Şimdi Ara

Filmlerinizi hangi DVD markasına (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üçünde de bi sorun yaşamadım ama verbatim almaya özen gösteriyorum.
  • Vebratim,DMS Üzütne tanımam çok kaliteli ve beni bugüne kadar üzmediler
  • Verbatim kullanıyordum, geçtiğimiz aylarda geçen yıl arşivlediğim onlarca film okunamadığı yada izlemek için masaüstüne kopyalanamadığı için vazgeçtim.
    Buldukça TDK alıyordum geçtiğimiz yaz 50li kutudaki tüm dvdler yazarken problemle karşılaştım ya yazmadı, yada yazıktan sonra okumadı yazıcıdan sandım yeni bir sata yazıcı aldım meğersem sorun TDK daymış. Derken 3 yıl önce arşivlediğim filmleri izlemek isterken philipse arşivlediğimi gördüm ve hala hızlı bir şekilde okunabiliyorlardı artık phillips ile devam ediyorum.
  • verbatim kullanıyorum. gayette memnunum
  • Tek TDK kullanan benmiyim.
  • Arşivin yarısı PHILIPS yarısı TDK inanılmaz sorunsuzlar.İkisi de şu ana kadar beni üzmedi.Dengeli bir biçimde bu ikisini kullanıyorum yıllardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Nisan 2010; 15:20:20 >
  • Tüm filmleri ve dizi Sony AccuCORE DVD içerisinde saklarım. Sony'den aşağısı kesmiyor.
  • Philips kullanırım
    Tanıdıklar arkdaşlar isterse Princo kös gitsin
  • Arşiv için sadece DVD kullanıyordum, fakat bu aralar HDD bana daha cazip geliyor, daha pratik, daha hızlı, DVD gibi uzun ömürlü olması ise tamamen şans işi bakalım artık. Her neyse hala 4.5 GBlık 720p Bluray filmlerimi arşivlemek için hala DVD kullanıyorum, bu güne kadar hep Verbatim kullandım, ama anlam veremediğim şekilde son 2-3 cakeboxta bir kaç tane işe yaramayan/yanan oldu, yazarken de eskisi gibi randıman alamıyorum, TDK deniyorum şu ara, daha iyi gibi geldi.
  • Princo kullanıyorum ama değiştireceğim verbatim yapacağım.

1 sene önce yazdığım princoları şimdi bilgisayar okuyamıyor belki okuyucuda sorun vardır bilemem(Birde dvdleri çantaya 2 tane üst üste falan koyarım ondanda olabilir)
  • şu aralar memorex...
  • Verbatim ve philips gayet iyi.
  • Maxell ve Philips Kullanıyorum.

Maxell'i Denemek için 10luk aldım. Gayet Güzel. Sorun Yok.
  • verbatim gördümmü alıyorum ama alıp dvdyi iyi şartlardada saklamak lazım
  • verbatim ve maxell,hangisini bulursam.
  • Birkaç yıl önce Philips ve Sony kullanıyordum son 1-1.5 yıldan beride Memorex kullanıyorum.
  • LG kullanıyorum genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 7 Nisan 2010; 20:21:56 >
  • daimond,princo,iomega

bu üçleme arasında gider arşivim (1,300) hiç birisinden şikayetci değilim...

haaa gönül isterdi elbette maxvell,philips,sony,tdk,memorex,verbatim vs ama olmadı işde

sonuç itibari ile kullandıklarımda bence çok iyi sorun yaşadığımı hiç ama hiç hatırlamıyorum
  • Bazen aldığınız DL'ler yani Double layer DVD'ler neroda yazmıyo sanmayınki DVD Seçiyor optik okuyucu.. bende LG Bluray BD Yazıcı var sırf bu trojanlar yüzünden çöpe giden çok DL Oldu-E Sürücüsüne giriyor regedit yap ordan sistem tazele tam bir kabus,nero'yada bulaşması trojanların çok can sıkıcı.. onun için kaysper sky ınternet secutry lisanslı çok işime yaradı Vebratim +DMS Devam

advanced system care: programını HTPC'nizden eksik etmeyelim lütfen buyrun linki

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=advanced-systemcare-free&lid=3286

• Merhabalar

CD,DVD,Flaş bellek,Micro card,Card reader,kalavye maus vb gibi sarf malzemelerin en uygun olduğu Toptan ve Perakende satıldığı yerwww.nilmira.com.

Princo DVD Toptan ve perakende satışımız vardır.
    Princo DVD 125 TL

Bizimle tanışmadan toptan ve perakende ürün almayın.

www.nilmira.com

Saygılarımızla
    Nilmira Elektronik
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.