Şimdi Ara

Film tavsiye edicem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drony

quote:

Orjinalden alıntı: antique

"50 first dates" filmini nasıl 3 kez seyredebildin hayret ettim..
    1 kere seyredip geçilecek bir film bence ama yine de zevkler ve renkler tartışılmaz dimi

ben filmin duygusallığından bahsetmiyorum

ama şunu söyleyeim filmi bir kez daha izlediğinizde daha fazla şey anlıyorsunuz
    birde şunu söylelyim fim için altayazıda çok önemli iyi bir altyazı ise filmden çok şey anlıyorsunuz

bence bir kez daha saki bir ortamda seyredim

bende "sadece duygusal filmler 2-3 kere izlenir" demedim zaten..

herneyse bence o film ister duygusal olsun ister komedi olsun 2-3 kez seyredilecek kadar güzel bir film değil (ama bu sadece benim görüşüm)

• erenn21@
    Kardeş şu adresini bi versene ağlamadım da.
  • Nasıl ağlamıyon ya ben 3 yerinde ağladım daha dün izledim hala ağlıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: albati

erenn21@
    Kardeş şu adresini bi versene ağlamadım da.

• Şaka şaka geçen hafta izledim bir haftadır ağlıyorum , işe mişe gidemedim şimdi hastanedeyim.
  • ya abi bi gariplik var ben o filmi izliyom bir gün sonra unutup yine izliyom. Hatta şu an neyi unuttuğumuda unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercartr -- 10 Kasım 2004, 0:40:32 >
  • Ben bu topici açalı 3 gün oldu ben söylemeden öncemi izledin yani :)) ya da filmleri karıştırdık a walk to remember dan bahsediyorum
    quote:

Şaka şaka geçen hafta izledim bir haftadır ağlıyorum , işe mişe gidemedim şimdi hastanedeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenn21

Ben bu topici açalı 3 gün oldu ben söylemeden öncemi izledin yani :)) ya da filmleri karıştırdık a walk to remember dan bahsediyorum
    quote:

Şaka şaka geçen hafta izledim bir haftadır ağlıyorum , işe mişe gidemedim şimdi hastanedeyim.

Yaw senin topiğe konu olan film deil galiba bahsedilen film, 50 first dates filmine dönmüş ortam galibaa..

• quote:

Orjinalden alıntı: sercartr

quote:

Orjinalden alıntı: erenn21

Ben bu topici açalı 3 gün oldu ben söylemeden öncemi izledin yani :)) ya da filmleri karıştırdık a walk to remember dan bahsediyorum
    quote:

Yaw senin topiğe konu olan film deil galiba bahsedilen film, 50 first dates filmine dönmüş ortam galibaa..

Sanırımm öle oldu yaaw

• quote:

Orjinalden alıntı: drony

tavsiyeni dikkate alıcam bende

50 first dates adlı filmi önerriri bene 3 kez izledim ve hala etkisindeyim

walla bu filmi indirdim çok oldu ama daha izleyemedim
    A walk to remember 'da indi onuda sınavlardan sonra izlerim artık(kazaada var arkadaşlar iki filmde)
  • A walk to remember tavsiye ederim...
  • bende aradığınız film var hakikaten izlenmeye deper bir film.A Walk To Remember
  • şimdi izledim filmi harbi güzel filmmiş 1-2 yerinde gözlerim doldu izlerken babasına sarılırken gözyaşları dökülüverdi walla birden.ama kızda olağanüstü güzel onuda belirtmek gerek
  • Kıza güzel demeyelim de.. çekici olduğu bi gerçek. Ben de bu sabah izledim. Çevirinin kötü olması sebebiyle çoğu sahnede derma çatma ingilizce bilgimizi devreye soktuk :) Yine de etkilendim, hoştu. 'Film tavsiye edicem' diye başlık açacak kadar da değil hani.. :)
  • Ağlatacak filmlerden KASIMDA AŞK BAŞKADIR ve JOE BLACK var.isterseniz
  • valla bende simdi izledim harbiden süper ötesi filmmiş saol erenn
    bu arada ben bişi sorucam bu kızın hani oyunda sölediği sarkınıyı çok begendim valla filmin sonunda yazar die baktım 20-30 tane sarkı var hangisidir bilemedim siz biliomusunuz?
  • walla man on fire i siddetle tavsiye ederim. walla oscara aday olmassa cok üzülcem. muhtesem bence . bence mutlaka izleyin.
  • erenn21 hayatıma mandy moore'u kattığın için ciden teşekkür ediyorum
  • beyler yokmu o sarkıyı bilen yaw
  • Yaaa Mandy için güzel değil demişler...

• nası derler :) hehe

sarkı mandy moore - Only Hope mus isteyen indirsin baya güzel tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.