Şimdi Ara

>>>> FILM SESLENDIRMEDE YARDIMMMM !!!!!<<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben filmleri kendi sesimle yorumlamak istiyorum.. Örneğin Gıllıali yi bi çoğumuz izlemiştir.. Bu tarz filmlerin istediğimiz bölümlerini keserek kendi sesimizi ekleyebileceğimiz bi program ariyorum.. Eğer bildiğiniz güzel programlar varsa benimle paylaşırsanız sewinirim, ve eğer biliyorsanız nerelerden indirebileceğimizide yazınız.. Hepinize şimdiden teşekkürler.. Herkeze kolay gelsin..

• Baska bır ses montajı programı bulursan kesıp bırlestırme ıslerınde vırtual dub ı kullanabılırsın.
  • şöle bi program var
    PStory bunu yukle bide bunu yuklenmesi için media player 10 da yukle oldumu yoksa çalışmaz
    googlede yaz microsoft un sitesinde hepsini bulacan
  • Şimdi tam adını hatırlamıyorum ama bi program vardı şöyle 3 - 5 mb lık... o programla istediğin filmin sesini kaydediyodun... sonra gold wave ya da benzeri bi ses editörü ile sesleri düzenleyebilirsin... sonra yane oluşturdğun dosyayı... Ulead video studyo ile birleştirebilirsin... videonun sesini tamamen kısacaksın... onun yerine senin ses dosyanı atacaksın basit bi olay...adını hatırlayamadığım program gibi bi program bulamazsan şöyle de yapabilirsin... gold wave indir... yeni dosya oluşturmaya geç... filmin süresine göre yeni bi dosya oluştur... filmin sesini ordan kaydet... sonra o sesi düzenle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.