Bir arkadaşım Tchibo'dan cafissimo duo hediye etti ancak sonradan anladık ki duo'larda filtre kahve içemiyoruz. (almak isteyenlerin bilgisine... Mavi kapsül kullanamıyorsunuz) Biz de iade ettik. Tchibo büyük cafissimo almamız konusunda çok ısrar etti ancak bu kapsül işi sanırım filtre kahveye nazaran daha pahalı oluyor. O yüzden filtre kahve makinası almak istiyorum.
Tchibo'nun termoslu filtre kahve makinasını kullanan var mı? Ya da başka bir önerisi olan???
??
morphy richards 47076 ve delonghi icm40 önerilir.
Merhaba arkadaşlar;
Kahve makinesi kullanan DH kullanıcıları için SüpürgeMarket firmasından tedarik edebileceğiniz kahve filtresinin satış linklerini aşağıda paylaşıyorum;
Bütçeniz 350 TL civarı olsaydı " Delonghi BCO264B Espresso Capp ve Filtre Kahve Makinesi " ni önerebilirdim ...
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan.
Merhaba,
Bir arkadaşım Tchibo'dan cafissimo duo hediye etti ancak sonradan anladık ki duo'larda filtre kahve içemiyoruz. (almak isteyenlerin bilgisine... Mavi kapsül kullanamıyorsunuz) Biz de iade ettik. Tchibo büyük cafissimo almamız konusunda çok ısrar etti ancak bu kapsül işi sanırım filtre kahveye nazaran daha pahalı oluyor. O yüzden filtre kahve makinası almak istiyorum.
Tchibo'nun termoslu filtre kahve makinasını kullanan var mı? Ya da başka bir önerisi olan???
Biraz araştırma yaparsanız " Arçelik K 3200 " sizin için uygun mudur?
Merhaba filtre kahve makinesi arıyor iseniz.120 senelik bir gecmisi olan İnventum artık türkiyede. Her bütceye uygun. hemde sadece filtre pads kahve makinesi değil aynı anda cay
makinesi olarakta kullanabiliyorsunuz.Linki paylasıyorum web sayfamızdan incileyebilirsiniz.