Şimdi Ara

FİLM ELEŞTİRİSİ YAPILAN SİTE ARIYORUM??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

@ryu132

Kendini rezil ettin bıraktın şimdi.Karşısındaki kişi konuşunca dinlemeyip alakasız şeyler yapanlar olur ya,aynı onlar gibi yapmışsın.
    Burada smoke.gif ile,millete çocuk demekle nasıl bir tartışmaya girebilirsin ki?

Bu arada çoğu eleştiri sitesi film hakkında spoiler veriyor.O yüzden oyunculara,senariste falan bakıp bırakıyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SummerGlau

quote:

Sen benim kac yasımda oldugumu biliyo musun da yaş seviyesinden bahsediyosun?

Bak bakalım yukarıya tartısmayı ben mi baslatmısım, lafa sazan gibi ben mi atlamısım, ben mi başkasının düsüncesine karısmısım.Ben diyorum ki adil bi oylama yapılmıyo. Karsımdaki sahıs yok efendim üyeler senin benim gibi insalar da,yok oylamadan baska secilemezmiş de bol keseden atıp duruyor.Sakıncak bişeyim yok buyurun bakın yukarıya!

Herkes aynı olmak zorunda degil. Belki ben argo kullanıyorum. @ryu132 her lafa sazan gibi atlıyo.Sen buranın asayişinden sorumlu sanıyosun kendini. Kimse kusursuz degil.Benim fikirlerime karsı göstermeyen adama ben hic göstermem.

Bir noktayı unutmusum. Sen hayatında hep belgesel izledigin için, sosyete partilerinde sürttügün için, argo kelime kullanmıyosun. Cok dogru

allah aşkına biraz kendinden bahseder misin?

herkeze sen laf atıyorsun

90 dogumluyum. Belli ki 3 yas kücüksün benden. Konuyu bilmiyosan, lafa atlamayacaksın.

Herkes için gecerli bu. Ben mi millete satasıyorum yoksa millet mi sazan gibi lafa atlıyor acaba?

Atlayan alır cevabını hiç kusura bakmasın!

@Caner_GnC

Dikkatli okumamıssın olabilir! Benim fikirlerime karsı göstermeyen adama ben hiç göstermem demişim. Bi de kalkıp cevap mı yazıcam o şahısa.

Bu arada tebrikler 4. sazan olma ünvanına eriştin. Nedir bu bolluk

Bu nasıl bir konuşma üslubudur yahu bir türlü anlıyamadım.

• dh sinema harici başka sitelere takılmam imdb tarzı sitelerede haftada bir kere falan yeni filmler için bakarım o kadar. başkasının film hakkındaki yorumlarını okumak bana güzel gelmiyor
  • quote:

@Caner_GnC

Anlayıp anlamam beni ilgilendirmiyor. Adamına göre muamele yapıyorum

Edit: Neyse uzaklaştırma almak istemiyorum,tartışma bitsin tamam mı?Özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 21 Haziran 2009; 22:23:43 >
  • Bu sayfadaki mesajlarımı siliyorum. Gecici rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.
  • mynet beyazperde
  • quote:

Bu sayfadaki mesajlarımı siliyorum. Gecici rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.

bu iyi oldu ben de siliyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.