Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
905
Cevap
10
Favori
24.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk yarım saatindeyim dizinin, resmen kalite kokuyor, umarız böyle devam ederde, dizi izlemeye tekrar başlayayım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce izledim , kaliteli dizi.

Fakat gözüme çarpan bir kaç klişeden bahsetmek istiyorum

1. bölüm

7.2.15 editi: Bu klişeler ilk bölümlerde gözüme çok çarpmıştı ama ilerleyen bölümlerde dizi dahada güzelleşiyor , yani altta yazdıklarımın pekte bir önemi kalmıyor.

Öncelikle bıçakçıyı niye öldürdüler? Gayette seyircinin ilgisini çekecek bir karakterdi. Dizinin başında bir ters köşe yapalım diye yaptılarsa beni hiç memnun etmediler.

Keşke "tüm kötülerin lideri olan en kötü adam ve kötü adamın masum yürekli kızı ve kızın aşık olduğu(olacağı) , kötü adam tarafından öldürülmeye çalışılan kahraman" şeytan üçgeni varyasyonlu bu klişeyi hiç bulaştırmasaydılar diziye.

3 şey var:

-Tüm kötülerin arkasındaki kötü.

-Kötünün öldürmeye çalıştığı kahraman.

-Kötünün masum kızı ve bu kızın kahramana aşık olması.

Bu kadar kalite içerisinde bu klişeler olmamış malesef. Keşke her bölüm bir olay çözseydi kahraman. Bu tek kötü , en kötü muhabbetleri baydı artık beni. Ayrıca kötü adamın iyi yürekli kızı nedir Allah aşkına devri bitmedi mi bu tür şeylerin?

Fakat Totalde güzel dizi , sıkılmadan izledim diyebilirim. 10 üzerinden 7 veririm , klişeler olmasa 9 verirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 7 Şubat 2015; 21:40:45 >

• Güzel dizi ama kurşun yeyince 2 metre uçan adam veya yumruk atınca 2 tur kendi etrafına dönen adamlar olmamış. Gerçekçi olsaydı keşke.
  • beyler trt nin aşkın kanunu isimli dizisi 8.bölüm final yapacakmış reyting yüzüne. trt reytingi önemsemiyo diyoduk ama 13.bölüme kadar bile beklememişler. buda filinta dizisini riske sokuyor. ikinci bölüm coşmazsa reytingler 3-5 bölüm daha oynar sonra mort.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 29 Aralık 2014; 19:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

beyler trt nin aşkın kanunu isimli dizisi 8.bölüm final yapacakmış reyting yüzüne. trt reytingi önemsemiyo diyoduk ama 13.bölüme kadar bile beklememişler. buda filinta dizisini riske sokuyor. ikinci bölüm coşmazsa reytingler 3-5 bölüm daha oynar sonra mort.

kaliteli diziler olsa da halk izlemiyor. keşke kısa yapıp internette yayınlasalar biz takip ederdik.
  • Bu kadar emek harcanan diziyi 8-10 bölümde bitireceklerini düşünmüyorum, reytinglerde de en azından ilk 5 içinde olmayı hakediyor zaten. Bir de önemli karakterlerden birini ilk bölümden öldürmeselerdi daha iyi olurdu.
  • 2. bölüm gayet akıcı ve güzeldi. Rayına oturuyor dizi.

Trt 1080p yükledi diziyi az önce. İşleme bitince fullhd izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey_sahabettin -- 31 Aralık 2014; 0:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

beyler trt nin aşkın kanunu isimli dizisi 8.bölüm final yapacakmış reyting yüzüne. trt reytingi önemsemiyo diyoduk ama 13.bölüme kadar bile beklememişler. buda filinta dizisini riske sokuyor. ikinci bölüm coşmazsa reytingler 3-5 bölüm daha oynar sonra mort.

Aşkın kanunu çok güzel diziydi halbuki. Uzuldum. Oyuncular oyunculuklar oldukça iyidi bence.

• 2 saat dizi mi olur yahu
  • Dizi bence izlenebilir.Eksikleri var tabii ki.Mesela başroldeki kız rezalet bir oyunculuk sergiliyor.Katlanamıyorum sahnelerine.Sesin sonradan eklendiği de belli, kızın oyunculuk da kötü, işin garibi kızın diyalogları da çok kötü yazılmış.Tam bir facia onun sahneleri.

Onun dışında dizi güzel.Boris karakterini oynayan oyuncu çok başarılı.
  • Raftan kalkar yakinda fazla dayanamaz

• lara için izliyorum
    dublaj çöp
  • Reytingler geldi totalde 22. Olmuş.
    AB de 8. Olmuş

• Bu kafayla dizi kalmayacak tv de. Aşkın kanunu bitirilmiş, bunun da reyting duşuk. Kardeşim her akşam kazanamazsın. Bir tane birinci çıkar.
    Sen trt sin. Reklam derdin yok, gelir gider derdin yok.saçma sapan adamlara yalan yanlış ülke ekonomisi yaptıracaksın, futbol yorumlatacaksın diye milyon liralar dokuyorsun. Dizilerine dokunmada bari. Sezon başı programın olsun. 10dizi ile gireceğim on dizi ile çıkacağım de. Reyting ne gelirse gelsin. Bu yapımcılar oyuncular, devlet televizyonuna iş yapıyoruz diye guvence duysunlar kendilerine. Zaten sana dizi yapmak zor. O yasak bu yasak, eleştiri yasak, iğneleme yasak.. Bırak bari ekmeklerine karışma kimsenin.

• Dizi süresi uzun ama izletiyor ve eğlencelide reklam konusundada iyiler.Deniz efektini yapamamışlar öyle yapıcaklarına gitsinler gerçek sahilde çeksinler o sahneleri daha iyi ama bölümler ilerledikçe düzelticeklerdir.Birde konu dışı ama Naz Elmas'ın cildi çok bozulmuş güzelim kıza yazık olmuş.

• Gercekten kaliteli bir dizi. Ama gel gor ki halkimizin cogunlugu henuz neyin kaliteli neyin kalitesiz oldugunu ayirt edebilecek gorguye sahip degil. Boyle bir dizinin reytinglerde 22. sirada olmasi ulkemiz insaninin kulturune, ulkesine bakis acisina ya da zihniyetine- adini siz koyun- vurulmus bir tokattir. Hergun gozumuze carpan yoldaki, arabadaki, avmdeki ya da sokaktaki o insanlarin cogunlugunun benzer zihniyetlerde oldugu gercegi insani urpertiyor.

• 2. bölümüde şimdi izledim.Dizi mükemmel gidiyor.
  • Muhtemelen iptal olacak zamanımı harcamıyayım bari, çokda iyi bir yapıma benziyordu içimde bi ukte kalacak
  • 3. bölüm fragman

• İzleyelim bakalım,merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.