Şimdi Ara

Filmlerinizi hangi DVD markasına (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verbatim
    Sony
  • Verbatim
  • Şahsen Verbatim ve Philips kullanıyorum.2 Yıl önceki dvdlerimi 15000-16000 kb/s ile okuyabiliyorum sorunsuz olarak memnunum.
  • bende princo öneririm verbatim önermem, evimde ne kadar çöpe giden DVD varsa hepsi markalı ürünler yaşasın princo.

50 tanesi 12 tl , izmir bit pazarı.
  • Verbatim
    Zaten sürekli yazmıyorum. İzleyip siliyorum genelde. Arşiv için beğendiğim film olursa Verbatim kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

En iyi DVD'ler Verbatim'in dir.

Değildir.

Maxell dir.

Beni tanıyorsun

Türk kullanıcılar arasında bir Verbatim modası var... Verbatim çok kaliteli bir medya aynı zamanda da kalitesine karşın ucuzda... Ama en iyi marka kesinlikle değil... Performans ölçen yazılımlar var isteyen deneyebilir.. Maxell in 100 üzerinden 97 puan aldığını bilirim... Maxell ile aynı kalitede Sony yi sayabilirim ve gene aynı kalitede TDK var (çok yakın)... Bu 3 markadan sonra Verbatim geliyor... Üstelik Verbatim in 2-3 farklı modeli var ve iyi olanı almak lazım...

Şahsi tercih sıralamam

1- Maxell
    2- TDK
    3- Sony
    4- Verbatim

diye gider...

Hiç tavsiye etmeyeceğim markalar

1- Hyundai
    2- Princo
    3- FLY

bunlar piyasada satılanlar.. Birde toptancılarda satılan abidik gubidik markalar var ki onlardan zaten uzak durun (eğer korsan DVD ci değilseniz)

• Princo tamamen korsana çalışıyor.
  • Princo'da ne buluyonuz anlamadım, bende de 4-5 tane vardı ucuz diye almıştım. Şuan içinde ki verilerin büyük çoğunluğu okunmuyor kopyalanmıyor. Princo alıcağınıza DMS alın daha iyi. DMS çok kullandım, yazıldıktan sonra bozulma duruma çok nadiren oldu. Şuanda da Verbatim kullanıyorum, onuda tavsiye ederim. 100'lü paket almıştım, yarısını bitirdim henüz hiç bir sorun yaşamadım ne yazmada ne okumada.
  • Ben Verbatim ve Maxell kullanıyorum şu anda verbatim var 50'lik bitince Maxell veya Sony veya TDK alırım buradanda okuduğum kadarıyla Olmadı gene Verbatim
  • 5 Senedir verbatim ve princo kullanıyorum 5 sene içinde çöp olanların hepsi verbatimdi, ve bütün princolar ilk günkü gibi tıkır tıkır çalışıyorlar hiç kazıklanmaya niyetim yok,

50 adet princo 10 tl.
  • Thermaltake
  • Princo.
  • Uzun süreli arşiv yapmak istiyorsan TDK.
    Yorumlara baktım da,Maxell'i de denemeyi düşünüyorum.
  • Kesinlikle Maxell ve yazdırma hızı 4x i geçmemeli
  • verbatim
  • bundan sonra verbatim maxell kullanalım o zamansa
  • Uzun yıllardır Princo kullanıyorum.
    Çizilen zarar gören DVDlerimde bile okunma sorunu yok, tek sorun kopyalarken biraz fazla uzun sürüyor bu DVDler ama olsun...
    İzmir bit pazarında 50 adet Princo DVDyi 12TLye alabilirsiniz.
    Eğer sizde benim gibi fazlasıyla arşivci biriyseniz, Princo kullanın. Ben ayda 1 kutu 50lik DVDyi bitiriyorum.
    Çok uzun zaman sonra, okunmayan bir DVD çıkarsa karşıma, birkaç defa denk geldi, o filmleri tekrar indiririm, hiç sorun değil.
    Princo dan önce DMS kullandım bir süre, hiç memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum.
    Verbatim ve Maxell hakkında ise yorum yapamam...
  • Herkes Verbatim der. Almaya sıra gelince de Made in India , Taiwan olmasın japon olsun der. %100 japon üretimi tek disk JVC. Dünyanın en kaliteli disk üreticisi Taiyo Yuden'i kısa süre satın aldı.
  • Şimdiye kadar sadece DMS kullandım ve DMS kullanmaya devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.