Şimdi Ara

Film Senaryosu yazdım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme amaçlı aklıma geldi hemen yazdım şöyle

Şimdi bi üniversiteye hazırlanan öss öğrencisi var normal bildiğimiz tipik türk genci dersaneye giden öss kasan yaşı 18-19 gibi yahuşuklu ii bi genç fırlama değil vs.

Bu öss yi kazanamayınca o yaz arkadaşının tavsiyesiyle antalyaya turistik otelde çalışmaya gider sonra bu işte çalışır vs böle turistik tatil vs görüntüleri sonra abd den bi artiz kız olacak yine genç böle bu tanıtım için çaarmışlar ünlü dünyaca bu gelkecek otele korumalar vs.

bizim gençte o otelfde çalışıo.Sonra bu karı giderklen bunlar göz göze gelio bi yerde şans eseri karı bundan hoşlanıo.Tabi bizim össcide seviyor fakat umutsuz vaka hiç aldırıs etmiyor.

Sonra bi yat gezisi oluyo bizim össciyi ii çalıştığı için garson işine alıyolar yata karı markaj yapıo bizim össciyi.Sora gemi fırtına oluyor alabora çıkıyor bunlar akdenizde bi kıyıya vuruyolar gemi parçalanıyo her taraf orman bi bizim össci bide o kız kalıo kurtulmaya çalışıyolar aralarında geçio bu arada.sonra bunlar kurtuluyo kız tabi meşur kamera vs össciyi unutuyo böle işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamchaser75 -- 16 Şubat 2010; 3:11:50 >

• ala ala
  • Gecelerini süsleyen, bir türlü aklından çıkmayan ve eline malzeme olan fantezin mi bu senin? Doğruyu söyle.
  • Bu senaryomu simdi sinopsis diyelim şuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyitist

Gecelerini süsleyen, bir türlü aklından çıkmayan ve eline malzeme olan fantezin mi bu senin? Doğruyu söyle.

böle cvp geleceni biliodumda deil malesefki

damacana gibi film yapacaklarına böle güzel filmler olaiblir
  • My Sassy Girl geldi aklıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Spoiler) Halo filmleri hakkında.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle bir film vardı fakat adam zengindi kadın fakir bir adada kalıyolardı falan filan kurtulmaya çalışıyolardı , ıssız bir adada sanıyolardı kendilerini ama adanın diğer tarafı yerleşim merkezi falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

böyle bir film vardı fakat adam zengindi kadın fakir bir adada kalıyolardı falan filan kurtulmaya çalışıyolardı , ıssız bir adada sanıyolardı kendilerini ama adanın diğer tarafı yerleşim merkezi falan filan

filmin adı aşk adası onu biliyorumda bizimki daha fgarklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamchaser75

Deneme amaçlı aklıma geldi hemen yazdım şöyle

Şimdi bi üniversite öğrencisi var normal bildiğimiz tipik türk genci dersaneye giden öss kasan yaşı 18-19 gibi yahuşuklu ii bi genç fırlama değil vs.

Bu öss yi kazanamayınca o yaz arkadaşının tavsiyesiyle antalyaya turistik otelde çalışmaya gider sonra bu işte çalışır vs böle turistik tatil vs görüntüleri sonra abd den bi artiz kız olacak yine genç böle bu tanıtım için çaarmışlar ünlü dünyaca bu gelkecek otele korumalar vs.

bizim gençte o otelfde çalışıo.Sonra bu karı giderklen bunlar göz göze gelio bi yerde şans eseri karı bundan hoşlanıo.Tabi bizim össcide seviyor fakat umutsuz vaka hiç aldırıs etmiyor.

Sonra bi yat gezisi oluyo bizim össciyi ii çalıştığı için garson işine alıyolar yata karı markaj yapıo bizim össciyi.Sora gemi fırtına oluyor alabora çıkıyor bunlar akdenizde bi kıyıya vuruyolar gemi parçalanıyo her taraf orman bi bizim össci bide o kız kalıo kurtulmaya çalışıyolar aralarında geçio bu arada.sonra bunlar kurtuluyo kız tabi meşur kamera vs össciyi unutuyo böle işte

1. Hevesini kırmak istemem ama bir senaryo sayfalar sürer. Bu sadece bir fikir.
    2. Öss yi kazanamayan bir adam nasıl üniversite öğrencisi oluyor ?
    3. Karı , össciyi unutuyo falan demişsin. İyide mantıklı olan şöyle olur ; beraber mutlu mesut Amerika'ya dönüyolar çocukta Brad Pitt'in velihattı oluyo falan. Eğer ki kız , çocuktan ilk başta hoşlanmayıpta , adada mecburen ondan hoşlanmak durumunda olsaydı , trajik bir vaka ( normal olan) olabilirdi.
    4. Öptüm seni şap şup. şap şup. şap şup. Çikita muz. ( bu da filmin soundtrack'i)

• unutuyo dediğim o an unutuyo ama sora işte tvlere açıklama yaparken seviyom onu diyo sürğprüz yapyor sora mutlu son işte kına gecesi vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.