Şimdi Ara

film izleme aliskanligi icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde sinemaya gidince sikilmadan izlerim
    Evde falan izlemeye kalksam 1-2 izlerim sikar
    Yabanci dizi izlerken pek sikilmiyorum.
    Mesela her gun 1 film izlemek gibi dusuncem var dogru filmleri bulursam sikilmayacagimi biliyorum

Bunun icin imdb top 50 falan izlesem hem aliskanlik kazanma hemde izlemedigim guzel filmleri izlemek firsati mantikli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı fakat illa da izleyeceğim diye kasmak filmden alacağınız zevki düşürür. İstekli olduğunuzda , laf olsun diye izlemezseniz daha çok keyiflidir.
  • Ben de bi kere hergün Top250den bir film izleyeceğim diye başlamıştım. 3 gün izledim, 4.ye oturmadım. Eski filmleri oturup izleyesim gelmiyor, popüler yeni filmleri de sinemada izliyorum. Bir de filmi tek başına izlemek sarmıyor yanında arkadaşın falan olacak. Ama dizi öyle değil işte. Bi oturuyorum 5-6 saat dizi izliyorum.
  • Evimize yakin sinema salonu oldugu icin cok sık giderim tabi vizyonda film varsa tenha oluyor tek basıma salonda izliyorum gayet hoş oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendiğin oyuncuların filmlerini takip et. kaliteli oyuncular genelde kaliteli filmlerde oluyor. top 250 olayı bende pek tutmadı. eski filmlerle aram pek iyi olmadığı için.
  • beğendiğin oyuncuların oynadığı filmlere bak zaten kaliteli bir oyuncuysa filmler de boş olmuyor.
  • oscar a en iyi film veya en iyi yönetmen dalında aday olan filmler genel olarak iyi filmler. çok sevdiğiniz bir filmin yönetmeninin filmlerini takip etmek de iyi bir yöntem olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film onerisi
    2 yıl önce açıldı
    Bir film ariyorum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.