

• Boris cemil ortaklığında bir geri dönüş olabileceğini düşünüyorum
  • Alinin baktığı fotoğrafta kim vardı acaba süreyyanın eski kocası mı?
  • Beyler kadı Giyasettin öldüğünde ara vermistim senaryo nasıl iyimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkanatlı

Bence biraz haksızlık yapıyorsunuz. Abdullah' ın 1 sezonda silahlara karşı olması olayı tamamen savunduğu görüş uğrunaydı. Yani abisi silahları masum insanları öldüren kişiler yada güçler için üretiyordu. Abdullah' ta bunun farkında olduğu için abisi ile görüş ayrılığına düştü. Ama 2. sezonda Abdullah inandıkları dava uğruna vatanını savunmak için silah kullanıyor yani ikisi birbirinden çok farklı olaylar. Burada sizin bahsettiğiniz gibi mantık hatası bir durum söz konusu değil. Ayrıca senaryo zayıfladı demişsiniz ama ben bunun tam tersini düşünüyorum. Her hafta film kalitesinde bölümler ortaya koyuyorlar daha ne olsun ki. Vallahi bu diziyi de beğenmeyenler zaten bir bölümde 99 kişinin öldüğü kurtlar vadisi gibi saçma mafya dizilerini izleyip Polat ın kurşunlara kafa atmasına bakıyorlar. Türk dizi piyasasında çitayı yükselten bir dizi bana göre Filinta.

Her eline gelen silah kullanırsa o zaman dizi kurtlar vadisine dönmezmi? Abdullah'ın rolü mucitti. Mucit kalmalıydı.
    ------

Diziyi 31.bölüm gibi bırakmıştım. Daha sonra tekrar izlemeye başladım. 37.bölüme kadar hep atlaya atlaya izledim, çünkü izlerken gerçekten aşırı sıkıldım. Ama 37.bölümden sonra hiç atlamadan, esnemeden izlemeye başladım.
    Senarist değişikliği, müziklerin geri dönmesiyle hala biraz eksiklikleri olsada Filinta tekrar kendini bulmuş.

Ayrıca ne kadar iyi karakter olursa olsun yakalanan, foyası ortaya çıkmış kötü adamları dizide çok fazla tutmamak gerekiyor. Örn: Boris, Anita, Bekri. Çok abes kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syodej -- 13 Ocak 2016; 7:12:18 >

• 2. sezon hüsran zaten yayıncı kuruluş tarafından günü ve saati değişti
    arada sırada denk geldikçe izlemeye başladık, internet falan kolaj bölümlerden takip etmeye çalısıyoruz
    yapımcı ES yapıma mail atdık bizden kaynaklamıyor dediler.

Diziye gelecek olursak gözle görülür bir şekilde bozulma var, konular gereğinden fazla uzmaya başladılar
    şehzade yargılanacak 3 bölüm geçti halen sonuç yok Padişahın çabuk bitsin demesine rağmen ekran başında oyalıyorlar

Boris yoksa bende yokum , borisin ilk seneye göre bölüm başı aldığı sürede iyice kısalmıştı fark ediliyordu sorun olduğu.

son bölümdeki alinin tutuduğu resim bakalım kim çıkacak , Mustafa da olabilir mi diye şüphelendim alinin içinin acıgına göre

inşallah çabukça eski formuna geri döner dizi. ES yapım kendine gel.

• Beyler ben arada denk gelince izliyorum diziyi birşey çok takılıyor gözüme filinta mustafa çok pasif gibi misal bıçak ali espirili komik kadı gıyaseddin vardı onunda sözleri cok güzeldi ama mustafanin hiç birşeyi yok sadece yakışıklı olduğu için karizmatik duruşlarını sergiletmeye uğraşıyorlar ve hiç konuşmuyor bence dahada ön plana çıkarılmalı biraz garip cümleler kurdum kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemil kötü karakter olarak çok pasif. Ayrıca senaryo bakımından çok sağlam bir dizi. Darısı diriliş ertuğrul un başına
  • nasıl gidiyor dizi ? geçen sezon 20. bölümde kaldım sonra kaynadı arada. Bir ara müzikler değişti geri geldi falan , şuan nasıl sizce ?
  • Senarist değişti aşk olaylarına saplanacak gibi dizi şahsi görüşüme göre, şu sıralar geçiş aşamasında ama gelen senarist gideni aratmaz umarım.

• senarist değiştiyse iyi olmamıştır , geçen seneki senaristi çok beğeniyordum ben. senaryolar çok iyiydi tam kafa kurcalar nitelikte , tahmin etmesi zor.

• borisin geri dönmesi ihtimalinden ümidi kestim iyice, kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

senarist değiştiyse iyi olmamıştır , geçen seneki senaristi çok beğeniyordum ben. senaryolar çok iyiydi tam kafa kurcalar nitelikte , tahmin etmesi zor.

bende geçen sezonki senaristi çok beğenmiştim. Ama 2.sezon gerçekten dizinin içine etti. Yeni senaristler daha ayağı yere sağlam basan senaryo yazıyorlar. Hatta 1.sezonun bile üstüne çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syodej -- 16 Ocak 2016; 22:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Senarist değişti aşk olaylarına saplanacak gibi dizi şahsi görüşüme göre, şu sıralar geçiş aşamasında ama gelen senarist gideni aratmaz umarım.

Diziyi seyretmiyormusun ? 2. sezon 4-5 bölüm kötüydü. Ama daha sonra dizi toparlandı. Şu anda ilk sezondan daha iyi bence.

• 44.Bölümü merakla bekleyenler için:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syodej

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

senarist değiştiyse iyi olmamıştır , geçen seneki senaristi çok beğeniyordum ben. senaryolar çok iyiydi tam kafa kurcalar nitelikte , tahmin etmesi zor.

bende geçen sezonki senaristi çok beğenmiştim. Ama 2.sezon gerçekten dizinin içine etti. Yeni senaristler daha ayağı yere sağlam basan senaryo yazıyorlar. Hatta 1.sezonun bile üstüne çıktı.

borisi bekleyenlere selam olsun

OYUNBOZAN DİZİSİNİN BAŞROLLERİ BELLİ OLDU !
    Altuğ Küçük'ün senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu dizinin başrollerinde, Güllerin Savaşı'nda başrol olarak izlediğimiz Barış Kılıç ve son olarak Kara Para Aşk'ta rol alan Tuvana Türkay yer alacak.
    Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Serhat Tutumluer ve Kara Ekmek'te izlediğimiz Gülçin Şantırcıoğlu da var.

• Bomba gibi bir bölümdü

• Ne bölümdü be...
    Dizi yeni senaristlerle ilk sezonun üstüne çıktı. Bende bırakmayı düşünüyordum bu sezon başında iyiki bırakmamışım...

Pek spoiler değil ama son bölümleri izlemeyenler bakmasın

Boris diziden çıkmış arkadaşlar. Ama senarist açık kapı bıraktı. Zaten OO1'in Boris'i vurduğu sahnede anlayacağımız üzere Boris kesinlikle zırhsız gezmez. Ayrıca Boris gibi zeki bir insan kaçamayacağı bir yere gelip kendini vurdurmaya çalışmaz... Kısaca dizide Boris kesinlikle hayatta. Ayrıca Lara'da hayatta. Eğer dizi bir sezon daha devam ederse Lara, Boris gibi karakterler yeniden diziye alınır, işlenir. Ama bu sezon büyük ihtimalle Boris gözükmeyecek.
    Ayrıca Minoş Efendi ne adammış be. Hakikaten oyunculuğunu baya beğendim. Ama Leyla'nın ajan çıkması olmamış.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.