ÇOK SAOLUN HERKEZLER ŞUNLARDAN BİRTANEDE BENDE OLMADIKI YA
The Fast and the Furious: Tokyo Drift’in 2006’da gosterime girmesi planlaniyor. Fragmani etkileyici ama oyuncu kadrosunda serinin diger filmlerinden tanidik oyuncular yok gibi... Bu tur aksyon filmlerinde oyunculuk aramak ne kadar saglikli orasi tartisilir. Dublor ve otomobillerin performansi icin bile gidilir. Ancak serinin ilk filminde Vin Diesel ayri hava katmisti. Ikinci filmde de aksiyon sahneleri cok basarili olsa da gozum Dominic Toretto roluyle Vin Diesel’i aramadi desem yalan olur. Bakalim bu listede de son film yerini alabilecek mi?
@prozium Ust baslikta X5’i gorunce bilgileri ve fotograflari kurcalamaya daldim hemen. Arsivi saglikli bicimde surekli genisletiyorsunuz. Hem buradaki paylasimlariniz hem de BMW’yi bize tarihiyle tanittiginiz icin ozel tesekkurlerimi borc bilirim.
BLADE Serisinden:
Blade (1998)...68 Model Dodge Charger
Blade 2: Bloodhunt (2002)...68 Model Dodge Charger
Blade 3:Trinity (2004)...68 Model Dodge Charger
Miami Vice (1984-1989)...1986 Model Ferrari Testarossa
Riders (2002)...70 Model Dodge Challenger
Pink Cadillac (1989)...filme adini veren 1959 Cadillac
Konsept-Ozel Yapim Araclar: The League of Extraordinary Gentlemen (2003)...Kaptan Nemo'nun arabasi
The Island (2005)...Cadillac Cien
I Robot (2004)...Audi RSQ
Eline emeğine sağlık @sandiego. Yine çok güzel şeyler eklemişsin. Ben de bu resmi arıyordum
TÜRK FİLMLERİNİN UNUTULMAZ ARACİ RENAULT TOROSSSSSSSSSSS
quote:
Orjinalden alıntı: sandiego
@serkes1 Siz olayi bir adim ileri goturerek filmden Abbas’la Sakir’in fonda minibusleriyle boy gosterdigi kareyi bizlere getirmissiniz. Sagolun Yarbayim... Kirmizi montlari, kasketleri ve o atkilari ortami yakiyor...
Kahvehanedeyse: Sakir: ‘Ask bir otobustur binmesini bilmeli’ Cicek Abbas’in cevabi hazir... ‘Son duraga gelmeden de inmesini bilmeli’
Up diyelim de @sandiego arkadaşın bu kadar emeğine yazık olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: cayenne
TÜRK FİLMLERİNİN UNUTULMAZ ARACİ RENAULT TOROSSSSSSSSSSS
Bir kere Renault Toross turk filmlerinin hic birinde yok cunku toros yeni modeli
Renault 12 deseydin daha iyi olurdu . . .
Cok guzel calismalar izlerken gecmise gidip geldim . . .
sandiego kardeşim(aynı zmanda hemşehrim)..
ben bu topici biraz geç gördüm sanırım.. baştan sonra okurken büyük keyif aldım.. çok güzel bir çalışma olmuş.. eline koluna sağlık
‘Cars’ –Arabalar- filmi Pixar Animasyonun son eseri ve bu yaz gosterime girmeye hazirlaniyor. Arabalar cok seker olmus. Esas oglan bir Dodge Viper (tipini ona benzettim) Nascar’a yarislarina hazirlanirken; fragmanlardan anladigim kadariyla bir Porsche ile ask yasamayi da ihmal etmiyor. Her arabanin model ve ozelliklerine gore ayri kisilikleri var. Animasyon kalitesi ‘Finding Nemo’yu bence aratmadigi gibi daha gelistirilmis. Artik yasima basima bakmadan, bizim ufak yegeni sinemaya goturme bahanesiyle filmi mutlaka izleyecegim. Fragman(lar) icin asagidaki linke bakabilirsiniz: http://www.movie-list.com/trailers.php?id=cars
Ilgili birkac resim:
@prozium Icerigi guncelleyemedik su aralar ve baslik az kalsin tarih oluyordu. Tesekkur ederim, canlandirmissiniz. Siz aslinda BMW basligi icin bir cozum bulmussunuz, yeni imzanizla. Bizde mi boyle birsey yapsak?..
@alysentr serkes Albay seyahatte, sizleri de goremeyince otomobil dunyasi –‘diger hersey’- basliginda otobusleri kurcalamaya basladim. Donus tarihi epey yaklasti ve donunce ilk yapacagim is soyle guzel bir Kayseri Mantisi yemek olacak. Bu nasil ozlemdir? Sonra yeni araba alma telasiyla artik sizlere bol bol danisacagim. Forumu takip etmeye devam
Konu başlığını görünce aklıma hemen Kara şimşek geldi.onun yayın saatinde sokakta bir tane bile çocuk kalmazdı. Ah ah ne günlerdi be...
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_39
Konu başlığını görünce aklıma hemen Kara şimşek geldi.onun yayın saatinde sokakta bir tane bile çocuk kalmazdı. Ah ah ne günlerdi be...
kitt demi onun sanal oyunlarıda var
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_39
kitt demi onun sanal oyunlarıda var
Evet kitt ve maykıl opet reklamlarındaki.
benimde aklımdan çıkmayan araçlar A takımındaki siyah minibüs,Kara şimşke,Herby,ve eskidenb katil tır fiye bir film var dı ordaki tır hala aklımda sanki dün gibi.
vee taşıyıcı 1 deki BMW
Fransız işindeki MİNİ leri unutmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: Dido05
hocam o italyan işi fransız değil
quote:
Orjinalden alıntı: alysentr
quote:
Orjinalden alıntı: Dido05
hocam o italyan işi fransız değil
italyan...
Valla burda gece olmus saat 2.28, son yatmadan foruma bakayim dedim ve Mini’lere kafam takildi. Iste 2003 tarihli ‘The Italian Job’ filminden Cooper S’ler
Saglam bir kovalama sonrasi bu ufaklarin basina bir sey mi geliyordu? Kafamda bazi sahneler var; ama net degil --uyku fena bastirdi ondan herhalde--
tebrikler emeğe savgı güzel çalışma
Pardon arkadaşlar el sürtmesi olmuş italyan işi olucak