Herkese merhabalar 2020 model Skoda superb şubat çıkisli 1.5 tsi dsg aracım var. Aracin herseyinden memnundum taki bugune kadar. Araç 14 bin km dsgnin sorunlari oldugunu bildigim için çok nazik kullandim. N ye alip el frenini cektim. P ye aldim her seferinde. Aracta 2 3 gundur bir titreme silkeleme problemi vardi. Bakima az kaldigi icin onemsemedim. Bugun araca gaz verdigimde vitesi dusurdukten sonra devir saatinde yukselmeme hiz artmamasi sorunuyla karsilastim. Araç asiri bi sekilde titremeye vuruntu yapmaya basladi. Dogus oto yol yardimi aradim aracta sanziman hatasi olabilecegi kesinlikle surmemem gerektigi cekici gondereceklerini en yakin yetkili Servise goturceklerini soylediler. Nitekim aracim su an kayseri incar otomotivde. Yarin bana donus yapicaklar. Aracta hicbir ariza isigi yanmiyor. 2020 model bir aracta daha bakima girmemis bi aracta olmasi cok can sıkıcı. Umarim sorunu duzetirler. EDİT: Arkadaşlar servis yaptığı inceleme sonrası sorunun egzoz başınç sensöründen kaynaklandığını şanzımanda hata olmadığını belirtmiştir.Destek olan herkese teşekkür ederim.Garantiden parçayı değiştirdiler.Şu an için aracımda bir sıkıntı yok.Herkese hayırlı günler dilerim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starliner3434 -- 26 Aralık 2020; 0:31:35 > |
2020 Model Skoda Superb Arızası
-
-
Geçmiş olsun. Islak tip mi vardı bu araçta? -
N ye alıp P'ye almak ile kavrama hatasının bir alakası yok. O şanzıman kilidini korumak için yapılan bir işlem. Garantiden değiştirirler olur bazen DSG'de bu tür olaylar yıllardır forumda yazılıyor çiziliyor. Zaten arıza yapana kadar herkes DSG'den memnun, uçuyor kaçıyor yok böyle şanzıman vs vs işte. Geçmiş olsun terkardan.
-
Hocam biliyorum forumlari hep okuyordum fakat 14 bin kmde olmasi çok canimi skti araç daha yeni neyse hayirlisi artik. Sagolun
-
Golf’umun kavramasi 20 binde degisti duzen tutmadi. Leon’umun sanzimani 25 binde silkelemeye basladi. İkisini de garantisi varken sattim. Alicilara da soyledim ama umurlarinda olmadi. -
üzme canını güzel araba en kötüsü iyi niyet garantisi altında yaparlar -
Geçmiş olsun, klasik dsg. -
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Geçmiş olsun. Islak tip mi vardı bu araçta?DQ200 kuru kavrama var maalesef. ıslak kavrama dsg'ler daha sağlam.
-
Sorunları okuyup bile bile alarak rus ruleti oynamaya karar vermişsiniz ve sizin elinizde patlamış geçmiş olsun. İnşallah garantiden ücretsiz hallederler. -
Benimki 45 bin km de tatilde yolda bıraktı rezil olduk. DSG gerçekten pişmanlık bedavaya yapsalar ne yazar sat gitsin -
Gecmis olsun elden bir sey gelmez narin kullanmak da kacinilmaz sonu engellemiyor.
-
Olur mu ya
Milyonlarca vag grubu aracından 1 tanecik arızalı çıkabiliyor o da size denk gelmiş. Yoksa dsg dehşetül vahset sanzimandir .
(Gecmis olsun .Garantiden hallederler de ya sonrası?Onu dusunmeye baslayin bence)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 23 Aralık 2020; 9:11:39 > -
Bu DSG konularını görünce korkuyorum 34 binde DSG aracım var daha bozulmadı ama bozulsa kötü olurum sanırım. -
Haybeden gerçek üstü heyecan yaşamak için Dsg birebir -
Gram üzülmedim.Dsg her zaman pismanlik
-
Bu konu tutar... epeydir pek duyulmuyordu dsg arızası.
Konu sahibine geçmiş olsun, garantiden hallederler. Garanti bitişinden sonra da bakım için servise gitmenizi tavsiye ederim. -
Uranyum ile zenginleştirilmiş DSG bombası. Hiroşima ve Nagasaki'ye atılan atom bombalarının DSG ile zenginleştirilmiş olması gündemde.
-
Zet ef sanzimanli araba varken di es ci alirsan normal bunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: suatcagdasDQ200 kuru kavrama var maalesef. ıslak kavrama dsg'ler daha sağlam.
Alıntıları GösterŞu araca kuru kavrama koyan aklı seveyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: talharo123
Zet ef sanzimanli araba varken di es ci alirsan normal bunlar.adamcağıza para verdin de mi zf şanzımanlı araç almadı?😈
dsg büyük sorun gibi gösterilmiş bizim şirket araçlarının hepsi octavia dsgli yarısından fazlası dsg arızası verdi, hemen hemen hepsi birkaç kez yolda kaldı hatta bir tanesi durup dururken motoru eline aldı bunlar her araçta olan olabilecek çok küçük ve basit sorunlar. kapıyı kapatınca sesi tok geliyor, konsolu elliyorsun yumuşacık, izolasyon çok iyi.asıl önemli mevzular bunlar.motormuş, şanzımanmış geçin efenim bunları. çapon arabası alınmaz sert plastik iyy. |
Sorunları okuyup bile bile alarak rus ruleti oynamaya karar vermişsiniz ve sizin elinizde patlamış geçmiş olsun. İnşallah garantiden ücretsiz hallederler.
|
Olur mu ya
Milyonlarca vag grubu aracından 1 tanecik arızalı çıkabiliyor o da size denk gelmiş. Yoksa dsg dehşetül vahset sanzimandir . (Gecmis olsun .Garantiden hallederler de ya sonrası?Onu dusunmeye baslayin bence) |
Benimki 45 bin km de tatilde yolda bıraktı rezil olduk. DSG gerçekten pişmanlık bedavaya yapsalar ne yazar sat gitsin
|
Peugeot sahibi hiç olmadım ama vw kullandım. Evet araç şanzımandan ibaret değil ama çift kavramanın riski de malûm. Mesela gece saat 02.00 de kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde hanım ve iki çocuk sıcaklık -9 dereceyi gösterirken yolda kalınca insan ben ne yaptım diye sorguluyor... |
DSG, yapısal sorunları olan bir şanzıman türüdür. Sigara gibidir. Sigarayı da zararlı olduğunu bile bile içenler var. |
Yıl olmuş 2020 hala eat8 gibi şanzıman varken dsg li araç almak ilginç... |
Golf’umun kavramasi 20 binde degisti duzen tutmadi. Leon’umun sanzimani 25 binde silkelemeye basladi. İkisini de garantisi varken sattim. Alicilara da soyledim ama umurlarinda olmadi.
|
DSG'yi kesinlikle savunmuyorum, ama sırf EAT8 için de Peugeot almam ben, araç şanzımandan ibaret değil... |
Benzer içerikler
- safe cp ne demek
- skoda superb paket sıralaması
- skoda octavia 1.6 tdi kronik sorunlar
- araba rölantide stop ediyor
- skoda fabia kronik sorunlar
- skoda kodiaq 2024
- skoda fabia 2022
- superb fiyat
- skoda fiyat listesi 2024
- skoda slavia
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X