Şimdi Ara

Film Listeme Öneri Lütfen [SÜREKLİ GÜNCEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Film Listeme Öneri Lütfen [SÜREKLİ GÜNCEL]

bunların çoğu benim izlemeyi sevdiğim filmler hepsi 720p
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

Inception
    Blood Diamond
    3 İdiots

Onlar listemde yok dostum. 3 idiots vardı ama onu da attım zaten listemde görünmüyor. Yine de teşekkürler. (bu arada izlediğim filmler) İyi günler
  • Eski bilimkurgulardan West World ve The Andromeda Strain tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

Eski bilimkurgulardan West World ve The Andromeda Strain tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam, onlar listemde görüldüğü gibi yok ama belki ilerleyen zamanlarda, listemde izleyecek film kalmadığı zaman indirip izlerim. Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

http://img577.imageshack.us/img577/667/17679019.png

bunların çoğu benim izlemeyi sevdiğim filmler hepsi 720p

Dostum teşekkürler ancak benim listemde olmayan filmler. Yine de tü filmleri tek tek inceledim, ve şu anda birkaç tane film beğendim listenden. Onları da hemen temin ediyorum. Yorumlara baktığım kadarıyla güzel filmler. Listenden bulup izleme listeme aldığım filmler ise şunlar;

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
    Papillion
    Donnie brasco
    Miller's crossing
    A bronx T
    ale

İşte listenden bu filmler çok dikkatimi çekti. Diğerlerinin hemen hemen hepsini izledim. Bunları temin edip izleyeceğim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 18 Mart 2013; 23:05:01 >

• Bunları muhtemelen izlememiştirsindir :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Tair -- 18 Mart 2013; 16:03:13 >
  • ben listene bakmadım ama listende olmadığına emin olduğum br film var. sana tavsiye edeyim. niagara niagara. robin tunney baştolünde oynuyor. (prison break teki avukat kız) çok güzel ve duygusal bir film. ben ağlamıştım izlerken. ki ağladığım fazla görülmemiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

Centurion izlemedim. Listemde yok. Ama ilgimi çekti. Temin edip izleyeceğim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 18 Mart 2013; 23:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaarı

ben listene bakmadım ama listende olmadığına emin olduğum br film var. sana tavsiye edeyim. niagara niagara. robin tunney baştolünde oynuyor. (prison break teki avukat kız) çok güzel ve duygusal bir film. ben ağlamıştım izlerken. ki ağladığım fazla görülmemiştir...

Teşekkürler dostum İzlemiştim, benim de hoşuma giden bir film idi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.