Şimdi Ara

filme altyazı gömme programı buyrun (7mb) + altyazı senkron programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
7
Favori
239.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xax

Teşekkürler, güzelmiş bir dvd yapabilse...

• Sağolasın İşe yarar.
  • Pratik ve az yer kaplayan bir program.Tavisye ederim. Ben indirdiğim filmlere altyazı ekleyip 150Mb civarına indirmekte kullanmıştım. (Creative Zen Vision M için ) Yalnız bir kötü yanı var. Bilgisayarın işlemcisini çok kullandığı için eski soğutucuda 72 derecelere kadar çıkarmıştı. Allahtan TT aldık 55 görmedim henüz :)
    ( aramızda kalsın video convert programlarının hepsi işlemciyi kasar)
  • Eyvallah Dostum
  • Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Orjinalden alıntı: penkala

quote:

Orjinalden alıntı: mertkosova

proof ne gibi sakıncaları olur filme altyazı gömmenin

fps kayması.sesteki senkron bozulursa eger adam konusmazken altyazı olur misal

evet bunlar olabileceği gibi görüntüden de bir miktar ödün verilir.Programı denemediğim için atıp tutmıycam sadece olabilecek problemleri yazıyorum.

Ben orjinal divx i bozma taraftarı değilim, alt yazıyı da ekleyip izleyebiliyorum gömmenin hiç bir yararı yok bana göre

sana katılıyorum alt yazıyı içine atıp izlemek daha mantıklı eğer filmde kalite arıyorsan ama paylaşım içinde teşekkürler mutlaka birilerinin işine yarayacaktır

• Ya arkadaşlar ben şunu anlamadım filme altyazı gömmeyle eklemenin ne farkı var bunu açıklarsanız çok sevinirim..
  • Sanırım Alt yazı desteği olmayan divx playerlarda sorun yaşatmaz bu sistem..
    endshadow Sanırım sebep budur çünkü banada pek mantgıklı gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: endshadow

Ya arkadaşlar ben şunu anlamadım filme altyazı gömmeyle eklemenin ne farkı var bunu açıklarsanız çok sevinirim..

bilgisayarda altyazıyı filme gömmeden program yardımı ile izleyebilrsiniz

fakat divx vb.. oynatıcılarda altyazı dosyasını seçemediğinden altyazı görünmez filme gömüldüğünde filmle birleşir ve izlenebilir
  • Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

dvd ripleri mp4 formatına çeviriyorlar çokda kaliteli oluyor görüntüler..... bunu hangi programla çeviriyorlar bilen varmı ? neronun nero recode var onla yapıyorlar diye duydum ; fakat ben çevirince o derece kaliteli olmuyor nasıl yapıldığını bilen varmı acaba .....örneğin 700 mb lık bir avi veya divx 350 mb a iniyor neredeyde görüntüde hiç bozulma yok... bunu nasıl yaptıklarını merak ediyorum ..

görüntüde yoksa seste vardır. ama mutlaka ses ve görüntüden kısıyordur kulağın veya gözün ilk bakışta ve dinleyişte anlaşılamayacak sesleri kaldırmasıyla boyut düşüyor. Kısaca Ayrıntılar kaldırılınca boyut düşer.
  • TEŞEKKÜRLER

• Valla güzel oldu bu elimde bir sürü film var.
  • bu tip proğramların kullanması çok zor oluyor birde ondan bahsedeydiniz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kişi

bu tip proğramların kullanması çok zor oluyor birde ondan bahsedeydiniz ya

zor mu
  • Zamanında böyle bir program çok aramıştım saol deniycem
  • mükemmelsin dostum şimdilik bi sorun yok avi ekledi alt yazıyı ses ayarlarını felan de yükselttim mükemmel oldu bide vcd ye alt yazılı attıkmı hiç sorun yok çıldırmak üzereydim sağoll
  • altyazıyı 1. seçeneğemi eklicez 2.yemi ? olmuyo nerde hata yaptığımıda bilmiyorum :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: expulse

altyazıyı 1. seçeneğemi eklicez 2.yemi ? olmuyo nerde hata yaptığımıda bilmiyorum :S

1 deki abc yazan yer altyazı yeri

2 kayıt yeri

film adı ile altyazı adı aynı olursa kendi ekliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 14 Mayıs 2008; 20:40:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.