Şimdi Ara

Filmler, Diziler ve UNUTULMAZ Otomobiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
29.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmler ve dizilerin unutulmaz otomobilleri sizce hangileri? Mesela benim zihnimde yer edenleri paylasmak isterim. Sizin de film ve dizilerden unutamadiginiz sahneler ve bas kahramani otomobilleri var mi?

İlk aklima gelen ‘The Love Bug, Herby’ oldu

Viper ve ayni isimli televizyon dizisi

Ghostbusters, Hayalet Avcilari filminden Ecto-1

Fransiz cilgin Taksi’si

James Bond 007 ve filmle ozdeslesen Aston Martin’ler. Gerci son filmlerden birinde BMW’ye donus olmustu

“Knightrider” yani 80’lerin Kara Simsek olarak anilan Pontiac Trans-Am

Stephen King’in romanindan uyarlanan 1983 yapimi katil otomobil “Christine” ve unlu 1958 Plymouth Fury

Blues Brothers filminden polis otosu (bu kadar polis otosunun zarar gordugu baska film var mi?)

Meshur Back To The Future –Gelecege Donus- filmi serisinden manzaralar ve Delorean (toplam uc film cekilmisti galiba)

2000 Gone in Sixty Seconds ve Belali Guzel ‘Elanor’

2001 Training Day ve kotu polis Alonzo (Denzel Washington)’nun 1979 Chevrolet Monte Carlo’su

The Fast and The Furious’un ilk filminin son sahnesindeki Amerikan Canavari: 70 model Dodge

Epey malzeme varmis...

• İyi çalışma tebrik ederim...

Benim de ilk aklıma Herby geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

İyi çalışma tebrik ederim...

Benim de ilk aklıma Herby geldi
    GÜZEL ÇALIŞMA GERÇEKTEN,TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Alıntıları Göster
    güzel olmuş aferimm

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

güzel olmuş aferimm

Alıntıları Göster
    60 sn filminde de vardı elanor...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Emeğe saygı.

Elinize sağlık.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Tesekkurler antiochos ve set,

Benim icin de hazirlamasi keyifti. Bazi filmlerde cocuklugumu hatirladim

53 Numarasi ve sahibinin azarlamasi sonucu Vosvosun koprude intihar girisimi halen aklimda -meshur kornasiyla-… Ayrica sevimli minik yarista ortadan ikiye ayriliyordu (yuksek hizdan mi, yoksa rakipleri mi birsey yapmisti neyse…). Ellerinde kaynak sasiyi birlestirmeye calisiyorlardi. Ve tabiki unutulmaz dugun sahnesi.

Sonra guzelim filmi 2005’te ‘Herbie Fully Loaded’ diye cekmislerdi. Nascar’da yarisiyordu. Hic hosuma gitmemisti. Zaten aklimda diger filmdeki gibi sahne(ler) kalmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sandiego

Tesekkurler antiochos ve set,

Benim icin de hazirlamasi keyifti. Bazi filmlerde cocuklugumu hatirladim

53 Numarasi ve sahibinin azarlamasi sonucu Vosvosun koprude intihar girisimi halen aklimda -meshur kornasiyla-… Ayrica sevimli minik yarista ortadan ikiye ayriliyordu (yuksek hizdan mi, yoksa rakipleri mi birsey yapmisti neyse…). Ellerinde kaynak sasiyi birlestirmeye calisiyorlardi. Ve tabiki unutulmaz dugun sahnesi.

Sonra guzelim filmi 2005’te ‘Herbie Fully Loaded’ diye cekmislerdi. Nascar’da yarisiyordu. Hic hosuma gitmemisti. Zaten aklimda diger filmdeki gibi sahne(ler) kalmadi.

Alıntıları Göster
    ronin filmindede güzel bi s8 sahnesi vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

Alıntıları Göster
    Güzel çalışma
    Bir de çiçek abbas'ı eklesek buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Emeğe saygı.

Elinize sağlık.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Emeğe saygı.

Elinize sağlık.

Sagolun Gkhn_

Konu kafamdaydi; ama bir turlu toplayip-yazma firsatim olmamisti. Bu baslangic olsun. Ileride daha da icerigi zenginlestirmeye calisirim. Forum sakinlerinin degerli katkilarini bekliyorum. Yorumlariniz icin tekrar tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

Alıntıları Göster
    eline saglik sandiego cok guzel olmus,eskilere dondum bi anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berxx1

eline saglik sandiego cok guzel olmus,eskilere dondum bi anda.

Alıntıları Göster
    STİNGRAY
    ARABA KAÇ MODELDİ HATIRLAMIYORUM AMA 67 MODEL OLABİLİR.RESİM KOYMAYI BECEREMEDİĞİM İÇİN LİNKLERİNİ VERİYORUM.ARKADAŞLAR SİZ RESİMLERİNİ ATIVERİRSİNİZ.
    http://www.musclecarcalendar.com/CarShows2004/Autofest/AutoFest2004%20120.jpg
    http://www.lateral-g.org/distad/DSC08078%20copy.jpg
    NİCK MANCUSO OYNUYORDU.YARDIMCI OLDUĞU İNSANLARDAN HERHANGİ BİR ÜCRET ALMIYOR AMA DAHA SONRA İHTİYACI OLDUNDA BİR İYİLİK İSTİYORDU.

• quote:

Orijinalden alıntı: caparso2002

STİNGRAY
    ARABA KAÇ MODELDİ HATIRLAMIYORUM AMA 67 MODEL OLABİLİR.RESİM KOYMAYI BECEREMEDİĞİM İÇİN LİNKLERİNİ VERİYORUM.ARKADAŞLAR SİZ RESİMLERİNİ ATIVERİRSİNİZ.
    http://www.musclecarcalendar.com/CarShows2004/Autofest/AutoFest2004%20120.jpg
    http://www.lateral-g.org/distad/DSC08078%20copy.jpg
    NİCK MANCUSO OYNUYORDU.YARDIMCI OLDUĞU İNSANLARDAN HERHANGİ BİR ÜCRET ALMIYOR AMA DAHA SONRA İHTİYACI OLDUNDA BİR İYİLİK İSTİYORDU.

Alıntıları Göster
    anaaaaaaaa yaw bende küçükken kara şimşek wardı amcam almanyadan getirmişti resmini göründe duygulandım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

anaaaaaaaa yaw bende küçükken kara şimşek wardı amcam almanyadan getirmişti resmini göründe duygulandım şimdi

Alıntıları Göster
    benim aklımda kalanda Transporter 2 de AUDİ A8 siyah kurşun geçirmez long ve 6.0 motor o arabanın gerçekte ne yapıcağını düşünmek isteyen varsa kendisini boşuna yormasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekstilciiii

benim aklımda kalanda Transporter 2 de AUDİ A8 siyah kurşun geçirmez long ve 6.0 motor o arabanın gerçekte ne yapıcağını düşünmek isteyen varsa kendisini boşuna yormasın

Alıntıları Göster
    sandiego
    bir geliyorsun pir geliyorsun...
    çok keyif aldım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkes

sandiego
    bir geliyorsun pir geliyorsun...
    çok keyif aldım teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Dusuncelerini paylasan forum uyelerine tekrar tesekkurler,

Yazilanlardan yola cikarak:

a) 1982 Sinan Cetin’in yonettigi Cicek Abbas’taki minubus kirmizi Ford gibi kalmis aklimda. Sener Sen’inki mavi Renault muydu?... Filmin afisi var, ama minibuslerin resmini bulamadim. Forumda yerini alamadigi icin ozur dilerim.
    Turk filmlerinden bir de Nuri Alco Mercedes’i ve Kadir Inanir’in kamyon(lar)i unludur.
    Ornek:

b) Ronin Filmiyle ilgili S8’in duz fotografi var. Filmden sahne ‘simdilik’ bulamadim. Ama bahsettiginiz filmde oynayan usta oyuncularin parcaladiklari arabalardan biri: (Sicak takip sahneleriyle gercekten guzel filmdi).

c) Transporter 2 filmindeki Audi:

d) Aklima gelen ikinci liste:

1966 George Barris tarafindan dizayn edilen ilk BatMobile (Lilcoln Futura Konsept temelli bir otomobildi)

1989 Jack Nicholson (Joker/Jack Napier rolunde), Kim Basinger ve Michael Keaton’lu (Batman/Bruce Wayne) kadrosuyla akillarda yer eden Batmobile (Sonra bu arac acik arttirmayla satilmisti. Kimin aldigini bilmiyorum)

1983-1987 yillarinda Albay John Smith, Cavus Bosco Baracus, Tegmen Templeton ve Yuzbasi Murdock’li -A Takimi- ve siyah GMC Van’lari

1985 MacGyver... Diziden aklimda kalanlar bir unlu cakisi bir de Jeep Wrangler’i

1980’ler... Magnum, P.I. Dizisinin Ferrari 308 GTS’si (o donemde hayrani oldugum modeldi)

1987 yapimi Rocky IV’den sonra Rambo III’den once Sylvester Stallone’u kamyon soforu Lincoln Hawk rolunde izledigimiz filmden –Over The Top- (Kamyonuyla ogluna araba kullanmasini ogretiyordu. Bilek guresi yarismasindan sonra odul olarak bir kamyon kazaniyordu (marka ve modelini bilen var mi?)

Mad Max Serisinden (polis aracinin yaninda duran genclerden biri 1979’deki ilk filmden Mel Gibson...ne kadar gencmis)

1993 Steven Spielberg’in yonettigi ilk Jurassic Park filminden (SUV Ford Explorer gibi duruyor)

2001 Swordfish Filminden John Travolta’nin kullandigi TVR

@berxx1
    Yanlis hatirlamiyorsam baska bir baslikta ABD’de bulundugunuzu okumustum. Acura ve Benzin fiyatlariyla ilgili saptamalarinizi da zevkle takip ettim. Arsivi hazirlarken ozellikle 80’lerin yorgun kahramanlarini gorunce icim tuhaf oldum. Mesela, Delorean’la mucitlik hayallerim aklima geldi. Universal Studios’a gezimde ilk isim bu yasima ragmen Gelecege Donus aracinin simulasyona binmek olmustu. Muhtesemdi. Bozulan gostergelerine kadar herseyi dusunmusler. Cok sarsiyordu; ama, o dinozorun agzindan kacmasi ve isinlanmasi… buyuk final…

@serkes1
    Bazi konularda yazmaya calisiyorum. Ancak malumunuz basliklarin buyuk bir kismina yabanciyim. Donunce artik daha saglikli yazarim diye umuyorum. Bu aralar gercekten rastlasamadik forumda. Araya saat farki girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sandiego

Dusuncelerini paylasan forum uyelerine tekrar tesekkurler,

Yazilanlardan yola cikarak:

a) 1982 Sinan Cetin’in yonettigi Cicek Abbas’taki minubus kirmizi Ford gibi kalmis aklimda. Sener Sen’inki mavi Renault muydu?... Filmin afisi var, ama minibuslerin resmini bulamadim. Forumda yerini alamadigi icin ozur dilerim.
    Turk filmlerinden bir de Nuri Alco Mercedes’i ve Kadir Inanir’in kamyon(lar)i unludur.
    Ornek:

b) Ronin Filmiyle ilgili S8’in duz fotografi var. Filmden sahne ‘simdilik’ bulamadim. Ama bahsettiginiz filmde oynayan usta oyuncularin parcaladiklari arabalardan biri: (Sicak takip sahneleriyle gercekten guzel filmdi).

c) Transporter 2 filmindeki Audi:

d) Aklima gelen ikinci liste:

1966 George Barris tarafindan dizayn edilen ilk BatMobile (Lilcoln Futura Konsept temelli bir otomobildi)

1989 Jack Nicholson (Joker/Jack Napier rolunde), Kim Basinger ve Michael Keaton’lu (Batman/Bruce Wayne) kadrosuyla akillarda yer eden Batmobile (Sonra bu arac acik arttirmayla satilmisti. Kimin aldigini bilmiyorum)

1983-1987 yillarinda Albay John Smith, Cavus Bosco Baracus, Tegmen Templeton ve Yuzbasi Murdock’li -A Takimi- ve siyah GMC Van’lari

1985 MacGyver... Diziden aklimda kalanlar bir unlu cakisi bir de Jeep Wrangler’i

1980’ler... Magnum, P.I. Dizisinin Ferrari 308 GTS’si (o donemde hayrani oldugum modeldi)

1987 yapimi Rocky IV’den sonra Rambo III’den once Sylvester Stallone’u kamyon soforu Lincoln Hawk rolunde izledigimiz filmden –Over The Top- (Kamyonuyla ogluna araba kullanmasini ogretiyordu. Bilek guresi yarismasindan sonra odul olarak bir kamyon kazaniyordu (marka ve modelini bilen var mi?)

Mad Max Serisinden (polis aracinin yaninda duran genclerden biri 1979’deki ilk filmden Mel Gibson...ne kadar gencmis)

1993 Steven Spielberg’in yonettigi ilk Jurassic Park filminden (SUV Ford Explorer gibi duruyor)

2001 Swordfish Filminden John Travolta’nin kullandigi TVR

@berxx1
    Yanlis hatirlamiyorsam baska bir baslikta ABD’de bulundugunuzu okumustum. Acura ve Benzin fiyatlariyla ilgili saptamalarinizi da zevkle takip ettim. Arsivi hazirlarken ozellikle 80’lerin yorgun kahramanlarini gorunce icim tuhaf oldum. Mesela, Delorean’la mucitlik hayallerim aklima geldi. Universal Studios’a gezimde ilk isim bu yasima ragmen Gelecege Donus aracinin simulasyona binmek olmustu. Muhtesemdi. Bozulan gostergelerine kadar herseyi dusunmusler. Cok sarsiyordu; ama, o dinozorun agzindan kacmasi ve isinlanmasi… buyuk final…

@serkes1
    Bazi konularda yazmaya calisiyorum. Ancak malumunuz basliklarin buyuk bir kismina yabanciyim. Donunce artik daha saglikli yazarim diye umuyorum. Bu aralar gercekten rastlasamadik forumda. Araya saat farki girdi.

Alıntıları Göster
    çok ayıp etmişsin bunu unutmakla
    herkeşe benden çayy şşakkkkire yok

şaka bi yana eline koluna sağlık. bi kısmını biz göremedik ama gördüklerimizi tekrar hatırlattın

• quote:

Orijinalden alıntı: istako

şaka bi yana eline koluna sağlık. bi kısmını biz göremedik ama gördüklerimizi tekrar hatırlattın

Alıntıları Göster

harika yaa
    quote:

Orjinalden alıntı: istako

• quote:

Orijinalden alıntı: istako

Alıntıları Göster
    quote:

en güzelide bu ama

ama o şaaaakkkkiiiiirrrr benim bozuldum ama şimdi tamam bana çay yoksa kahve olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 5 Mayıs 2006; 19:53:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkes

harika yaa
    quote:

Alıntıları Göster
    istako sagolun,

iste aradigim kare buydu...
    Cicek Abbas'taki sofor atismalarini da yazmak gerekli bir ara.
    Ornek:
    "soforun bahti kara, muavinin gonlu yara"
    "sevene can feda, sevmeyene elveda

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.