Şimdi Ara

Filo Kiralamadan Çıkma Araba Alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
16.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tip arabalarda KM konusunda şaibeler mevcuttur. Bende alacaktım o KM ler düşürülmüştür
    filo araçlarında dediler. Hatta bir markanın yetkili servisinden bir arkadaşda durumu doğruladı.
    Servis bir çok filo kiralayan firmaların elinde zaten. Ama şu var sonuçta bu arabaların her yerini kontrol ederek
    garantili satışa sunuyorlar, yeni arabada bir sorun olmadıktan sonra 8bin olsa ne olur 50bin olsa ne olur.
    Araba temizse ve fiyat avantajı sizin için çok cazipse bence alınır çok düşünülmez, garantide mevcut olacak tabi.
    Ayrıca bu araçların bakımları zamanında ve yetkili servislerde olur genellikle.

Ayrıca kiralanan araçların yada şirket araçlarının gereksiz hor kullanıldığı fikrine çok az katılıyorum. Kendinizi düşünün
    şirket size bir araba verse kendi arabanızdan ne kadar farklı kullanırsınız? Biraz daha az dikkat edersiniz. Çok az kişi
    onu bozmak için yada umursamaz şekilde hor kullanır. Sahibinden yada her hangi bir galeriden aldığınız arabaya bu
    arabalardan daha çok güvenebiliyor musunuz ki. Ben şahsen bu firmalara ve araçlarına daha çok güveniyorum en azından
    altı üstü belli. Tabi ki yetkili bir servise 80-100tl verip ekspertiz raporu almak şarttır her durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi studioworks -- 17 Kasım 2014; 0:23:42 >

• http://youtu.be/NYt9DO5WXr8
    Dünyanın en hızlı araçları, kiralık araçlar. Daha da açıklamaya gerek yok herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.