Bildirim
Filo Kiralamadan Çıkma Araba Alınır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alınabilir araç temiz ise zaten km si düşük aracın. -
İyice baktırılıp alınır. -
Alınmaz, o araca nasıl bindiklerini görsen.
Gördüğü ucuz mazotu benzini alan, kasiste gaza basan, fren ile gaza aynı anda sonuna kadar basan, kamyon gibi kullanan. Hız demesi yapan -
Hocam güzelce baktırılıp alınabilir. Şirkette müdürün 2 yıl(50000km) kullandığı fluence sıfırdan farksızdı. Sürekli tek kişi kullanmış, müdür vs. ise alınabilir bence. -
Ben de merak ediyorum. Mesela şu astra 1.6 cdti'ler hep aynı seri:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-autocity-den-2014-opel-astra-1.6-cdti-buss-187847969/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-autocity-den-2014-opel-astra-1.6-cdti-buss-187847134/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fiat-bayii-gurses-oto-dan-2014-astra-sedan-1.6-business-110-luk-186109606/detay
.....
Muhtelif galerilerde 15-20 tane var 1.3'leri de dahil olmak üzere...
-
Esek niyetine biniliyor genelde, o sekilde raziysaniz sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Filodan c sinifi arac alinir cunku mudurler biniyor, insan gibi biniyor. Filodan b sinifi arac alinmaz, cunku satiscilar biniyor, insan gibi binmiyor. Bu arada satiscilari hor gormuyorum, bende yillarca yollarda gezdim satis yaptim. Ama durum boyle.
He butun genellemeler yanlistir ama sen gene de benim soylediklerimi yabana atma.
He bide filodan ciktigini bilmeden o arabalari alan bisuru adam var o da ayri :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9000 km de hiç bir şey olmaz hocam bence fiyatı uygunsa alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: think of idea
Gördüğü ucuz mazotu benzini alan, kasiste gaza basan, fren ile gaza aynı anda sonuna kadar basan, kamyon gibi kullanan. Hız demesi yapan
Böyle yapanlar kendini insan zanneden hayvanlardır. Kiralık da olsa milli servettir. Bende kiralık araç kullanıyorum bu dediklerinizin hiç birisini yapmadım. -
O müdürse alınır,müdür yardımcısı ise alınmaz mı? Çoksa saçma bir yorum.
Gelin 2.köprüye her sabah en az makas atan 2-3 tane Passat görürüsünüz.
İstisnasız her sabah makas atan bir İnfiniti FX35 sahibi var ona da bu vesileyle selamlarımı iletiyorum.
Burada müdür birisi şirket aracı ile makas attığını bile itiraf ediyorken müdürse alınır demek. -
Bizim mudurler iyi kullaniyor. Az km yapildigi ve ciherli olduklari icin. Satiscilarda cigerli ama km fazla yaptiklari icin ister istemez arac yipraniyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim şirketteki bütün araçlar büyük bir firmadan kiralama araçlar araçlar tek bir kişiye zimmetli ve düzgün kullanılıyor bakımlar yetkili servisinde oluyor hor kulllanma yok sadece pis kullanılıyor yıkama benzinliklerde filan yıkatıyoruz. şirketlere alınan araçlar alınır detaylı bir temizlik cila ile gözün kapalı bilinir ama rant a car aracı alınmaz hergün sürücüsü değişen bir araçdan pek hayır gelmez :)) -
Mudurun arabasi sokak sokak gezmez, adam sadece isinden evine evinden isine gider. Araba gun icinde surekli motor kapatip acmaz, motor asinmalari en azdir. Sadece ev-is arasi kullanildigindan ya dusuk km olur ya da fazla km'yi uzun yolda yapmis olur. Surucu egosu en azdir, sokak arasinda milletle sidik yaristirmaz, durmadan on takim degistirmez. Her seyden once altindaki adamdan daha egitimlidir, bu fark bile yeter bence.
İlk mesajimda da belirttigim gibi bu dahil butun genellemeler yanlistir ama siz gene de dogruluk payini goz ardi etmeyin, saygilar.
Müdür altındakinden eğitimli olduğunu nereden çıkardığınız bilmiyorum?
Müdür yeni gelir sokak sokak gezer.Bayi bayi dolaşan müdür çok tanıyorum.
Km'sini her yerde yapar.
Sizde diyorsunuz genelleme müdür aracı saçmadır.
Dediğiniz elemanlar içinde geçerlidir.
Yani her kiralama aracı incelenip alınır. -
Tamam kardes ben sana cevap yetistiremeyecegim. ne soylesem, sen obur turlusunu gormussun bi yerde.
Mudurler sokak sokak gezer arabalarini cok yipratirlar, hep makas atarlar, arabalari da satisci arabasi gibi olur. Saygilar.
quote:
Orijinalden alıntı: harunresitz
quote:
Orijinalden alıntı: think of idea
Gördüğü ucuz mazotu benzini alan, kasiste gaza basan, fren ile gaza aynı anda sonuna kadar basan, kamyon gibi kullanan. Hız demesi yapan
Böyle yapanlar kendini insan zanneden hayvanlardır. Kiralık da olsa milli servettir. Bende kiralık araç kullanıyorum bu dediklerinizin hiç birisini yapmadım.
Bizde biniyoruz kiralık araca bende aynı kafadayım milli servet ama bu gerçekleri maalesef değiştirmiyor istisnalar kaideyi bozmaz...
-
Alınır sıkıntı yok 10bin kmdeki arabadan zarar gelmez.Şirketler de öyle ucuz gördüğü yerden mazot almıyor.Taşıt tanıma sistemleri kullanılıyor bunlarda shellde filan var zaten -
Olur böyle şeyler arkadaşa harfiyen katılıyorum, en azından kendi müdürlerim içim söyleyebilirim bunu
Filo dan araba almak genelev den kadın almak gibidir. Gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tamam kardes ben sana cevap yetistiremeyecegim. ne soylesem, sen obur turlusunu gormussun bi yerde.
Mudurler sokak sokak gezer arabalarini cok yipratirlar, hep makas atarlar, arabalari da satisci arabasi gibi olur. Saygilar. |
Filodan c sinifi arac alinir cunku mudurler biniyor, insan gibi biniyor. Filodan b sinifi arac alinmaz, cunku satiscilar biniyor, insan gibi binmiyor. Bu arada satiscilari hor gormuyorum, bende yillarca yollarda gezdim satis yaptim. Ama durum boyle.
He butun genellemeler yanlistir ama sen gene de benim soylediklerimi yabana atma. He bide filodan ciktigini bilmeden o arabalari alan bisuru adam var o da ayri :) |
Mudurun arabasi sokak sokak gezmez, adam sadece isinden evine evinden isine gider. Araba gun icinde surekli motor kapatip acmaz, motor asinmalari en azdir. Sadece ev-is arasi kullanildigindan ya dusuk km olur ya da fazla km'yi uzun yolda yapmis olur. Surucu egosu en azdir, sokak arasinda milletle sidik yaristirmaz, durmadan on takim degistirmez. Her seyden once altindaki adamdan daha egitimlidir, bu fark bile yeter bence.
İlk mesajimda da belirttigim gibi bu dahil butun genellemeler yanlistir ama siz gene de dogruluk payini goz ardi etmeyin, saygilar. |
Benzer içerikler
- frene basınca kazıma sesi
- sağdan gelen araç bana çarptı
- toyota rav4 yorum
- eds gece çalışır mı
- ford puma yorum
- bmw x5 2024 fiyat
- e dcs6 şanzıman
- honda elektrikli suv
- tiguan boyutları
- mg yakıt tüketimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X