Şimdi Ara

TAVSİYE İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coffeemate -- 25 Mart 2010; 23:44:38 >

• dostum inanırmısın yaşadıklarının aynısını geçen sene bende yaşadım. ama ben unuttum... boşver salla gitsin. bana zararı dokunmuştu. sanada zararı dokunuyor demekki artık. unutamamakta bir sorundur.
  • cod 4 oyna
  • nedir lan bu kızlardan çektiğimiz

lanet olsun
  • eski sevgilin her neredeyse onu bi defalığına olsa dahi görmeye çalış.
    gözlerine bak,son kez sor beni hala seviyor musun diye.
    evetse kararı sen ver,hayırsa bu unutmana yeterli olucaktır emin ol bana.
    (son derece ciddiyim)
  • psikolojik yardım alman lazım kesinlikle, insanlar lap diye kaybolan şeylerin ardından çok koşarlar, karanlıkta kalmışsın aslında lambayı açabileceğini görsen kurtulacaksın.
  • Alkol alman lazım tuborg kırmızı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Dell tavsiye almak istiyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şimdi birlikte olduğun kızı azda olsa seviyorsan, ona bağlanmaya çalış, kendini onsuz olamazmışsın gibi hissetirmeye çalış, fakat yine de en kesin yol HAYIR cevabını almaktır...
  • Bende aklımdan cıkaramıyorum ve %1 ihtimal bile yok..

O yüzden psikolojik destek alıyorum.. Her gece efes psikologuna görünüyorum.. 3 adet extra yazıyor receteye genelde sonra tekel bayisine gidip alıyorum..

• kahretsin yine bi kız konusu .... herkes mi yanar bu dertten...
  • silginin markası ne?

şaka şaka:
    bende unutamaamıştım yeni bir tane buldum unuttum gitti. bide eski sevgilinin kötü yanlarını öğren böylece ondan uzak durmak istersin.
  • Eski sevgilini tuvalette düşün

Şaka bir yana, şuanda birlikte olduğun kız arkadaşına bağlanmaya çalış, bunun için her yolu dene. Bağlandığın an zaten eskisini silip atmışsın demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coffeemate

öncelikle forumdaki arkadaşlara merhaba bu forumda yaklaşık 3 yıldır aktif üyeyim ancak mu mesajı kimliğimin bilinmesini istemediğim için fake hesap ile yazmak zorunda kaldım.

hikayeme başlıyorum...bundan yaklaşık olarak 7-8 yıl önce lise yıllarındayken dersaneden bir kıza aşık olmuştum.çıkmaya başladık fakat 4ay kadar kısa bir süre içinde kız arkadaşım tarafından nedenini hala anlayamadığım bir durumdan dolayı terkedildim.hayarımda ilk kez aşık olmuştum ve beni derinden etkiledi.ayrıldıktan sonra unutmak için birçok kızla çıktım şu an üni.son sınıftayım ve yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var.ilk zamanlarda aşık oldum sanıp kendisine açılmıştım fakat zaman geçtikçe duyduğum hissin aşk olmadığını sdece arkadaşça sevgi ve saygı olduğunu hissetmeye başladım haliyle kız arkadaşımın en ufak tavrı benim için çekilmez oluyordu ve hala da olmaya devam ediyor.ancak kendisi gerçekten çok iyi ve bana sırılsıklam aşık olduğundan adım gibi eminim ancak ben hala o lisede aşık olduğum kızı aklımdan silip atamadım bu durum bana çok olumsuz yansıyor ve hayattan tat alamaz oldum.kız arkadaşımın bana aşık olduğunu bildiğim içinde ayrılırsam vicdan azabı çekeceğimden eminim.lisede sevdiğim kız artık bende sanki bir saplantı oldu ona ulaşamadığım için ve onunla yaşananları yaşama sansımın sıfır olduğu için aklım onu ulaşılmaz ve kusursuz olarak algılıyor.gece yatağıma yattığımda uyuyamıyorum bu yizden karakterim bile değişti eski neşeli halimden eser yok içine kapanık karamsar biri oldum çıktım ben bu virüsü kafamdan kesip atmak istiyorum ve şimdi birlikte olduğum kıza hakettiği sevgiyi ve değeri vermek bunu hissettirmek istiyorum bunu nasıl yapacağım hakkında fikir vermenizi bekliyorum

Ah bu satırları tam okuduğum sırada dinlediğim şarkıda '' O Eski Halimden Eser Yok Şimdi '' kısmına denk gelmez mi iki kat efkarlandım anasını satayım

Unutursun dostum sahip olduklarının değerini bil,değerini bilmeyenlere de sahip olma,olmaya çalışma.

• Unutmaya çalışırsan hiç unutamazsın. Yalnız kalmamaya çalış ve aşk filmi vb izleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıhlama

Alkol alman lazım tuborg kırmızı..

ne zamana kadar :)
  • At kendini aşağıya, belki öbür tarafta bir şansın olur
  • Aynı durumdayım nerdeyse 2 hafta oldu ama hala unutamıyorum. Benimki de beni anlamsız bir şekilde terk etti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: coffeemate

quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Aynı durumdayım nerdeyse 2 hafta oldu ama hala unutamıyorum. Benimki de beni anlamsız bir şekilde terk etti..

benim durumuma düşmezsin inşallah 8 yıl oldu ben hala unutamadım

ara ara oluyor öyle . üzerinde durma . boş boş hayaller kurma . hayatın akısına bırak kendini .
  • Bu ara heralde anlamsız bir şekilde terkedilme zamanı ben dahil

Konuya gelirsek aslında sorunun içinde var senin cevabın, 2 yıldır beraber olduğun kişiye aşık olduğunu düşünüp ona açılmışsın ama sonra ona karşı arkadaşça saygılı bi sevgiye sahip olduğunu öğrenmişsin ki öyle bişey yok kendini kandırma kızdan bıktın işte soğudun canın sıkıldı, demek ki o kızla beraber devam etsen bile yine öyle olacakmış sonra ondan da sıkılacakmışsın... Belki o eskisi aklına geldiği için böyle soğudun şimdikinden ama o eskisiyle şimdi beraber olsaydın yine ondan soğuyacaktın başka biriyle tanışıp... Olum çok karışıkmış nan bu işler ne diye uğraşıyosam

• Çocukken yaşadiğin ilklerin heycanı idi o, o kıza olan aşkın değil. Sen şu andaki sevgiline gerçekten tam olmasi gerektiği gibi aşıksın ama farkında değilsin. İlk yediğin elmadaki tadi arıyosun ama bulamazsın çünki sadece biri ilk olabilir. Eski tatli anilari tekrar elde etmek gibi bi hayal peşinde koşma, az düşünüyosan neyi niye neden yaptiğini düşün biraz , çok düşünüyosan tam tersine salla gitsin cevaplari bulcam diye uğrasma .

Şu anki ilişkide sevgiline gereken ilgiyi gösterip göstermediğini bilemem supply and demand kapsamında çok değişik durumlar oluyo olabilir. Ha gerçekten az ilgi gösteriyosan boş vakitlerinde hoşuna gidicek şeyler yap. Mesela Bonnyfood hariç bi çukulata çicekci bul yolla sevgiline müsaitse, çok hosuna gider arada sırada böyle şeyler yapman. Boş vaktim yok diyosan bilgisayar bagimlisisin bunu ona söyle kabullensin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.