Şimdi Ara

Film çoraklığı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok arkadaş film bulamıyorum izlenebilecek tüm filmleri izlemişim.

• İlla ki vardır.Yok ortada bir yangın var diyorsanız,bu öyle kalitesiz filmlerle sönecek bir yangın değil.Şakkadanak bir dizi patlatın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kore ve ispanya sinemasına yönelebilirsin.Bilinmedik çok iyi filmleri var.
  • İzlenecek film elbet vardir. Biraz araştırman yeterli...

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Kore ve ispanya sinemasına yönelebilirsin.Bilinmedik çok iyi filmleri var.
    Pan'ın labirenti gibi filmleri var mıdır ispanya 'nın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

Alıntıları Göster
    O tarz fantastik film pek bilmiyorum ancak gerilim,gizem tarzı istersen ispanyol sinemasında çok var.Önerebilirim.
  • Akira Kurosawa'nın filmlerini izle.
  • quote:

Alıntıları Göster
    O film zaten İspanyol yapımı arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

O film zaten İspanyol yapımı arkadaşım.

Alıntıları Göster
    ya arkadaş biliyoruz ki yazdık benzeri var mi anlaminda

• Birkaç gün öncesine kadar ben de "Film kalmadı , film kalmadı" diye gezerken birden aklıma arama kriterini değiştirmek geldi. Gugıl da arama yaparken "Best/En iyi" kelimelerini kaldırdım. "Best Movies 2017/En iyi filmler 2017" yazmak yerine "Movies 2017/2017 filmleri" yazınca adını duymadığım filmler çıktı ortaya. Çok kaliteli değiller belki ama enteresan filmler de var.
  • quote:

ya arkadaş biliyoruz ki yazdık benzeri var mi anlaminda

Alıntıları Göster
    O zaman Türkçe'de sıkıntı var, düzgün yazarsanız insanlar düzgün anlar.
  • sevdiğin yönetmenlerin elbet izlemediğin filmleri vardır onlara bak.
  • quote:

O zaman Türkçe'de sıkıntı var, düzgün yazarsanız insanlar düzgün anlar.

Alıntıları Göster
    Pan'ın labirenti gibi filmleri var mıdır ispanya 'nın? şu cümleden bu saçma tartışmayı çıkaran kafanı merak ediyorum yürü git konumdan birader adamın asabını bozma.
  • quote:

Pan'ın labirenti gibi filmleri var mıdır ispanya 'nın? şu cümleden bu saçma tartışmayı çıkaran kafanı merak ediyorum yürü git konumdan birader adamın asabını bozma.

Alıntıları Göster
    Yürü git konumdan nedir ya
    Arkadaşım, Türkçe bilmiyor olabilirsin. Sıkıntı yok.
    Pan'ın Labirenti benzeri başka filmler var mı İspanyol sinemasında? gibi çok basit bir cümle yazman gerekir. Tartışma çıkarmadım zaten, o filmin zaten İspanyol filmi olduğunu belirttim. Bunu bilen adam Pan'ın Labirenti gibi filmleri var mıdır İspanya'nın? diye sormaz. İki türlü sıkıntı var. Ya filmin İspanyol olduğunu bilmiyordun ya da Türkçe konusunda sıkıntı var.
    Neyse, Şeytanın Bel Kemiği filmini izle. İspanyol sinemasıdır, Del Toro'nun.
    Konundan kovdun ama

• quote:

Yürü git konumdan nedir ya
    Arkadaşım, Türkçe bilmiyor olabilirsin. Sıkıntı yok.
    Pan'ın Labirenti benzeri başka filmler var mı İspanyol sinemasında? gibi çok basit bir cümle yazman gerekir. Tartışma çıkarmadım zaten, o filmin zaten İspanyol filmi olduğunu belirttim. Bunu bilen adam Pan'ın Labirenti gibi filmleri var mıdır İspanya'nın? diye sormaz. İki türlü sıkıntı var. Ya filmin İspanyol olduğunu bilmiyordun ya da Türkçe konusunda sıkıntı var.
    Neyse, Şeytanın Bel Kemiği filmini izle. İspanyol sinemasıdır, Del Toro'nun.
    Konundan kovdun ama

Alıntıları Göster
    Ya birader daha yazmaya uşendim yemin ediyorum yazarken biri çıkar moralimi alt ust eder diye dusunemedim.Ne bilim etraf ta böyle arkadaşların kol gezdigini.

Edit:seni konudan süresiz uzaklaştırdım ama filmini begenirsem 2019 agustosta gelebilirsin geri buda(bilesik yaziyom tikat ederim) sana son kiyagimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 20 Ağustos 2018; 16:27:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.