Şimdi Ara

filinta'nın son bölümündeki ters haçlılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar dostlar. Rihanna klipleri izleyip üçüncü dakika bilmem kaçıncı saniyede illuminati var abi , göz var kaş var bahçası var narı var diyen bir insan değilim ama geçen Filinta da bir bölüm izledim Haçlı Seferi düzenlemek isteyen elemanlar vardı orda ve ters haç takmışlardı. Aklıma acaba şeytana mı tapıyorlar düşüncesi geldi benim, sizin aklınıza gelen mesajlar var mı bu şekilde gözünüze çarpan. Dizide hiçbir ayrıntı verilmedi çünkü bu konuyla alakalı acaba bir mesaj mı verilmeye çalışıldı anlamadım orasını. Ters haç ne anlama geliyor ya da dizinin bi kaç bölümünü kaçırmıştım ben, bi anlamı var mı genele baktığımzda ben mi anlamadım?
     filinta'nın son bölümündeki ters haçlılar

• benim de geçen bölüm dikkatimi çekmişti, biraz araştırınca petrus diye bir azizden geldiğini öğrendim. tee tarkan filmlerinde bile hiç öyle ters haç takan rahip falan görmemiştik tabi filinta'daki olayları etkileyen bir anlamı veya işlevi yoktu bence ama ilginç bir ayrıntıydı.
  • İsa'nın 13 havarislerinden biriymiş oda çarmıha gerilmiş ama İsa'ya ayıp olmasın diye ters germişler onlarda o azizin tarikatındanmış işte.
  • valla ben ilk bölümden beri izliyorum ama başka bölümde rastlamadım bu adamlara. ters haç ben de anlamadım ama polisiye işte her şeyde bir gizem olabiliyo. filintanın işine akıl sır ermiyo yani. gel de çöz çözebilirsen.. ama seviyolar böyle ufak kafa karışıklığı yaratacak şeyler yapmayı. ki bence yapsınlar da zaten. çok iyi işler çıkarıolar.
  • Ana Sayfası varken burda ayrı ayrı başlık açmanız kural dışı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.