Şimdi Ara

Film Listeme Öneri Lütfen [SÜREKLİ GÜNCEL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, arşivime bakıp neyi izleyeceğimi bulmak artık çok büyük bir sorun olmaya başladı benim için. Film arttıkça seçicilik de zaman alıyor. Eğer göz gezdirirseniz mutlaka izlediğiniz güzel filmler olacaktır içerisinden. Sizlerin izleyip de mutlaka izlenmesi gereken filmleri listem doğrultusunda paylaşırsanız çok sevinirim :) Teşekkür ederim şimdiden!

Film Listeme Öneri Lütfen [SÜREKLİ GÜNCEL]  Film Listeme Öneri Lütfen [SÜREKLİ GÜNCEL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 21 Mart 2013; 10:56:46 >

• Filmleri türlerine göre ayır bence daha kolay bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: IndoHouse

Filmleri türlerine göre ayır bence daha kolay bulursun

O simdilik uzun is hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk gözüme çarpanları yazıyım;
    Babel
    Agora
    Dog day afternoon
    Ed wood
    Fargo
    Gran torino
  • quote:

Orijinalden alıntı: Federico Fellini

İlk gözüme çarpanları yazıyım;
    Babel
    Agora
    Dog day afternoon
    Ed wood
    Fargo
    Gran torino

Hemen notumu aldım bir kenara. Bugünden tezi yok bir tane izlemekle başlayacağım. Teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

Dostum benim listemden izlediğin ve izlememi önerdiğin güzel filmler var mı gözüne çarpan? Çok ihtiyacım var buna
    Bu arada sağlam arşivin varmış. Ben arşivimi izlediklerim - izlemediklerim diye ikiye ayırıyorum. İzlemediklerim içerisinden hangilerini izlemem gerektiği konusunda yardım almak için bu konuyu açtım.
  • Top 250 deki ilk 100 u izle zamanin varsa hepsini izle birde turk filmi olarak uzak ile 3 maymunu tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Top 250 deki ilk 100 u izle zamanin varsa hepsini izle birde turk filmi olarak uzak ile 3 maymunu tavsiye ederim.

• İzlediklerim arasından Chaos Theory baya eğlenceli bir filmdi, Inside Man hem müzikleri hem sürükleyiciliği ile güzeldi, izlenir. Melancolia'yı sakın izleme derim, hayatımda izlediğim en uyduruk ve sıkıcı filmdi. Gran Torino da klasik bir film zaten tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Top 250 deki ilk 100 u izle zamanin varsa hepsini izle birde turk filmi olarak uzak ile 3 maymunu tavsiye ederim.

Top 250 tamam sayılır :-) bu liste icinden seçmek lazım ama o turk filmlerini izlemedim mutlaka izleyeceğim teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Herri Batasuna

İzlediklerim arasından Chaos Theory baya eğlenceli bir filmdi, Inside Man hem müzikleri hem sürükleyiciliği ile güzeldi, izlenir. Melancolia'yı sakın izleme derim, hayatımda izlediğim en uyduruk ve sıkıcı filmdi. Gran Torino da klasik bir film zaten tavsiye ederim.

Attom bile listeye akşam gran torino yada chaos theory izleyeceğim. Teşekkürler dostum

• 3 Idiots, 127 Hours, 500 Days of Summer, Catch Me If You Can, Drive, Hangover 2 (ama ilk önce 1 i izle bence daha sonra 2 yi izle), Inside Man, Meet Joe Black, Men in Black lerin hepsi, Mr. Nobody, Never Back Down, Rise of the Planet of Apes, Schindler's List, Seven Pounds, Sherlock Holmes, The Blind Side, The Notebook, Zombieland.

Baya eledim ama yine de fazla film kaldı :) Ben olsam o filmlerden ilk bunları izlerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

3 Idiots, 127 Hours, 500 Days of Summer, Catch Me If You Can, Drive, Hangover 2 (ama ilk önce 1 i izle bence daha sonra 2 yi izle), Inside Man, Meet Joe Black, Men in Black lerin hepsi, Mr. Nobody, Never Back Down, Rise of the Planet of Apes, Schindler's List, Seven Pounds, Sherlock Holmes, The Blind Side, The Notebook, Zombieland.

Baya eledim ama yine de fazla film kaldı :) Ben olsam o filmlerden ilk bunları izlerdim.

Hocam harkuladesin harbiden mükemmel oldu bu. Gittikçe artıyor izleme listem. Tam istediğim bu idi. Çok teşekkürler hemen ayırıyorum. ;)
  • Listede yok ama (3 hariç) the godfather serisini izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Listede yok ama (3 hariç) the godfather serisini izle.

Teşekkürler hocam, zaten bir tek 3'ü izlemediğim için listede sadece 3 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Listede yok ama (3 hariç) the godfather serisini izle.

Teşekkürler hocam, zaten bir tek 3'ü izlemediğim için listede sadece 3 var.

O zaman film zevkinden şüpheye gerek yok. Birde american psycho iyidir

• quote:

quote:

Dostum benim listemden izlediğin ve izlememi önerdiğin güzel filmler var mı gözüne çarpan? Çok ihtiyacım var buna
    Bu arada sağlam arşivin varmış. Ben arşivimi izlediklerim - izlemediklerim diye ikiye ayırıyorum. İzlemediklerim içerisinden hangilerini izlemem gerektiği konusunda yardım almak için bu konuyu açtım.

valla listeyi tek tek inceliyemedim

Savaş Tanrısı
    Köstebek
    Pi nin Yaşamı
    12 Kızgın Adam
    Guguk Kuşu
    Tremple Grandin
    Mary and Max
    Pulp Faction
    Figt Club
    V For Vandetta
    Black
    Tutku Ağı
    21
    12 Maymun
    Forrest Gump
    Leon
    American History
    Memento
    Can Dostum
    The Prestige
    Amelie
    L.A Confidential
    Unforgiven
    Snatch
    Black Swan
    Donie Darko

bunlar geliyor aklıma

• zeitgeist
    alice in wonderland
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

zeitgeist
    alice in wonderland

Attım listeye, teşekkürler dostum
  • quote:

quote:

quote:

valla listeyi tek tek inceliyemedim

Savaş Tanrısı
    Köstebek
    Pi nin Yaşamı
    12 Kızgın Adam
    Guguk Kuşu
    Tremple Grandin
    Mary and Max
    Pulp Faction
    Figt Club
    V For Vandetta
    Black
    Tutku Ağı
    21
    12 Maymun
    Forrest Gump
    Leon
    American History
    Memento
    Can Dostum
    The Prestige
    Amelie
    L.A Confidential
    Unforgiven
    Snatch
    Black Swan
    Donie Darko

bunlar geliyor aklıma

Tremple Grandin - Mary and Max
    adlı filmleri izlemedim. Diğerlerini izledim. Atarım listeye, teşekkürler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.