|
Bildirim
|
Konyadan bir galeriden araç almak için Ankaradan arkadaşla yola çıktık. Arkadaşa gitmeyelim desem de illa gidelim güzel duruyor dedi, fiyatı uygun dedi. Araç megane 3 du neyse çıktık yolla gittik aldık geldik. Sonuç mu?
Pişmanız. |
İlani incelemeden ve galeriyi gormeden yaziyorum ; Galeriden arac alinmaz , konyadaki galeriden hiç mi hiç alinmaz
|
Bir sonraki başlık " dolandirildik yardım lütfen".
|
Konya Karatay, Ankara Akyurt, İstanbul Bağcılar, Gaziantep Şehitkamil.. Buralardan uzak durun
|
Arac sahiplerinin galericilerden bi eskigi yok bu aralar cok sukur. Herkes cakal. Ilandaki arac guzel duruyor.
Kendiniz inceleyin once sonra ekspertize goturursunuz. En basitinden sag sol camurluk ve motor kaputunun uzerinde hafta/yıl seklinde uretim tarihi yazar leon'da. Bu tarihlerin arac model yiliyla paralel olmasi lazim. Bir de egilip arac alti plastik kaplamalara bakin catlak kirik var mi diye. Sevia disinda islem gormus araclarda o parcalar genellikle tamir edilmeden birakiliyor. |
kardeşim 1. konya karatay 2. ankara polatlı 3. antep sehitkamil buralardan hele hele galeriden araba alma
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 7 Nisan 2020; 18:30:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 7 Nisan 2020; 18:45:17 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|