Şimdi Ara

Filtre Kahve Makinesi - Çelik/Cam vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İç aksamı paslanmaz çelik, cam gibi sağlıklı malzemelerden oluşan ve fiyatıyla "araba alırım daha iyi lan" dedirtMEyen bir kahve makinesi arıyorum.

Gördüğüm kadarıyla piyasada dış aksamı veya sadece karafı (demlenen kahvenin yer aldığı sürahisi) paslanmaz çelik veya cam olup sanki tüm ürün o malzemedenmiş gibi satılan fakat su haznesinden, filtresine kadar naylon veya abuk subuk plastikler kullanılmış makineler cirit atıyor.

Kahveyi sağlığa faydalarından dolayı içiyorum. Her gün minimum 2 bardak içeceğim şeyin BPA ve diğer zehirli kimyasallara maruz kalmasını istemiyorum. French pressle memnunum ancak zamanlama özelliği, aroma özelliği olan makineler de cazip geliyor açıkçası.

Türkiye'de bulabileceğim ve su kaynatma yerinin, filtresinin plastik/naylon veya zehirli diğer kimyasal materyallerden oluşmadığı bir makine önerisi olan var mıdır? Filtre kahve olması yeterlidir, cappuccino sizin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 24 Aralık 2014; 21:46:51 >

• bulabildiniz mi hocam?

var mı önerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.