2020 Model Skoda Superb Arızası
Herkese merhabalar 2020 model Skoda superb şubat çıkisli 1.5 tsi dsg aracım var. Aracin herseyinden memnundum taki bugune kadar. Araç 14 bin km dsgnin sorunlari oldugunu bildigim için çok nazik kullandim. N ye alip el frenini cektim. P ye aldim her seferinde. Aracta 2 3 gundur bir titreme silkeleme problemi vardi. Bakima az kaldigi icin onemsemedim. Bugun araca gaz verdigimde vitesi dusurdukten sonra devir saatinde yukselmeme hiz artmamasi sorunuyla karsilastim. Araç asiri bi sekilde titremeye vuruntu yapmaya basladi. Dogus oto yol yardimi aradim aracta sanziman hatasi olabilecegi kesinlikle surmemem gerektigi cekici gondereceklerini en yakin yetkili Servise goturceklerini soylediler. Nitekim aracim su an kayseri incar otomotivde. Yarin bana donus yapicaklar. Aracta hicbir ariza isigi yanmiyor. 2020 model bir aracta daha bakima girmemis bi aracta olmasi cok can sıkıcı. Umarim sorunu duzetirler.
EDİT: Arkadaşlar servis yaptığı inceleme sonrası sorunun egzoz başınç sensöründen kaynaklandığını şanzımanda hata olmadığını belirtmiştir.Destek olan herkese teşekkür ederim.Garantiden parçayı değiştirdiler.Şu an için aracımda bir sıkıntı yok.Herkese hayırlı günler dilerim
|
|
|
|
Adaletsizliğe Maruz Kaldım Ne Yapabilirim
|
|
|
TEYP CIZIRTI YAPIYOR YARDIM!
|
Lütfen Bi Bakın
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.775 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 126 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası