Şimdi Ara

filme altyazı gömme programı buyrun (7mb) + altyazı senkron programı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
7
Favori
239.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[Insidious.2011.720p.RC.BDRip.XviD.AC3-FLAWL3SS.mkv] 
    "Insidious.2011.720p.RC.BDRip.XviD.AC3-FLAWL3SS.avi" not found

Completed in 1 sec

WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

END OF OPERATION

Çözümü bilen. NOT:i MKC filme gömüyorum.
  • valla lazımdı hocam güzelmiş saolasın
  • İşe yarar teşekkürler.
  • Program süpermiş, teşekkürler
  • Beyler şöyle bir sorun var. İlk altyazı deneyimim. Youtube'den İnglizce bir video indirdim. Ve ona subtitle workshoptan altyazı yaptım. Ama .txt olarak kaydettim bu programların hiç biri desteklemiyor. Hangi programı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Beyler şöyle bir sorun var. İlk altyazı deneyimim. Youtube'den İnglizce bir video indirdim. Ve ona subtitle workshoptan altyazı yaptım. Ama .txt olarak kaydettim bu programların hiç biri desteklemiyor. Hangi programı önerirsiniz?

.srt yada .sub olarak keydetsene

yada netten herhangi bir altyqzı indir not defteri ile aç içeriğini değiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Eylül 2011; 16:06:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Beyler şöyle bir sorun var. İlk altyazı deneyimim. Youtube'den İnglizce bir video indirdim. Ve ona subtitle workshoptan altyazı yaptım. Ama .txt olarak kaydettim bu programların hiç biri desteklemiyor. Hangi programı önerirsiniz?

.srt yada .sub olarak keydetsene

yada netten herhangi bir altyqzı indir not defteri ile aç içeriğini değiş

Hallettim hocam saol
  • Ne kadar eskide olsa iyi program cidden
  • Selam

Programın altyazı seçiminde CP: dye bi bölüm var...Türkçe karakter olarak neyi seçmemiz gerekli?? (Ş - Ğ - Ç gibi harfleri atlama/dönüştürme yapmadan )
  • Bir çok altyazı programı denedim ama hepsi altyazı eklerken videoyu da dönüştürüyor Bu durumda videoda az da
    olsa görüntü ve zaman kaybı oluyor Sanırım videoya dokunmadan sadece altyzazı ekleyen program yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Bir çok altyazı programı denedim ama hepsi altyazı eklerken videoyu da dönüştürüyor Bu durumda videoda az da
    olsa görüntü ve zaman kaybı oluyor Sanırım videoya dokunmadan sadece altyzazı ekleyen program yok

sanirim mkv icin mkvtoolnix diye bir program var. mkv yine mkv olarak kaliyor.. fakat diger formatlar icin ne kullanilabilir ?
  • video boyut sınırı varmı? 1,3 gblik filme eklemeye çalışıyorum olmuyor boyuttan dolayımı yoksa başka bişey olabilirmi?
  • herşeyi aynen yaptım aynı dosya içinde .srt uzantılı dosya felan fakat altyazıyı görmüyor

tamam hallettim eğer dosya zaten altyazı dosyasıysa .srt eklemeniz gerekmiyor altyazı dosyası olup olmadığını anlamak için sağ tık özelliklere girip görebilirsiniz.

Edit: öyle yapınca altyazıyı gömmedi dosya oluştu fakat altyazı gömülmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 18 Şubat 2012; 1:27:44 >
  • Desteklediği formatlar sadece Xvid mi? 720P ve 1080P gibi seçenekleri de destekliyor mu?
  • Güzel anlatım teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar
    ben arabaya double dın teyp taktırdım..ya bazı avi filmleri oynatıyor bazılarını oynatmıyor..oynattıklarındada altyazıyı göstermiyor..o yüzden avi filmlere altyazı gömen bir program arıyordum..pocketdivxencoder ı kullandım onunla çevirdiğim filmleri hiç oynatmadı..ilk verilen programı deniyorum ama anlatılan herşeyi yaptım sonra bilgisayarda gom player la deniyorum altyazı görünmüyor..aynı sorunu yaşayan veya bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akburak

quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Bir çok altyazı programı denedim ama hepsi altyazı eklerken videoyu da dönüştürüyor Bu durumda videoda az da

sanirim mkv icin mkvtoolnix diye bir program var. mkv yine mkv olarak kaliyor.. fakat diger formatlar icin ne kullanilabilir ?

mkvtoolnix programında bende sorun çıkıyor altyazıyı ekliyorum çikarttığı video dosyasını açtığım zaman görüntüsü ve sesi olmuyo bunun çözümünü bilen varmı veya mkv için baska bir program varmı ?

• Teşekkürler.
  • Programı bu adresten indirdim.
    http://www.pocketdivxencoder.net/exes/PocketDivXEncoder_0.3.96.exe

Herşeyi çok güzel ve sorunsuz yaptı. Ayarlar içinde ayrıca teşekkürler.
  • Bir türlü olmuyor. Divx dosyası ve .srt dosyası ne yaptıysam gömemedim!!!!! Ulan W media da çıkıyor izleniyor altyazı ile ama gömme programlarını deniyorum olmuyor sorun nerde olabilir??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.