Şimdi Ara

Film İçin Kamera / Mikrofon Tavsiyesi Verebilir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlar. İyi bir görüntü alabileceğim, film çekimi yapacağım bir kameraya ihtiyacım var. Bütçe olarak maksimum fiyat 1500TL olarak söyleyebilirim. Belki biraz daha üstü olabilir. Bunun yanında film esnasında nasıl ses kaydı yapacağımı bilmiyorum. Kameranın kendi mikrofonu yetersiz olacaktır. Üstten elle tutulan milrofonla veya telefon ile yaka mikrofonuyla alınacak ses kaydını düşündüm. Ek olarak da iPhone 8 telefonum var. Maksimum 1500 TL ye kamera alma telefonun ondan daha iyi çekim yapar derseniz bunu da söyleyin çünkü bilgim yok. Teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba telefonunuz yeterli.

Dediğiniz gibi telefondan çok daha iyi çekim için bütçeyi yükseltmek gerekiyor.

Onun yerine ışık ve ses ekipmanına para harcamanız daha mantıklı. Tabii telefon tripodu filan da alırsınız.

Ses için şunu izleyebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/kisa-film-cekmek-isteyenler-mutlaka-ses-konusuna-bir-goz-atin--133907816

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kaydı için zoom h1 ses kayıt cihazı alabilirsin oldukça iyi bir kalitede kayıt yapıyor dahili mikrofonu çok iyi kullanıyorum.Güzel yanı kamerayı koy 20 metre öteye ses kayıt cihazı yanında olduğu için istedigin gibi ses kaydını yap videoda birleştir.Yada kablo ile kemera veya telefona entegrede adebilirsin ama kendi mikrofonu kadar iyi olmayabilir böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.