Şimdi Ara

Film ve Dizi Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Hocam "Her" gibi güzel bilim kurgu filmleri varsa yazar mısınız filmdeki renkler, oyunculuklar ve tabii Scarlet'in sesi inanılmazdı
    o tarz bilmiyorum başka
    chappie
    looper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woop kullanıcısına yanıt
    Chappie izledim ama looper bakacağım teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gethron G kullanıcısına yanıt
    ah ah. Keşke Fringe'i izlememiş olsaydım. Fringe ten sonra aynı kalitede, konuda ve türde dizi bulamadım. 3-4 farklı, aynı türde dizi izledim ama hiç biri yerini tutmadı. Geçen gün Fringe'in esinlendiği X-Files'a başladım 93 bölümlerinden. Ama o da çok yavan geldi ilk bölümler. Varsa kıyıda köşede kalmış, Fringe tadında dizi tavsiyesi alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 31 Ağustos 2019; 1:47:45 >
  • crazygamer_wb C kullanıcısına yanıt
    X files ı Fringe den önce izlemiştim , Fringe derinliğinde başka bir diziye rastlamadım açıkçası , şu aralar dark izliyorum. 2. Sezondayım back to future tarzı seviyorsan öneririm , ama Fringe kadar detaylı bilimkurgu değil baştan söylim :)

• Celal Gül kullanıcısına yanıt
    enteresan. ben bir yıl evvel falan dublajını izlediğimi hatırlıyorum. şimdi senin yorumuna istinaden baktımda dublajını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gethron

X files ı Fringe den önce izlemiştim , Fringe derinliğinde başka bir diziye rastlamadım açıkçası , şu aralar dark izliyorum. 2. Sezondayım back to future tarzı seviyorsan öneririm , ama Fringe kadar detaylı bilimkurgu değil baştan söylim :)
    diyordu hep arkadaşlar ama pek ısınamamıştım Alman yapımı olmasından dolayı. Ama güzelse izleyeyim. Back to future efsane film serimdir. Ona benziyorsa yeter :)
  • crazygamer_wb C kullanıcısına yanıt
    İzleyin, bende önyargı ile çok ertelemiştim lakin güzel yapım

• Manyak (2012)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Searching filmini izledim gerçekten harika bir film
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.