Şimdi Ara

Film ve dizi arama motoru yaptım düşüncelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer konum konu yanlış yerde olduğundan kapatıldığı için tekrar buraya açıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 senedir profesyonel düzeyde web yazılımları geliştiriyorum. Daha önce e-ticaret, otomasyon ve sosyal paylaşım siteleri yazdım. Şimdi de Türkiye'nin en büyük film ve dizi arama motorunu yapmak için yola çıktım. Şuanda sisteme indexlenmiş 14.051 adet film ve dizi bulunmakta. Sistem aktif olarak film ve dizi sitelerini geziyor ve film ve dizileri topluyor. O yüzden her an film ve dizi sayısı artıyor. Siteyi kullanıp düşüncelerini paylaşırsanız memnun kalırım.

www.fdfinder.com

Yararları :

- Site içerisindeki tüm film ve dizi linkleri aktif olarak çalışıyor bu yüzden site site gezip çalışan video aramayacaksınız.
    - Google aramalarında bir çok öneri çıktığı için aramalarımızda bazen istediğimiz sonuçları alamıyoruz.
    - Çok kaliteli olmasına rağmen google'da arka sırada çıktığı için keşfedilmeyen film ve dizi sitelerini keşfediyoruz.
    - Bir filme ait bir çok izleme alternatifi sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einsteinın Beyni -- 17 Aralık 2012; 1:16:39 >

• Çok iyi hocam diğer yerden cvp yazamamıştım banlı olduğum için fakat sizi tebrik ediyorum benimde hayalimde var böyle şeyler yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

Çok iyi hocam diğer yerden cvp yazamamıştım banlı olduğum için fakat sizi tebrik ediyorum benimde hayalimde var böyle şeyler yardımcı olursanız sevinirim.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim ihtiyacınız olduğu zaman pm atarsanız yardımcı olurum
  • Arkadaşlar yorum yapmanız için konuyu bir kez yeniliyorum
  • Hocam elinize sağlık çok başarılı olmuş tebrik ederim sizi
  • bu site tutar bence tutması için her dilde yapmalısın sadece türkçe olmasın yabanci ülkerede kullansın eğer yaparsan siteniz ilerde belki facebook twitter gibi olabilir.
  • Çok güzel olmuş emeklerine sağlık.
  • donanımhaberi çok uzun zamandır biliyor takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve ilk yorumum buraya
    arama motoru çok çok süper
    bir de aladdinin sihirli lambasını bulsa kral olacak..bulamıyorum filmi bi türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

Hocam elinize sağlık çok başarılı olmuş tebrik ederim sizi

quote:

Orijinalden alıntı: gunaybilisim

bu site tutar bence tutması için her dilde yapmalısın sadece türkçe olmasın yabanci ülkerede kullansın eğer yaparsan siteniz ilerde belki facebook twitter gibi olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: evrenakbunar

Çok güzel olmuş emeklerine sağlık.

quote:

Orijinalden alıntı: Marakeşş

donanımhaberi çok uzun zamandır biliyor takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve ilk yorumum buraya
    bir de aladdinin sihirli lambasını bulsa kral olacak..bulamıyorum filmi bi türlü..

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aradığınız film eğer herhangi bir sitede yoksa siteninde bulamaması normaldir. Fakat indexleme işlemi hala devam ettiği için belki ileri ki günlerde bulabilir

• Orijinalden alıntı: Marakeşş

donanımhaberi çok uzun zamandır biliyor takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve ilk yorumum buraya

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aradığınız film eğer herhangi bir sitede yoksa siteninde bulamaması normaldir. Fakat indexleme işlemi hala devam ettiği için belki ileri ki günlerde bulabilir

ben aradığım filmlerin bi tanesini buldum..çok harika değil ama iyi yine de..
    başka sitelerde var fakat aladdin sihirli lamba li baba sinbad falan..ama alt yazı yok dublaj yok..bi daha aratalım bkalım senn siteden çıkacak mı :)
    bu arada hocam bu filmleri bulan olursa bi yazıverin zahmet olmazsa ..

• arama yaptığında arka planda aradığın filmin afişi gelirse iyi olur örneğin Hannibal arattım Harry Potter çıktı
    ayrıca filmelerin alyazılı mı yoksa dublaj mı olduğunu da ekleyebilirsen güzel olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilldirimw -- 7 Ocak 2013; 11:16:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.