Şimdi Ara

Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
10
Favori
25.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir dizi, setler, bilgisayar efektleri de öyle. Ancak gelin görün ki reytingleri ortalamanın altında...

İlk bölümde Osmanlı'da bir derin devlet ilişkileri olarak başladı ama bu bölüm ve sonraki bölümlerle birlikte anlaşılan gerçekten işin içine esrarengiz olaylar, şehir efsaneleri de eklenecek gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 7 Ocak 2015; 10:45:09 >
  • Beni Affet diye sürekli aynı olayların dönüp durduğu saçma bir dizi bunun 2 katı reyting alıyor , bunun aldığı reytinge bak

Ab de 3.50-4.00 civarında kalacak gibi gözüküyor , bence kaldırmazlar , ama kalitesine göre düşük reyting alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 7 Ocak 2015; 12:25:36 >

• Son bölüm hiç fena değildi, bir tek kutsal emanetin çalınma sahnesini beğenmedim, daha akıllıca ve gerçekçi bir plan yapılabilirmiş. Yinede oldukça keyif alıyorum izlerken, çok kaliteli bir iş.
  • Bu konu neden gereken ilgiyi görmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total 20, AB 9

Düzelecek gibi durmuyor reytigler...

• quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

Total 20, AB 9

Düzelecek gibi durmuyor reytigler...

Artık reklam verenler sosyal medya analizlerine de bakıyor galiba. Bu konular hakkında bilgim yok ama dün dizi twitter da dünya genelinde tt oldu.

Reytinglerde değil ama sosyal medyada gerekli ilgili görüyor bence ama ne kadar işlerine yarar bilmiyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan aydınlatırsa memnun olurum.
  • Cidden güzel dizi. Eski istanbuldan sahneler görmek bile kafi ama pek tutulmadı, tutulacak gibide durmuyor. TRTnin kolay harcayacağını sanmıyorum, sonuçta osmanlı algısını yaratmak amacındalar(Davutoğlu platoyu bile ziyaret etti) ama ne kadar dayanabilirler bilmiyorum.
  • Özel kanal olsa bitirirdi ama Trt ve siyaseti işin içine sokarsak bu sezonun sonuna kadar finanse ederler diziyi reklam satmasa bile. Sezon sonunda da mustafaya kurulan komployu çözüp bitirirler.
  • Dizi çok güzel. Hollywood dizileri izleyenler için tabiiki çıta yüksek ama o gözle bakmamak lazım.
    Birde bu diziyi çizgiroman olarak görün. Karakterler karikatürize edilmiş. Bence gayetde başarılı. Fakat biraz daha karanlık ve gerilim olması lazım.
  • Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Şimdi paralı uygulama var troll hesaplar var 1 dk da binlerce tweet atıyor tt anında oluyor güvenilir değil bu sosyal medya artık

• Dizi gerçekten kaliteli. Trt yapıyor diye tabiki düşmanlık edenler olacaktır. Ancak kalite ve harcanan ciddi emek ortadadır. Böyle kaliteli bir yapım hakettiği kaliteli izleyici kitlesine sahip olacaktır.
  • Fragman müthiş

• güzel dizi inşallah harcamazlar. raitin sıralamasına 20 lerde geziyor ilk 10 a girerse ikinci sezon devam eder.
  • reytinglerde A/B de 9. olmuş.
  • 10 numara dizi ama anlayana

• trt kaldirmaz reyting ile pek ilgilenmiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o Nasıl fragman lan
  • Başroldeki kızda dublaj mı var? Hiç hoşuma gitmedi
  •  Filinta - Bin Yılın Şafağında & 2. Sezon
  • şu filinta'nın sesi nasıl desem, bir etkileyici beni benden alıyor.

not:Allah çarpsın eşcinsel değilim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.