Shawshank Redemption(Esaretin Bedeli) The Sixth Sense(Altıncı His) The Count Of Monte Cristo(Monte Cristo Kontu) Old Boy(İhtiyar Delikanlı) Identity(Kimlik) Saw(Testere) Bu filmler inanılmaz hoşuma gitti ve ortak özellikleri de gizem içermeleri Ki Esaretin Bedeli hayatımın filmidir.Identity de son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi Diğerleri de aynı şekilde birbirinden güzeldi.Bana bunlar gibi en sonunda hakikaten kalbinizin daha hızlı çarpmasına neden olan film varsa söyleyiniz.
crash(çarpışma)gayet iyibir filmdi esaretin bedeli bu arada benim de ne favorimdir...
Fight Club The Others The Usual Suspects Butterfly Effect Se7en Memento Donnie Darko Meet Joe Black
bu filmler tam senin istedigin türden....
DİĞERLERİ (THE OTHERS-NICOLE KIDMAN OYNUYOR) TELEFON KULÜBESİ (COLIN FARRELL)
Bu ikisi muhteşem ilmlerdir.Umarım izlememişsindir.
Film konusunda ilk olarak almanızı değil kiralamanızı öneriyorum.Beğenmediğiniz film olsada vereceğiniz para malum.En fazla denemiş olursunuz.Önerilere gelince( kelebek etkisi) favorilerim arasındadır. bunun yanında
Pi Akıl oyunları Telefon kulubesi diğerleri Ölüm bizi gözetliyor. vanilla sky . . . .
Bu soruyu 100 kişiye sorsn 100 farklı cevap alırsın.Çünkü insanler kişililklerine göre filmler seyrederler.Dolayısıyla bunlar sadece tavsiye belki seyrettiğinde yarısını beğenmezsin.............
Shawshank Redemption(Esaretin Bedeli) The Sixth Sense(Altıncı His) The Count Of Monte Cristo(Monte Cristo Kontu) Old Boy(İhtiyar Delikanlı) Identity(Kimlik) Saw(Testere) Fight Club(Dövüş Klübü) Butterfly Effect(Kelebek Etkisi) The Others(Diğerleri) The Usual Suspects(Olağan Şüpheliler) Se7en(7)
aklıma hemen american beauty geldi. o film bana çok anlamlı gelmişti.
bu konularla ilgili her topike yazarım
Requiem for a dream
Azap Yolu , American History , Equlibrium , Memento , Pay It Forward(iyilik bul iyilik yap) , Seven , Fight Club , Anatomy bu filmleri seyret ondan sonra gel.
OCEAN'S ELEVEN OCEAN'S TWELWE PET DETECTIVE G.O.R.A. HITCH MAN IN BLACK MAN IN BLACK 2 XXX XXX 2 HALKA 2 CEVAPSIZ ARAMA 2
bir iki tavsiye de ben ekleyeyim:
1) Fist of the Legend 2) Equilibrium 3) Meet the Parents 4) Forest Gump 5) Underworld 6) Zatoichi 7) Legend of the Red Dragon 8) Ice Age 9) Joe Dirt 10) National Treasure
filmlerde gizem arıyorsan "küp" tam sana göre. ('küp 2' de var ama ben izlemedim)
Hotel Rwanda The Return The Snow Walker The Name Of Rose The Stand Mean Creek To End All Wars Stand by Me Man on Fire Ronin Butterfly effect Mindhunters Road To Perdition Secret Window Dead End (2003) The Machinist Cube 1,2,3 The Others Kill Bill1,2
stigmata bi de adını hatırlayamadığım müthiş bi film war şimdi ben sabaha kadar uyuyamam hatırlayamadım die ıy yine sinir oldum
Sin City World of Wars Mr & Mrs Smith Kill Bill 1-2 Secret Window Phone Booth Butterfly Effect Collateral Saw Old Boy Cennetin Savaşları
Schidler'in Listesi Esaretin Bedeli Monte Cristo Kontu ayrıca yeni çıkanlardan Dünyalar Savaşı'nı tavsiye ederim.. bu arada Büyü filminin de bütün olumsuz eleştirilere rağmen izlenmesini tavsiye ederim;sonuçta bizim kültürümüzde var olan bi konu seçilmiş;bence başarılı..iyi seyirler..
forrest gump çok süper bi film baş rolünde tom hanks var
şaşırmak için "The others" diğerleri etkilenmek için "Blade Runner" bıçak sırtı die girdi gösterime Ağlamak için "AI" yapay zeka Büyülenmek için herzaman ve daim a "STAR WARS"yıldız savaşları