Şimdi Ara

Film ve Dizi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar bana konusu bilim kurgu olan filmler ve yine konusu polisiye, bilim kurgu, başka yaşamlar olan diziler önerebilir misiniz ?

• Upgrade filmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Upgrade filmi
    Gerçekten bu filmi izlememiştim bu gece izliycem teşekkür ederim @Olgi
  • Eveet sıradaki film lütfen :) sevgili forumdaş @Olgi'nin önerdiği filmi izledim Türkçe dublajlı olmaması beni hayal kırıklığına uğratsada kör topal ingilizcem ile ve "çarpıtılmaması" için özen gösterilmiş altyazının da desteği ile filmi izlemeye çalıştım ancak bir noktadan sonra tüm ilgim dağıldı e haliyle filmi izlemekten vazgeçtim sanırım Türkçe dublajını bekleyeceğim :( ve şimdi sıradaki film ya da dizi önerilerini beklemekteyim. Biraz geç yazdığım için Bu gece dün arkadaşımın hediye ettiği Netflix belgeseli olan "The Great Hack" adlı yapımı izleyeceğim eğer vakit kalırsa will smith'in oynadığı aladdin filmini izlemeyi düşünüyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal Gül -- 19 Ağustos 2019; 21:2:4 >
  • i am mother

• quote:

Orijinalden alıntı: woop

i am mother
    Çok teşekkür ederim @woop gerçekten güzel bir film daha izledim sizin sayenizde ve yakında bluray diskini alıp arşivime ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal Gül -- 22 Ağustos 2019; 14:2:14 >
  • beğenmenize sevindim.
    alita battle angel
    her

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Film Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her +1. Efsanedir pek bilinmez
  • quote:

beğenmenize sevindim.
    alita battle angel
    her
    Önerdiğiniz filmleri gerçekten hiç izlemedim dün gece alita'yı izledim ve gerçekten çok güzel bir filmdi bu gece de bir aksilik olmazsa her filmini izleyeceğim tekrar tekrar teşekkürler @woop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Her +1. Efsanedir pek bilinmez
    Bu gece izleyeceğim
  • o zaman devam edeyim.
    limitless
    source code
    geleceğe dönüş serisi

• quote:

o zaman devam edeyim.
    limitless
    source code
    geleceğe dönüş serisi
    Bu filmleri her ay arada bir izlerim bu filmler arasında beni en çok etkileyen film source code cidden çok güzel bir film Türkçe'ye çevrildiğinde kaynak kod/kaynak kodu anlamına gelmesine rağmen nedense yaşamın şifresi olarak adlandırılmış ülkemizde diğer önerilerinizi bekliyorum sevgili @woop :)
  • Total recall 90 yapımı. Remake de var 2012 yapımı. Ben 90 yapımını izledim.

• İzlemediyseniz eğer Fringe öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Gethron

İzlemediyseniz eğer Fringe öneririm
    Fringe, Person of Interest ve Crossing Lines bu dizileri izledim hatta hepsi arşivimde iki üç ayda bir açar izlerim hatta ben şöyle bir sistem oluşturdum; premiere pro ve after effects programları ile broadcast yani kanal jenerik ve tanıtım paketlerini kendime göre oluşturup elimde bulunan bütün dizi ve filmlerin tıpkı tv'ler de ki gibi reklamlarını oluşturdum kendi sesimle tanıtımlarını yaptım sonra unreal media server adında bir yerel sunucu programı ve obs studio programı ile yerel yayın oluşturdum program listesi oluşturdum dizi ve filmleri dönüşümlü olarak yayınlıyorum ileride bunu 7/24 çalışır hale getiricem ve 196 adet film ile 7 adet dizi yayınlıycam ama online değil sadece kendi evimde ki ağda yapıcam bu işi canım sıkıldığında tv'de istediğim gibi bir içerik yoksa hop kendi oluşturduğum kanalı açıp o an ne oynuyorsa sansürsüz ve reklamsız olarak tv'de izlerim bunu şu anda da yapıyorum ama pc'yi açıp programları çalıştırıp izlemek istediğim dizi ve filmleri seçip sıraya koymam gerekiyor açıkçası biraz zaman alan bir iş bu yüzden biraz eriniyorum öyle yapacağıma açar pc'de izlerim diyorum ve öyle yapıyorum :D bende bulunan filmlerin ve dizilerin listesi aşağıdaki fotoğrafta bulunuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal Gül -- 28 Ağustos 2019; 20:3:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harun1111

Total recall 90 yapımı. Remake de var 2012 yapımı. Ben 90 yapımını izledim.
    2012 yapımı bende var izledim ama 90 yapımını izlememmiştim sanırım @Arnold Schwarzenegger'ın oynadığı filmi diyorsunuz onu da izlemeliyim
  • Celal Gül kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız sistem çok iyiymiş

Black Mirror ve Westworld izleyebilirsiniz.

• Gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilmiş harika bir film kardeşim.

filmin detayını okursan daha iyi bilgi alabilirsin.

linlini atıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zh-trUv9pAs&feature=youtu.be

12 yıllık gece
  • woop kullanıcısına yanıt
    Hocam "Her" gibi güzel bilim kurgu filmleri varsa yazar mısınız filmdeki renkler, oyunculuklar ve tabii Scarlet'in sesi inanılmazdı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.