Şimdi Ara

Video Küçük Resimleri Görüntülenmiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum videoların,filmlerin uzantıları ne olursa olsun klasörde vs başka biyerde küçük resimleri görünmüyor. Sadece VLC simgesi (duba) şeklinde gözüküyor.

VLC'yi kaldırdım, PC'yi yeniden başlattım, tekrar VLC'yi kurdum olmadı.
    Klasör Görünüm seçeneklerinden "Herzaman simge göster, küçük resim gösterme" seçeneğini kontrol ettim. Oda seçili değil..

Nasıl düzeltebilirim?
    Şimdiden herkese teşekkürler..

Not: Windows 10 64 bit kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Aralık 2016; 1:21:2 >

• bilgsayarım/sistem özellikleri/gelişmiş sistem ayarları/ gelişmiş sekmesii/ performans kısmından yandkai ayarlara bas cıkan pencerede altlarda ''simgeler yerine küçük resimler göster'' seçeneğine bas

ben w8 için anlattım ama w10da da aynıdır umarım. Yapamazsan özelden tw at yardımcı olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 5 Aralık 2016; 13:37:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

bilgsayarım/sistem özellikleri/gelişmiş sistem ayarları/ gelişmiş sekmesii/ performans kısmından yandkai ayarlara bas cıkan pencerede altlarda ''simgeler yerine küçük resimler göster'' seçeneğine bas

ben w8 için anlattım ama w10da da aynıdır umarım. Yapamazsan özelden tw at yardımcı olayım

Onu yapmıştım ustam. Yazmayı unutmuşum. Seçili o seçenek,
    yinede eyvalah.
  • pc bi programla felan yüksek performans modundaysa pc de performans sağlamak için onu engelliyor olabilir

windows hatası ise onu da aşşağıdaki çözüm ile düzeltiriz

cmd.exe yönetici olarak çalıştır sfc/scannow yaz 100e kadar dolsun.
    ardından chkdsk /c /r /f yaz yazının sonunda yes no cıkarsa y, evet hayır yazarsa da e yaz enterla.
    sistemi yeniden başlat bi onarım yapacak. baştan uyarıyorum uzun sürebilir. bende 3-4 saat sürüyor. kesinlikle yarıda kesme. elbet bitiyor. eğer sistem dosyalarında hatadan kaynaklanıyorsa bu işlem sorunu cozer. ama farklı yerdeyse baska çözümlere bakarız
  • quote:

pc bi programla felan yüksek performans modundaysa pc de performans sağlamak için onu engelliyor olabilir

windows hatası ise onu da aşşağıdaki çözüm ile düzeltiriz

cmd.exe yönetici olarak çalıştır sfc/scannow yaz 100e kadar dolsun.
    ardından chkdsk /c /r /f yaz yazının sonunda yes no cıkarsa y, evet hayır yazarsa da e yaz enterla.
    sistemi yeniden başlat bi onarım yapacak. baştan uyarıyorum uzun sürebilir. bende 3-4 saat sürüyor. kesinlikle yarıda kesme. elbet bitiyor. eğer sistem dosyalarında hatadan kaynaklanıyorsa bu işlem sorunu cozer. ama farklı yerdeyse baska çözümlere bakarız

ustam cmd üzerinden dediğini yaptım. bende 2-3 saat civarı sürdü fakat sorun düzelmedi kafayı yiycem.

bu "pc bi programla felan yüksek performans modundaysa pc de performans sağlamak için onu engelliyor olabilir " demişsin. eğer dediğin gibiyse hangi program olduğunu nasıl saptayabilirim ?

• Performans uygulaması yuklemediysen sorun yok. Bir de güç planından hangi performans ayarlı ona bak..

Mesela ek olarak vlc sil. Diğer playerler varken resim gözüküyor mu? Gözüküyorsa vlc surumunu değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Performans uygulaması yuklemediysen sorun yok. Bir de güç planından hangi performans ayarlı ona bak..

Mesela ek olarak vlc sil. Diğer playerler varken resim gözüküyor mu? Gözüküyorsa vlc surumunu değiştir

Güç planında dengeli olarak ayarlı.
    VLC'yi silip(güçlü kaldırma) yeniden başlattım,olmadı.
    Başka sürüm kurdum, yine olmadı malesef.

Bu arada Advanced System Care 10 yüklü PC'de onun bir etkisi olabilir mi ustam?
    Uzun zamandır kullanıyorum daha önce hiç bir sorun çıkarmamıştı ama ??
  • tabiki advanced etkili olması cok büyük ihtimal.

O tür programlar pcyi hızlandırmak & temizlemek için çalışıyorlar. Siz onu kullandığınızda muhtemelen hızlandırmak için öyle bir ayar yaptı. Programı silince düzelir mi bilmiyorum çünkü kayıt defterınde bir şey mi değiştirdi yoksa çalıştığı sürece mi öyle bilemem. Ama sorunun ondan kaynaklanması muhtemel..

Advancedi kaldırmayı denedikten sonra bir de şunu dene bakalım

Başlat - Çalıştır - '' regsvr32 shmedia.dll '' yaz ve tamama tıkla kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 7 Aralık 2016; 0:8:29 >
  • quote:

tabiki advanced etkili olması cok büyük ihtimal.

O tür programlar pcyi hızlandırmak & temizlemek için çalışıyorlar. Siz onu kullandığınızda muhtemelen hızlandırmak için öyle bir ayar yaptı. Programı silince düzelir mi bilmiyorum çünkü kayıt defterınde bir şey mi değiştirdi yoksa çalıştığı sürece mi öyle bilemem. Ama sorunun ondan kaynaklanması muhtemel..

Advancedi kaldırmayı denedikten sonra bir de şunu dene bakalım

Başlat - Çalıştır - '' regsvr32 shmedia.dll '' yaz ve tamama tıkla kontrol et

Advanced System Care'ı kaldırdım, yeniden başlattım.
    Çalıştıra verdiğiniz komutu yazdım fakat bu hatayı aldım.
    Düzelmedi yine.

• VLC yerine Splash PRO EX kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meaninglessname

VLC yerine Splash PRO EX kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim dostum :)

Şuan yükledim fakat yaşadığım soruna çözüm olmadı yinede teşekkürler.
  • ben şu adımları uyguladım düzeldi. komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yaptım ve pcyi yeniden başlattım. düzelmedi. sonra yine yönetici olarak cmd ile bu komutları uyguladım sırasıyla

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

tekrar yeniden başlattım yine düzelmedi :)

Son olarak tüm harici media player uygulamalarını kaldırdım vlc, bs player gibi. pcyi yeniden başlattım. son sürüm k lite codec pack indirdim düzeldi.

• seko.tr kullanıcısına yanıt

2. yol olarak Google'ye "icaros thumbnail" yazıp karşına çıkan linklerdeki programı indirip kurarsan bu sorunun yüksek ihtimalle çözülür.

Video Küçük Resimleri Görüntülenmiyor!!!www.videohelp.com
    Icaros 3.2.1 / 3.3.0 Beta 2 Free Download - VideoHelp
    https://www.videohelp.com/software/Icaros
  • yıl olmuş 2024 halen duba görüyorum küçük resimleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.