yukarıda bir arkadaş daha söylemiş, elindekinin kıymtini bilmelisin. zaten kendin de söylemişsin, şimdiki kız arkadaşın seni gerçekten seviyor ve onun çok değerli biri olduğunu biliyorsun. yapacağın en son şey o kızla görüşmeye devam etmek olacaktır. bkz: Duygularıma esir oluyorum seni görünce..
8 yılda birini unutamamak imkansız gibi birşey bence ruh halinle ilgili bir özeleştiri yap.
benimde lise çağında öle dandirikten, bu işlerin nasıl olduğunu bilmemezlikten dolayı, hoşlandığım sevdiğim bir kızı elde edememiştim. çok salakça bir aşk yaşamıştım. 2 sene öle uzaktan uzağa aşkımı büyüttüm. sonra ona farklı yollardan açılmayı dendim. bi 2 sene de öyle unutmakla geçti. şimdi o yaptklarmı düşünüyorum da çok utanıyorum. kötü bişey yapmadım tabi ki de boş işler yapmşm. bilmiyodum o zaman tabi ki şimdi öğrendim nasıl olduğunu. unuttum sonuçta. hiç aklma gelmiyor benim için bi değeri kalmadı. zaman gerçekten ilaç. sende fazla takma. üzerinden seneler geçmiş hala güzel bir ilişkin varken onu düşünüyosan sen sorunlusun.
bence o kıza ulaşamadığın için bi saplantı olmuş sende kendinde söylüyon zaten.bak ne güzel aşkından emin olduğun biri var hayatında bence kızın değerini bil,bu devirde seven kız zor bulunur arkadaşım.geçmişe mazi derler valla unut gitsin kız seni istememiş gitmiş ne düşünüyon onu daha.elindekinin kıymetini bil...
şimdi ki ilişkine önem ver, emin ol şimdiki sevgilini böyle bir sebepten bırakırsan, aylar sonra bu konunun aynısını şimdiki sevgilin için açarsın !!! 8 yıl diyorsun şaka gibi emin ol yolda görsen tanımakta zorlanırsın o kişiyi , hele ki 3 yıllık bir ilişkin var bence kendine çeki düzen ver şimdiki sevgilinin değerini bil !
Şuan aynılarını yaşıyorum ... Harfiyen yaşıyorum
Hiç bir eksik yok ve biraz daha üstüme gelirse eski sevdiğime dönücem gibi Kendımden resmen utanıyorum ama hakim olamıyorum kendıme ..
unutmaya çalışmana gerek yok.. Tam tersi onu düşün, üniversiteyi bitir, işini kur. bunu onun için yap. Bir gün karşılaşma ihtimalini düşünerek hayatta iş ve mutluluk olarak iyi bir yerde olmaya çalış. Eğer bir gün karşılaşırsanız o senin iyi olduğunu görsün ve mutlu olsun. Hep bu ihtimal üzerine yaşa hayatını.. Şimdiki sevgilini üzmene gerek yok, ama ciddi bir adım atacaksan o temeller " ruh ikizim , çocuklarım iyi bakar vs " mantığı üzerine kurulmasın.
Bende öyleyim hep bir kırıklık var onun tınındamı yoooo..Seveni öpüyorlar anne kimse senin kadar öpmedi uyuz sevgilim..
hazırlıktan beri birlikteydik 1996den , arkadaşımdı. orta okul ve lisede. çok kafaya takmıştım. çok peşinden koşmuştum. 7. sınıftan itibaren. lise 1 de 7 ay civarı birlikte olduk. sonra aynı şekilde sebepsizce terketti. ve arkadaş olarak hep çevremede idi. resmen bir takıntı haline geldi. 2002 den 2006 ya kadar taktım kafama. herkesi onunla kıyaslıyordum. sonra birşey oldu. gerçekten biriyle birşey paylaşabileceğimi anladım. onun yüzünden neleri geride bıraktığımı gördüm. silkelendim kısaca.
biraz ona, biraz da geçmişine bir göz gezdir. neler olduğunu , neler yaşadığını bir irdele. o zaman gerçeği görebileceksin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme