< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Aralık 2016; 1:21:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Aralık 2016; 1:21:2 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 5 Aralık 2016; 13:37:51 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 7 Aralık 2016; 0:8:29 > |
|
|
|
ben şu adımları uyguladım düzeldi. komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yaptım ve pcyi yeniden başlattım. düzelmedi. sonra yine yönetici olarak cmd ile bu komutları uyguladım sırasıyla DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth tekrar yeniden başlattım yine düzelmedi :) Son olarak tüm harici media player uygulamalarını kaldırdım vlc, bs player gibi. pcyi yeniden başlattım. son sürüm k lite codec pack indirdim düzeldi. |
2. yol olarak Google'ye "icaros thumbnail" yazıp karşına çıkan linklerdeki programı indirip kurarsan bu sorunun yüksek ihtimalle çözülür. www.videohelp.com Icaros 3.2.1 / 3.3.0 Beta 2 Free Download - VideoHelp https://www.videohelp.com/software/Icaros |
yıl olmuş 2024 halen duba görüyorum küçük resimleri |