Şimdi Ara

Filmi bilen varsa söyleyebilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok eskiden bir film izlemiştim büyülerle özel güçlerle ilgili felan bir kız babasıyla beraber bir yere taşınıyorlar orda okula yazılıyor. Kızın özel güçleri var ama farkında değil okuldayken eliyle kalemi tutarken kalem dönüyor bıraktıgı zamanda kalem dönmeye devam ediyor. O okuldada 3 tane kız var onlarda böyle güçlere sahip bunlarla ilgileniyorlar bu kızı yanlarına alıyorlar bir magazaya gidiyorlar ordan bir kitap felan alıyor. Hatta filmin bir yerinde kırmızı ışıktan geçerken ışıgın rengini yeşil yapıyorlar :) İlk baştaki kızın da yılanlardan çok korkuyor

Sonunda o okuldaki 3 kız bu kıza saldırıyor felan evinde yılanlar felan doluyor. Çok eski bir film 90 ların filmi olabilir. Çok Lazım anlattıgım filmi bilen varsa lütfen yazabilirmi ismini.

Şimdiden çok teşekkürler...!

• The Craft

http://www.imdb.com/title/tt0115963/

Edit:Bu tür konular için artık üst konu mevcut yöneticiler gereğini yapar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 18 Nisan 2010; 23:05:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

The Craft

http://www.imdb.com/title/tt0115963/

Edit:Bu tür konular için artık üst konu mevcut yöneticiler gereğini yapar artık.

çok sağol arkadaşım ya :) internette aramadıgım yer kalmadı hatırlayamadım bir türlü ismini
  • filmleri vcd den izlediğim dönemlerdi o zamanlar gerçekten bende çok beğenmiştim bu filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

filmleri vcd den izlediğim dönemlerdi o zamanlar gerçekten bende çok beğenmiştim bu filmi

Evet bende çok beğenmiştim o zamanlar sonra cd yi bir akrabaya verdim geri gelmedi şimdi aklıma geldi ismini hatırlayamadım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.