Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
25.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziye harcanan emeğe hayran kaldım, adamlar 10 numara yapmışlar yine, sahneler kostümler çok iyi ama olayları diyalogları tam takip edemedim evdeki misafirlerden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 23 Aralık 2014; 21:21:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef diriliş ertuğrulla yetineceğim, 2 gün üst üste 2 saatlik dizi çekilmez zamana yazık. 2 saatlik dizi asla başladığı kalitede devam edemez, Diriliş ertuğrulda bozacaktır kendini bi süre sonra.
  • Yorumlar pek iç açıcı değil gördüğüm kadarıyla.
  • olumsuz yorumlara bakmayın Türkiye'de kaç dizi çekiliyor böyle tek olumsuz tarafı 2 saat olması
  • Sahneler dekorlara hayran kaldım. Bu diziyi türklerin yaptigına inanamadım çok kaliteli fakat çok agır ilerledi sıkıyor insanı nedense umarım ilerleyen bölümlerde düzelir.

• Süresinin uzunluğundan dolayı zaman zaman sıksada fena değil
    Dekorlar çekimler falan baya iyi

• Ben beğendim diziyi. Bence tutar.
  • Görsel efektleri bizim tarafımızdan yapılan bir dizidir kendisi
  • Şahane çok tuttum. Kaliteli bir yapım. Sahneler avrupai seviyede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan Doğru'yu oynatmışlar Görünce şaşırdım.
  • suya düştüğü an bölüm sonu dese gayet hoş olurdu uzatıp ne zevk alıyorlar

• ekoksoy kullanıcısına yanıt
    o patlamayı siz mi yaptınız

• diziyi sırf süresi 2 saat diye izlemeyecektimde ilk bölüm diye izledim çok özenirler 2 saat bile olsa film tadında olur dedim. görsel olarak muhteşem efektler amerikan sineması gibi,dekorlar,mekan,eşya,kıyafetler,özellikle silahlar hoşuma gitti ciddi emek var.senaryo olarak idare eder, karakterler iyi seçilmiş başrolden şüpheliydim ama yakışmış role, müzikler berbat 5 para etmez adam gibi müzik koysalardı 2-3 tane.
  • Yahu forumun yeni fenomen lafıda suresi çok uzun.

Sanane be kardeşim. 2 saat yada 20dakika. Ne kazandırıyorsa onu çekiyor adamlar.
    Gereksiz bulduğun sahnede git tuvaletine mi gidiyorsun, çayınımı tazeliyorsun yap işte birşeyler.

Adamlar gunu tek diziyle kapama derdinde.

Ozetiydi reklamıydı 3-4 saati buluyor diziler. Ne yapsın yani başka. Dizi 1 saat olsa alacağı reklam maksimum 10 15dakika olacak.8de başlatsa diziyi maksimum yine 21.30da bitecek. E sonra yine bir dizi koymak zorunda bu kanal. Oldumu sana maliyet x2
    Ama 20de başlattığı prime time dedikleri süreyi 23 23.30lara uzatabilirse tek dizi/program ile alacağı reklam 1 saati bulacak. Tek yapım=1 saat reklam
    2 yapım=45dakika reklam
    Hangisini ister bir kanal yönetimi.

Buna trt olarak bakmayın genel olarak konuşuyorum.
  • Reytingler berbat 24. olmuş ilk bölüm için bile fazla düşük. Böyle reyting alırsa TRT bile olsa kaldırır. Sonuçta türk televizyon tarihinin en pahalı dizilerinden birisi.

total

24 FILINTA TRT 1 20:05:12 22:12:09 2.63 6.23

ab

15 FILINTA TRT 1 20:05:12 22:12:09 2.90 7.55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 24 Aralık 2014; 11:20:16 >
  • Dizi gayet güzeldi. Yağmur altında eski İstanbul görüntüleri çok hoştu...Süreyi 1-1.30 arasına indirirlerse daha akıcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Yahu forumun yeni fenomen lafıda suresi çok uzun.

Sanane be kardeşim. 2 saat yada 20dakika. Ne kazandırıyorsa onu çekiyor adamlar.
    Gereksiz bulduğun sahnede git tuvaletine mi gidiyorsun, çayınımı tazeliyorsun yap işte birşeyler.

Adamlar gunu tek diziyle kapama derdinde.

Ozetiydi reklamıydı 3-4 saati buluyor diziler. Ne yapsın yani başka. Dizi 1 saat olsa alacağı reklam maksimum 10 15dakika olacak.8de başlatsa diziyi maksimum yine 21.30da bitecek. E sonra yine bir dizi koymak zorunda bu kanal. Oldumu sana maliyet x2
    Ama 20de başlattığı prime time dedikleri süreyi 23 23.30lara uzatabilirse tek dizi/program ile alacağı reklam 1 saati bulacak. Tek yapım=1 saat reklam
    2 yapım=45dakika reklam
    Hangisini ister bir kanal yönetimi.

Buna trt olarak bakmayın genel olarak konuşuyorum.

Uzun olduğu için milletin uzun deme hakkı var. Neden boş bir savunma içine girdiniz anlamadım doğrusu? Birisi izlediği dizinin hiçbir anını kaşırmamak ister. Hem hangi sahnenin gereksiz olduğunu kim nereden bilebilir ki?

Bir sürü saçma şeylere para veriyorlar, yeni diziye de versinler. Milleti 3-4 saat televizyon başında tutmaya kimsenin hakkı yok. Yapsınlar 1 saatlik dizi, üstünede belgesek koysunlar ya da bilimsel bir program hiçbir şey olmaz.

• Oliver_ kullanıcısına yanıt
    zorla bir saat tutumuyorki zaten türkiyede şartlar böyle arkadaşalar. Para 1 saatlik dizide çok olsa onu yaparlar.
  • Patlama sahnesine kadar izledim sezon finalinde yapacakları şeyi ilk bölümden yapmışlar ne biliyim izlerken sıkıldım belli bir hikaye yok olay yok gibi geldi.
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.