Şimdi Ara

Film Listeme Öneri Lütfen [SÜREKLİ GÜNCEL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Listede yok ama (3 hariç) the godfather serisini izle.

Teşekkürler hocam, zaten bir tek 3'ü izlemediğim için listede sadece 3 var.

O zaman film zevkinden şüpheye gerek yok. Birde american psycho iyidir

Eyv hocam, teşekkür ettim attım listeye ;)

• cast away ı hemen izle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

cast away ı hemen izle...

Dostum çok teşekkürler. İzlemiştim onu şimdi söyleyince farkettim. Hemen listeyi güncelliyorum. Teşekkürler

not= Sonunda ağlamıştım hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abormen

cast away ı hemen izle...

Dostum çok teşekkürler. İzlemiştim onu şimdi söyleyince farkettim. Hemen listeyi güncelliyorum. Teşekkürler

not= Sonunda ağlamıştım hocam

tom hanks in filmleri genelde güzel...
  • inglourious basterds mutlaka izle
  • bu filmi izlemediyesen mutlaka izle sonu ilginç biten filmlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 13 Mart 2013; 16:55:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

zeitgeist
    alice in wonderland

Attım listeye, teşekkürler dostum

Bu arada zeitgeist'in ilk bölümünden başla izlemeye daha açıklayıcı olacaktır.
  • hostel
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

hostel

Teşekkürler
  • Baştan başla asırayla izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Baştan başla asırayla izle.

Hocam ömrüm yetmez :D
  • listene baktım bazı vasat filmler olmuş olsada geneli itibari ile iyi bir liste. yalnız dvdrip nedir.? filmin bluray varsa dvdrip arşivinize almayın...

değişiklik olsun diye bu filmi izlemeni öneririm..

Film Listeme Öneri Lütfen [SÜREKLİ GÜNCEL]
  • Army of darkness, Enemy of the state, Hard candy, Ispit on your grave, Killer elite, Kadavra, King arthur, Red, The machinist, The midnight meat train, The reader, Unthinkable, Valkyr, We were soldiers, Total recall ve Triangle izlenebilir sağlam filmler, yalnız Triangle bazılarına saçma gelsede bence mükemmel bir film, birde die hard serisi vardı galiba listede izlemediysen izle derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

listene baktım bazı vasat filmler olmuş olsada geneli itibari ile iyi bir liste. yalnız dvdrip nedir.? filmin bluray varsa dvdrip arşivinize almayın...

Hocam bunlar 3-5 senelik listem. İzlemediklerim bunlar. İzlediklerim arasında bluray de var bluray olmayanda var. Ancak izlediğim filmlerin (ki bugüne kadar 1000'i aşmıştır, hepsi güzeldi. İşte bu kalanlar arasında güzel filmleri arıyorum. Ancak verdiğiniz film listemde bulunmamakta. Yine de dikkate alacağım, teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadsnow32

Army of darkness, Enemy of the state, Hard candy, Ispit on your grave, Killer elite, Kadavra, King arthur, Red, The machinist, The midnight meat train, The reader, Unthinkable, Valkyr, We were soldiers, Total recall ve Triangle izlenebilir sağlam filmler, yalnız Triangle bazılarına saçma gelsede bence mükemmel bir film, birde die hard serisi vardı galiba listede izlemediysen izle derim...

Hepsini listeme attım teker teker izleyeceğimden emin olabilirsiniz. Çok teşekkür ederim dostum. Hemen yeni liste ekleyip, bunları çıkartıyorum
  • kaybedenler kulübünü izlemediysen kesinlikle izle hatta dinle standart.fm sitesinde her pazartesi salı perşembe 23:00 'de
  • quote:

quote:

listene baktım bazı vasat filmler olmuş olsada geneli itibari ile iyi bir liste. yalnız dvdrip nedir.? filmin bluray varsa dvdrip arşivinize almayın...

Hocam bunlar 3-5 senelik listem. İzlemediklerim bunlar. İzlediklerim arasında bluray de var bluray olmayanda var. Ancak izlediğim filmlerin (ki bugüne kadar 1000'i aşmıştır, hepsi güzeldi. İşte bu kalanlar arasında güzel filmleri arıyorum. Ancak verdiğiniz film listemde bulunmamakta. Yine de dikkate alacağım, teşekkür ederim hocam.

arşivimi ben 1080p dual ve 720p dual olrak yapmaktayım ve bana göre en zor arşivlenme yöntemidir...

bu başyapıtı izledin mi.?
    genelde sinema kültürü gelişmiş insanlara hitap etmekte...

• quote:

quote:

quote:

İzledim hocam, güzel bir filmdi. Teşekkürler Arşivinizde de başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

inglourious basterds mutlaka izle

Attım hocam listeye, bu gece izlemeyi düşünüyorum
  • Inception
    Blood Diamond
    3 İdiots
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.