Şimdi Ara

FiLMDEN SAHNE KESMEK iÇiN PROGRAM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmlerden istemediğimiz sahneleri kesip çıkartmak için kullanabileceğimiz bir program arıyorum.

• @Kumandan

Programı kurdum ama nasıl kullanacağımı çözemedim.
    Filmi önce programa yüklemem gerekiyor sanırım.
    "Browse" ile filmi seçtim ama filmi alması çok uzun sürüyor.
    4 saat gibi bir kalan süre gösterdi.
    Programın kullanımını biliyorsan yardım edebilir misin?
    Teşekkür ederim.
  • Nasıl bir sistemde nasıl bir film kesmeye çalıştığınızı bilmiyorum. Ben programı kullanıyorum 1080p HD filmleri bile kesip biçiyorum ama sistemim paneldeki gibi. Gerekirse kullanımı ile ilgili sizin için bir video da hazırlarım. Önce bir sisteminizi ve kesmeye çalıştığınız görüntü hakkında bilgi verirseniz iyi olur.
  • SolveigMM_AVI_Trimmer_1_6

Boilsoft Avi Mpeg Asf Wmv Splitter v3.24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 9 Ağustos 2009; 15:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgin

Filmlerden istemediğimiz sahneleri kesip çıkartmak için kullanabileceğimiz bir program arıyorum.

Ulead video studio bu iş için güzeldir.
  • @Kumandan
    700 MB boyutunda , 100 dk uzunluğunda bir AVI dosyası üzerinde uğraşmak istedim.
    Bilgisayarın Turion64 1,8 Ghz işlemcisi var.

Diğer önerilen programları da bir deneyeyim.
    Yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • speedman adlı kullanıcının verdiği uygulamalarla deneyin, Ulead o sistemde biraz zor çalışır, beni önerdiğim program en iyisi ama sisteminiz oldukça eski, hangi program daha iyi çalışırsa onu deneyin. Ayrıca sisteminizde gerekli codeclerin yüklü olduğuna emin olun. Genelde kullanıcılar codec yüklerken playback codeclerini yüklerler ama bu gibi işlemler sırasında sorun yaşarlar, sonrada en son codec yüklü derler. Laf da anlatamazsınız, kendi bildiklerini okumaya devam ederler. Bu kişileri dertleri ile baş başa bırakmaktan başka yapabilecek birşey yok. Ama dediğim gibi o sistemde biraz sabırlı davranmanız gerekecektir.

Şu 2 codec paketini yükleyin.

http://www.free-codecs.com/download/Nic_XviD_Codec.htm
    http://www.free-codecs.com/download/DivX.htm

• Edius 4-5,Adobe Premiere,Sony Vegas
  • Avi Mpeg splitter fena değil deneyebilirsin.
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Konuyu hortlatıyorum .BluRay.720p.x264.AC3.DUAL olan bir filmin yaklaşık 5 dakikalık bir sahnesini kesmek istiyorum arkadaşlar burada söylenen iki programıda indirdim ama yapamadım :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.