Şimdi Ara

filme altyazı gömme programı buyrun (7mb) + altyazı senkron programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
7
Favori
239.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok süper program,eline sağlık mp3 palyerime altyazılı film atamıodum bu program sayesinde atabiliorum saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 17 Mayıs 2008; 19:13:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Orjinalden alıntı: penkala

quote:

Orjinalden alıntı: mertkosova

proof ne gibi sakıncaları olur filme altyazı gömmenin

fps kayması.sesteki senkron bozulursa eger adam konusmazken altyazı olur misal

evet bunlar olabileceği gibi görüntüden de bir miktar ödün verilir.Programı denemediğim için atıp tutmıycam sadece olabilecek problemleri yazıyorum.

Ben orjinal divx i bozma taraftarı değilim, alt yazıyı da ekleyip izleyebiliyorum gömmenin hiç bir yararı yok bana göre

Bende Samsung ses sistemi var,
    1- Altyazı Türkçe destekli değil, karakter sorunu oluyor.
    2- Altyazı çok küçük ve gölgesiz olduğu için okunmuyor.
    Bu nedenle bence mükemmel bir program (tabi eğer sağlıklı çalışıyorsa)

• Paylaşım Icın Tesekkur Ederım.
    Cd veya Dvd'ye Cekıp fılm ızlıcekler ıcın guzel bır program ama Bılgısayarda Izlıceksenız Fılm Ile Alt Yazının Adını Aynı Yapıp Izlıyebılırsınız Böylelıkle Zaman da Kaybetmezsınız.
  • Teşekkürler bi deneyelim bakalım
  • altyazı senkron eklendi
  • Güzel..
    Arşive aldım.
  • SÜPERSİN her iki programda tam aradığım şeyler. Çok saol dostum Allah razı olsn..
  • eyw tam ihtiyacım olduunda yne donanım haberr
  • Paylaşım için sağolun.

Çevrim süresi ne kadar sürüyor sizde ?Benim 1 saati aşkın sürdü.
  • İşime yaradı Bu
    teşekkürler....
  • oooo süperr
  • Hiç Gereksiz Bir Olay
    Bunu Ne İçin Kullanıyosunuz Biri
    Bana da Anlatsın Çok Merak Ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee

Hiç Gereksiz Bir Olay

Mesela VCD playerda izlemek için.Filme altyazıyı gömdükten sonra Nero aracılığıyla VCD formatına çevrilebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee

Hiç Gereksiz Bir Olay

DVD VCD gibi oynatıcılarda filmi alt yazılı bir şekilde izlemek için ama sadece pcde film izliyorsan -evet haklısın- son derece gereksiz.yani yerine göre gerekli yerine göre gereksiz.böyle bir programın olması iyi olmuş.
  • saolasın
  • Baba bununla sadece kendi yazdıgımız bi yazıyı ekleyebilirmiyiz ? Alt yazı degilde İmza, Nick, URL gibi ?
  • öncelikle ufak bir HORT!
    alt yazıyı filme şu an ekliyorum ancak bu işlemin tamamı bitene kadar kafadan 2 saat gider gibime geliyor.pc de çok kasılyıor sizde de böyle uzun sürüyor mu?yarım saat oldu daha %35'te.
  • yaklaşık 2 saatlik alt yazı gömme işinden sonra bu sefer başka bir sorunla karşı karşıyayım.
    1. videonun orjinal çözünürlüğü 640*480 ama nedense video çıkışında 512*384 oldu.çözünürlüğü arttırmaya çalıştım ama olmadı.
    2.alt yazıyı filme gömmeden önce izlediğimde alt yazı daha küçük gözüküyordu şimdi bayağı büyük.bunu ayarlamanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

yaklaşık 2 saatlik alt yazı gömme işinden sonra bu sefer başka bir sorunla karşı karşıyayım.
    1. videonun orjinal çözünürlüğü 640*480 ama nedense video çıkışında 512*384 oldu.çözünürlüğü arttırmaya çalıştım ama olmadı.
    2.alt yazıyı filme gömmeden önce izlediğimde alt yazı daha küçük gözüküyordu şimdi bayağı büyük.bunu ayarlamanın bir yolu var mı?

1. sayfada aradığın cevaplar var programı açınca video boyutu seçeneklerde var altyazı boyutuda help menusunde mevcut 1. mesajımı iyi oku

+ 2saat çok zürmüş gerçi pc nin performansına göre değişiyor süre

bi arkadaşda imza yazabilrmiyiz diye sormuş tabiki yazılabilir herhangi bir alttyazıyı alın başından sonuna kadar silin son 2 cümle kalsın ordaki saniyeleride filme göre değişin

• arkadaşlar, tam tersini sorsam..

Altyazı gömülü olan bi filmden altyazıyı nasıl çıkarabiliriz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.