Şimdi Ara

film ismi hatırlama(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2000 lerin başında tv de bir film izledim hatta ismi de aklımda ama sanırım tv de aynı isimle gösterilmediği için internette bulamadım bir türlü.

filmin ismi 'alexsander kardeşler' di.filmin konusu iki kardeş ve bunlara karşı olan kötü adam vardı.film aksiyon-dövüş filmiydi.karakterler klasik dövüşerek işlerini halleden tiplerdi.filmden hatırladığım işte iki kardeş bu kötü adamdan intikam almak istiyorlar(kötü adam babasını öldürüyordu herhalde) karşılaşıyorlar, yeniliyor ve sonra tekrar karşılaşıp adamı yeniyorlardı.aklıma gelen ve hatrımda kalan ipucunda kötü adamın ayakkabısının ucundan küçük bir bıçak çıkıyordu.amerikan filmi ve büyük ihtimalle 80 li yıllarda çekilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç araştırmadan söyleyeyim No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers
  • obili O kullanıcısına yanıt
    maalesef.

arkadaşlar filmde işler ringlerde değil sokaklarda(fabrikanın bahçesi gibi) takım elbiselerle oluyor.

• https://www.youtube.com/watch?v=B6cXLCoQ2sw

http://www.imdb.com/title/tt0100266/

Kardeş 12 defa izledim ben bu filmi. Her karesini ezbere bilirim

Aynı konuda başka bir film varsa bilemem ama bu filmin konusu aynen senin yazdığın şekilde. Tek fark ayakkabısından bıçak çıkaran kötü değil iyi adam.

• obili O kullanıcısına yanıt
    kardeşim galiba bu.hızır gibisin.çok teşekkür ederim.

• 3 4 tane üzerine çip taktıkları askerleri kimsenin olmadığı bir yere bırakıp daha sonrada deney amaçlı tek tek öldüyorlardı içlerinden bir tanesi üzerine takılı olan çipi takılan bir kurda takıp takipten kurtuluyodu bu filimi hatırlayan varsa rica ediyorum.
  • Selam, bi fişm izlemiştim hatrladgm kadarnı anlatm bi asker veya sırada biri ceza mı ne alıyo artık orasını hatırlamıyrm halıkopterle yamyam dolu bi adaya bırakılıyor onların elinden kaçması falan güzel bi filmdi ismini hatırlayamıyurm tekrar izlemek için bulan olursa minnettar olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokobg

Selam, bi fişm izlemiştim hatrladgm kadarnı anlatm bi asker veya sırada biri ceza mı ne alıyo artık orasını hatırlamıyrm halıkopterle yamyam dolu bi adaya bırakılıyor onların elinden kaçması falan güzel bi filmdi ismini hatırlayamıyurm tekrar izlemek için bulan olursa minnettar olurum.

Neden ayrıca başlık açmak yerine bir senelik konunun altına yazdın cidden merak ettim.
  • Anlamadim demek istediginizi filmi izluen yokmu yahu

• 2 arkadasin marjuana yetistirip baya zengin olduklari ve de ayni zamanda bir kadini sevip birlikte olduklari ayni evde yasadiklari filmi hatirlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetkurt1994

2 arkadasin marjuana yetistirip baya zengin olduklari ve de ayni zamanda bir kadini sevip birlikte olduklari ayni evde yasadiklari filmi hatirlayamadim

kid cannabis ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.