1 – Devil’s Advocate 2 – Meet Joe Black 3 – Donnie Darko 4 – The Butterfly Effect 5 – Requiem For A Dream 6 – OldBoy 7 – The Saw 8 – Blade Trinity 9 – Troy 10 – Ice Age 11 – Charlie’s Angels – Full Throttle 12 – Riddick 13 – Resident Evil 14 – Ring 1 – 2 15 – Matrix serisi 16 – Lotr Serisi 17 – Badboys II 18 – Fight Club 19 – Identity 20 – Reservoir Dogs ( Quentin Tarantino ) 21 – Pulp Fiction ( Quentin Tarantino ) 22 – Kill Bill Serisi ( Quentin Tarantino ) 23 – Last Samurai 24 – Memento 25 – Ace Ventura – Pet Detective (Jim Carey) 26 – Ace Ventura – When Nature Calls (Jim Carey) 27 – Se7en (B Pitt) 28 – Ocean Eleven 29 – Ocean Twelve 30 – 21 Grams 31 – Hotel Rwanda 32 – The Shawshank Redemptions
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
1 � Devil�s Advocate 2 � Meet Joe Black 3 � Donnie Darko 4 � The Butterfly Effect 5 � Requiem For A Dream 6 � OldBoy 7 � The Saw 8 � Blade Trinity 9 � Troy 10 � Ice Age 11 � Charlie�s Angels � Full Throttle 12 � Riddick 13 � Resident Evil 14 � Ring 1 � 2 15 � Matrix serisi 16 � Lotr Serisi 17 � Badboys II 18 � Fight Club 19 � Identity 20 � Reservoir Dogs ( Quentin Tarantino ) 21 � Pulp Fiction ( Quentin Tarantino ) 22 � Kill Bill Serisi ( Quentin Tarantino ) 23 � Last Samurai 24 � Memento 25 � Ace Ventura � Pet Detective (Jim Carey) 26 � Ace Ventura � When Nature Calls (Jim Carey) 27 � Se7en (B Pitt) 28 � Ocean Eleven 29 � Ocean Twelve 30 � 21 Grams 31 � Hotel Rwanda 32 � The Shawshank Redemptions
zevklerimiz ancak bu kadar uyuşabilir.. Saydığın filmlerin hepsinin de arşivimde ayrı bir yeri vardır..
Sadece Fight Club - Dövüş Klubü Geri kalanlarını sallayın...
bunu duyunca, tepeden tırnaga kadar joe'nin safra kesesi kesiliyorum.hepsi benim hatam.bazen bir şey yapar ve belanızı bulursunuz.bazen de yapmadıgınız şeyler size belanızı buldurur.(AreS MorriS)
The Boondock Saints
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum güzel önerileriniz için.Ama bunların içinde bana çok ilginç gelenler de oldu ne yalan söyleyeyim.Gizem dedim ben.Yine de hepinize teşekkürler.
saw (testere:) son samuray punisher signs scary movie 3 garez 1
Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli) bir yana, diğer filmler bir yana. Bence dünyanın şu ana kadar çekilmiş, tartışmasız en iyi filmi.
arkadaşlar eğer 25.saat adlı filmi izlemediyseniz hemen izleyin.Edward Norton basrolde. Ayrıca Gladyatör tartısmasız harika bir film. Akıl Oyunları Ray Er Ryan'ı Kurtarmak Forrest Gump Dövüş Kulübü Telefon Kulübesi Neredesin Firuze Star Wars(Tüm filmleri) Daha bir çok film var bunlar bazıları benim belirteceğim.Zaten bunların bir çoğunu izlemişsinizdir.
RİDDİCK PACİFİER
Fight Club Butterfly Effect Se7en Sin City Memento Donnie Darko Reservoir Dogs The Shawshank Redemption The Godfather Pulp Fiction The Usual Suspects Mulholland Dr. Eternal Sunshine of the Spotless Mind Groundhog Day The Identity
Bu fimlerin hepsi MUHTEŞEMDİR. İnanılmazdır yani.. Genellikle psikolojik gerilim ve sonu ÇOK beklenmedik bitenler var. Şiddetle tavsiye ederim hepsini..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme