Şimdi Ara

Film tavsiye edicem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A walk to remember bu filmi izleyen varmı.Eğer izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.2002 yapımı.3 kere izledim ve üçündede ağladım.Şuan dc++ den yüklüyorum aklıma geldide buraya yazım dedim :))

• nerden indirebilirim??
    dc++ da az kişide var...
    Onlarında slotları açık değil...
  • suprnova da var 700 mb dvd rip yani torrent
  • oww bende yokmuş hemen bi araştırıp indiriyim
  • Araştırıp indirin ve eğer beğenmesseniz ve ağlamassanız gelin beni dövün adresimi isteyen pm atsın :))
  • Hocam ben de baya üzülmüştüm ama ağlamamıştım...Eee na yapıcaz şimdi Bu arada bu filmden bu kadar etkilenmemizin nedeni Mandy Moore...En guzel oldugu hal bu filmdeydi...Gerçi Try Seventeen de iken de cook Sexy idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Apollo -- 8 Kasım 2004, 7:08:44 >
  • bi indirip izleyelim bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye bekliyorum
    13 yıl önce açıldı
    anime tavsiye edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tavsiyeni dikkate alıcam bende

50 first dates adlı filmi önerriri bene 3 kez izledim ve hala etkisindeyim
  • "50 first dates" filmini nasıl 3 kez seyredebildin hayret ettim..
    1 kere seyredip geçilecek bir film bence ama yine de zevkler ve renkler tartışılmaz dimi
  • 50 first datesden ben nası letkilendiniz anlayamadım. Film genel olarak komedi değilmiydi üzüntülü bir sahnesi pek yoktu. Eğer siz bu filmden etkileniyorsanız Requiem For A Dream i izleyince depresyona girersiniz...
  • Bence iyi izlememişsin bir daha izlemeni tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: honestboy

50 first datesden ben nası letkilendiniz anlayamadım. Film genel olarak komedi değilmiydi üzüntülü bir sahnesi pek yoktu. Eğer siz bu filmden etkileniyorsanız Requiem For A Dream i izleyince depresyona girersiniz...
  • sizin film izleme zamaniniz mi var? hatta ayni filmi birden fazla kez izleme zamaniniz olmasina hayret ediyorum...
    kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timur

sizin film izleme zamaniniz mi var? hatta ayni filmi birden fazla kez izleme zamaniniz olmasina hayret ediyorum...
    kolay gelsin..

Her gün kesin 1 film izlerim ama altyazılı YDS ye hazırlanıyomda. Ama niye zaman olmasınki onu anlamadım. bir günde 8 saat uyuyorum desem 16 saat boşum hadi bunun 3 saati ders çalışsam 13 saar kalıyo 5 saat dışarıda vakit geçirsem 7 saat boşum en fazla :)) 7 saattede yeterince film izleme zamanım kalıyo
  • Dostum filmi indirdim,izledim,süper...
    Valla tavsiyen için teşekkür ederim....
  • Başka böle ağlatıcak filmler bilen varmı??
    Ben bi yeşil yolu biliyorum oda aşk filmi değil..
  • Romeo ve juliet , titanic , sweet romember dur bi tane daha vardı ismini araştırıyım
  • Boys don't cry dur daha düşünüyom

eğer aşk filmi istiyosan a cinderella story i de tavsiye ederim. ama ağlamak yok bundan çok güzel ben beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenn21 -- 9 Kasım 2004, 0:37:47 >
  • White Squall 96 yapımı ama süpeeeeeeeeeeer bulursan benide haber et

Bu filmi 6 yıl önce falan cine5 te izlemiştim sadece bir kere izledim 12 yaşında falandım ve ağladığımı hala hatırlıyorum.Adını bilmiyordum beyazperde de denk geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenn21 -- 9 Kasım 2004, 0:29:06 >
  • Yaw bir film vardı cine5 te izlemiştim ama bu o kadar eski değil. Yıldız kitabı gibi bişeydi. küçük bir kız ve ablası vardı kız hastaydı.Bide ayağı sakat bi genç vardı bilen varmı??????*
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

"50 first dates" filmini nasıl 3 kez seyredebildin hayret ettim..
    1 kere seyredip geçilecek bir film bence ama yine de zevkler ve renkler tartışılmaz dimi

ben filmin duygusallığından bahsetmiyorum

ama şunu söyleyeim filmi bir kez daha izlediğinizde daha fazla şey anlıyorsunuz
    birde şunu söylelyim fim için altayazıda çok önemli iyi bir altyazı ise filmden çok şey anlıyorsunuz

bence bir kez daha saki bir ortamda seyredim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.