Şimdi Ara

Film İzlerken Monitör Kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 64 bit kullanmaya başladığımdan beri film izlerken 20 dk sonra monitör kapanıyor. Denetim masasından bilgisayarın güç ayarlarını değiştiriyorum fakat yinede aynı sorun devam ediyor bu sorunun çözümünü varsa yardımcı olursa sevinirim. Daha önce xp ve win7 32 bit kullandığımda bu sorun ile hiç karşılaşmamıştım.

• Ekran Kartın Isınıyor Olabilir Yada Monitorde Sorun Vardır
  • Normalde diğer işletim sistemlerini kullandığımda olmuyordu. Güçlü ayarları ile alakalı olduğunu düşünüyorum hiçbişeye dokunmadığım için 20 dk sonra monitör kapanıyo fakat normal ekran koruyucu gibi mouse dokunduğumda tekrar görüntü geliyor. Ekran kartı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum yardımın için saol Çift Çekirdekli
  • power ayarlarinda sleep mode ayari olmasi lazim süreyi uzabiliosun oradan
  • Güç seçeneklerini "hiçbir zaman" olarak kapatıyorum ve seçiyorum yine yok yine yok. Bu sadece film izlerken yani pc ye 20 dk boyunca dokunmadığımda oluyo. Sürekli başındayken hiç bir sıkıntı yok.
  • Merhaba. Sorununuz tamamen güç seçeneklerinde bulunan ekran parlaklığı ile ilgili ayarlarla ilgili. Çoğu insan bu sorun yüzünden bilgisayarcılara gider, ekran kartı denilip 200 TL isteyenler bile olur. Neyse şimdi gelelim bu sorunu nasıl çözeceğinize;

YUKARIDAKİ RESİMDE TÜM SEÇENEKLERİ HİÇBİR ZAMAN YAP, DAHA SONRA DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDETE BAS.ANCAK DİKKAT ETMEN GEREKEN SEN MUHTEMELEN "DENGELİ" GÜÇ SEÇENEĞİ İLE YAPTIN AYARI, AMA FİŞİ TAKINCA BAŞKA MODA GEÇTİ, DOLAYISI İLE DENGELİ MODUNDAKİ AYARLAR DEVREDIŞI KALDI. AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ MODLARIN HEPSİNDE YUKARIDAKİ GİBİ HİÇBİR ZAMAN SEÇENEĞİNİ SEÇ.

• İlkayci ilgilendiğin için teşekkür ederim. Daha önce dengelide ve yüksek performansda denedim ayriyetten gelişmiş seçeneklerinin içindeki ayarları da değiştirdim. Senin mesajından sonra tekrar bazı seçenekleri kapattım ama bilmiyorum tekrar kapanıcak mı ilk fırsatta tekrar denicem yardımın için çok saol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlarda mutlaka atladığınız bir bölüm vardır, tamamen ayarsal bir sorun bundan emin olabilirsiniz.
  • yaptik biseler ama bakalim olacak mi olmazsa bi kablosuz mouse almam gerekecek ya da 20 dk da bir rahatimi bozmam :D
  • ilkayci hay allah senden razi olsun be hacı valla düzeldi ya.. kac aydır uyuz oluyordum
  • çok saolasın dostum emeğine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.