Şimdi Ara

Filmden resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde kendi çektiğim köyün CD si var ben bundan bazi bölümlerini dosya halinde foto şeklinde almak istiyorum bir türlü yapamadım bana yardımcı olurmusunuz.

SnagIT programı, Oss Media converter, Advenced X Video Converter ..programlarını yükledim bir türlü yapamadım arkadaşlar kusura bakmayın tekrar sorduğum için bana kolay bir program varmı detaylı
    anlatabilirmisinz. Arkadaşlar bazı programlar verdiler ama olmadı olmadı ...Saygılarımla.

• power dvd istediğin sürümü olur hepsinde war sadece tam zamanında durdurursan daha sağlıklı cekersin
  • windows movie maker da var o aletten
  • Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim ama yine olmuyor bana detaylı anlatırmısınız.
  • En basit haliyle görüntüyü tam ekranda oynat. Daha sonra istediğin karede "Print Screen" tuşuna bas. Ok tuşları takımın üstünde bulunur. Daha sonra photoshop aç. Yeni dosya aç. Sonra da CTRL + V tuşuyla içine yapıştır. Gerçi biraz zahmetli ama olsun. FZKDeviL dediği gibi PowerDVD'de ayarlar kısmında Capture bölümü var. Orada hangi tuşa basarak (hotkey) istediğin kareyi hangi klasöre resim olarak kaydettiğini görürsün.
  • bs player yükle herhangi bir yerde durdurmana gerek yok. istediğin anda (p) ye bas. jpg formatında program filesta bs playerın yüklü olduğu yere jpg formatında kaydediyo. istediğim görüntüyü yakalayamıyorum diye bi sorun yok (p) ye basılı tutarsan saniyede bilmem kaç resim çekiyo ben geçen gün bi klipte bir kaç saniye basılı tuttum 70-80 resim aldı. seç beğen al. üstelik gif için birebir.
  • ewt 'Ozixx' e katlıormmmm Windows Movie maker da var o !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROİDDEKİ GİZLİ RESİM! (ss)
    13 yıl önce açıldı
    Bu film hangisiydi???
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım filmi izlerken durdur ve kılavyendeki print tuşuna basıp resmi pointten alabilirsin.
  • film oynarken istediğin yerde pause yap print screen e bas sonra paint'i aç ve düzen> yapıştır de sonra farklı kaydet
  • print screen konusunda ciddimisiniz siz ? hiç denedinizmi yani bu olayı ? bi deneyin bakalım oluyomu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FZKDeviL

print screen konusunda ciddimisiniz siz ? hiç denedinizmi yani bu olayı ? bi deneyin bakalım oluyomu ?

eger tam ekran çalıştırmazsan olur....

yani en büyük ekran boyutu olabilir

ekte gösterdim... JPG e çevirince biraz kalite bozuldu tabiiki...
    ayrıca ekte birşey daha gösterdim... bsplayer da hangi yolu izleyerek capture yapabiliriz....
    bunun kısayol tuşu ise "P" yani bs player da "P" ye basarak capture yapabiliriz

• arekadaşlar ilginç bir şekilde dosya bende açılıyor ve resim var buraya aktarınca resim yok siyahlık var

Hayırdır????
    ruhlar falan mı geziniyor forumda????

neyse sanırım bsplayer da "P" tuşu sorunu çözecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

arekadaşlar ilginç bir şekilde dosya bende açılıyor ve resim var buraya aktarınca resim yok siyahlık var

Hayırdır????

euheuhe videoyu hala kapatmadıysan görünür videoyu kapatıp tekrar resimleri açtığında kaybolur siz ısrar edince birdaha denedim gene olmadı ondan dedim bitek bendemi olmuyo acaba diye :)) resim almak için en güzel çözümler power dvd ve bs playerda p tuşu

• quote:

Orjinalden alıntı: FZKDeviL

quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

arekadaşlar ilginç bir şekilde dosya bende açılıyor ve resim var buraya aktarınca resim yok siyahlık var

Hayırdır????

euheuhe videoyu hala kapatmadıysan görünür videoyu kapatıp tekrar resimleri açtığında kaybolur siz ısrar edince birdaha denedim gene olmadı ondan dedim bitek bendemi olmuyo acaba diye :)) resim almak için en güzel çözümler power dvd ve bs playerda p tuşu

walla bende onu fark ettim filmi kapayınca gidiyor veya sahne değişince...
    iyi tespit!

mantığı ne ki çözemedim? acaba bilgisayar onu ekran içinde ayrı bir ekran olarak mı algılıyor???

• movie maker da direk fotoğraf tuşu var ona tıklıyınca kendi çekiyor, yada xing playerlarda vardı foto olayı onu yükle izlerken ondada fotoğraf makine resmi olan yere tıklıyınca oluyodu
  • Ulead Studio 8.0 programını kullanarak filmleri kesip resim yapabilirsin
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkur ederim. Ellerinize sağlık.Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerebellum

bs player yükle herhangi bir yerde durdurmana gerek yok. istediğin anda (p) ye bas. jpg formatında program filesta bs playerın yüklü olduğu yere jpg formatında kaydediyo. istediğim görüntüyü yakalayamıyorum diye bi sorun yok (p) ye basılı tutarsan saniyede bilmem kaç resim çekiyo ben geçen gün bi klipte bir kaç saniye basılı tuttum 70-80 resim aldı. seç beğen al. üstelik gif için birebir.

gerceten bs player bu is icin bire bir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.