Şimdi Ara

Film ve müzikte bile takılıyor.Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni topladığım amd phenom 3 işlemcili 1gb ekran kart, 4gb ram2e sahip olan bilgisayarım, hd film dvdrip hatta müzik dinlerken bile takılmalar yapıyor.Bu takılmalar bir kaç dakikada bir 5-10 saniye kadar oluyor fareyi ekranda oynatınca geçiyor.İlk başta hd filmleri oynatamadığı için mi oluyor diye düşündüm ama sonrasında müzk dinlerken bile yapınca başka bir sorun olduğunu düşündüm.Ve yeni codec yükedim(k_lıte mega codec), yeni player yükledim(vlc player) ama sorun yine aynı.Bilgisayar lcd tv ye hdmı ile bağlı, kalvye ve mouse kablosuz olarak bağlı ve mouseun oku 1-2 dakikada bir takılıyor birkaç saniye sonra yine normale dönüyor acaba sorun bundan dolayımı dedim ve mouse ve klavyeyi bağlantısını çıkarıp devre dışı bıraktım ama sorun yine aynı.
    Valla bu sorun çok sinir bozucu bi keyifle müzik bile dinleyemiyorum ki düşünün film nasıl izlenir?yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat cümert -- 22 Ağustos 2009; 8:54:02 >

• ses kartı güncel driverlarını yükle, virus taraması yap
    bide ramlerden şüphelendim ramlerin 1 i takılıyken dene

bide son olarak işlemci sıcaklını kontrol et
  • Takılmalar Büyük ihtimalle Ramlerden kaynaklanıyordur. Ramlerini kontrol etmeni tavsiye ederim
  • Ekran kartı son sürüm indir. ram kontrölü yap arkadaşın da dediği gibi sonra hdd kullanıma performansına bak
  • teşekkürler arkadaşlar, deneyip cevabı yazacağım
  • Sen bilgisayarı aldığın yerin teknik servisine bi götür bence bilgisayarda teknik bir hata var büyük bi ihtimalle... ama tabi bi arkadaşların dediğinide yap çünkü ramlerden de kaynaklanabilir.
  • virüs olabilir.
  • Arkadaşlar verdiğiniz tavsiyeler için sağolun, ramlerin yerini değiştirdim, ekrankartının son sürümünü yükledim ve virüs taraması yaptım, şimdilik yapmıyor, bilgileriniz için tekrar teşekkürler.Şimdi rahat rahat izleyebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.