Şimdi Ara

Fin grupları mı yoksa İsveçli grupları mı tercih ediyorsunuz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uuuv maks 3-4 senelik metalci poserlar bana saldiriyor cok korkuyorum.

Ayrica nw ile opeth i karsilastiran kisiler dunyanin en iyi vokali hegg xd xd diyebilecek kapasite kisilerdir. Siz dunyanin en iyi vokali konusuna ciddi ciddi cevap yazabilecek kisilersiniz(ki yazdınız da)

Yazık lan.

akerfeldt ile tarja'yı da karşılaştırırsınız siz

Opeth benimde cok sevdigim gruptur ama poser turnusolu olmasi canini sıkmiyor degil.

Muzikte sanatsalligi sevdigim icin nw dedim.(yanlis anlamayin opeth de cok sanatsaldir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 27 Eylül 2015; 17:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Uuuv maks 3-4 senelik metalci poserlar bana saldiriyor cok korkuyorum.

Ayrica nw ile opeth i karsilastiran kisiler dunyanin en iyi vokali hegg xd xd diyebilecek kapasite kisilerdir. Siz dunyanin en iyi vokali konusuna ciddi ciddi cevap yazabilecek kisilersiniz(ki yazdınız da)

Yazık lan.

Opeth benimde cok sevdigim gruptur ama poser turnusolu olmasi canini sıkmiyor degil.

Muzikte sanatsalligi sevdigim icin nw dedim.(yanlis anlamayin opeth de cok sanatsaldir.)

bi kere kadının birinin vokalisti olduğu gruptan ne beklenir metal grubu demeye bile dilim varmıyor ama senin hatrına diyim.
    ikincisi bana Grand Conjuration'dan daha iyi Nightwish şarkısı/albümü söyle senden özür dileyip Nightwish'in Opeth'ten daha iyi olduğunu kabul edeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

Yazık lan.

bi kere kadının birinin vokalisti olduğu gruptan ne beklenir metal grubu demeye bile dilim varmıyor ama senin hatrına diyim.
    ikincisi bana Grand Conjuration'dan daha iyi Nightwish şarkısı/albümü söyle senden özür dileyip Nightwish'in Opeth'ten daha iyi olduğunu kabul edeyim.

''bi kere kadının birinin vokalisti olduğu gruptan ne beklenir'' şu söylemin bile senin ne kadar tartışmaya değmez boş biri olduğunun göstergesi. diyecek laf bulamıyorum.

diyorum diyorum anlamıyorsunuz. karşılaştırma yapılmaz. don lastiği mi kürdan mı ?

bu arada beğenmediğin tarja avrupanın en iyi konservatuarlarından birinin OPERA fakültesini dereceyle bitirmiş biri sizin gibi gitar çalıyom iki nota basıyom .s.s.s değil.

laf etmek sizin haddinize değil

büyük bir ihtimal bu yazdıklarımı da anlamayacaksın.

• quote:

quote:

quote:

Yazık lan.

''bi kere kadının birinin vokalisti olduğu gruptan ne beklenir'' şu söylemin bile senin ne kadar tartışmaya değmez boş biri olduğunun göstergesi. diyecek laf bulamıyorum.

diyorum diyorum anlamıyorsunuz. karşılaştırma yapılmaz. don lastiği mi kürdan mı ?

bu arada beğenmediğin tarja avrupanın en iyi konservatuarlarından birinin OPERA fakültesini dereceyle bitirmiş biri sizin gibi gitar çalıyom iki nota basıyom .s.s.s değil.

adam karşılaştırma yapılmaz diyo ama iki önceki mesajında nw Opeth'le kapışsa 1.5 farkla alır dedi
    neyse sen şimdi Iron Maiden'la falan kapıştırırsın nw 1.5 farkla pardon en az 2 farkla alır aman...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazık lan.

adam karşılaştırma yapılmaz diyo ama iki önceki mesajında nw Opeth'le kapışsa 1.5 farkla alır dedi
    neyse sen şimdi Iron Maiden'la falan kapıştırırsın nw 1.5 farkla pardon en az 2 farkla alır aman...

onu söyleceğin aklımdan geçmedi değil. sadece müzikallik enstrüman çeşitliliği vs.. olarak karşılaştırdım bana göre nw üstün geldi onda.

• Sizin için karşılaştırdım gençler
    1. Nightwish videosundaki hatunlarla 5 adım önde,
    2.5*2=10 göğüs bu da kafadan 10 adım öne atar.
    3.Zaten izlenme ve dinlenme sayıları kimin iyi olduğunu gösteriyor biri 700 bin diğeri 55 bin bu da yaklaşık nightwish'i 13 kat daha iyi yapar
    4. Müzik tarzlarını karşılaştırmayacağım ne de olsa çok farklı türler.Biri Yenimahalle'de oturanlara hitap ediyor diğeri metalcilere.
    5.Son olarak konu çok saçma tabiiki MetallicA aqweqweqweşqwlekqşlwekqasdqweq @Tarja Turunen

@Tasmalı Kedi @Kommancero @Papa Emeritus III

• KatakIysm K kullanıcısına yanıt
    Vay anasini video ile buyukluk kanitladin.izlenme sayisi umrumda degil bakmadim bile.yenimahalle ne alaka agir micmissin.sen daha altini islatirken bu iki grup muzik yapiyordu

Son olarak: Ay gata sammir tayms sammir tayms seednis. hard metalci kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 27 Eylül 2015; 22:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

quote:

Nw oldugu icin tek basina fin gruplari derim ama objektif bakarsak:

Nw ile opeth kapışsa

Cob ile dt

Isvecte;in flames, arch, amon kaliyor.

Hadi nw 1.5 farkla alsa opeth i
    Gene bosta olan if ,arch ve amon var.

Sonuc olarak isvec.

Nightwish Opeth ile aynı cümlede geçtiğine dua etsin bence. 1.5 farkla alırmış falan filan. Ne zırvalıyosun ya.

Ayrıca İsveç'te yazılmamış Doom Metal'in babası Candlemass var mesela. Yine supergroup olan Bloodbath var, death metal efsanesi Grave var, Hypocrisy var, Watain var, ATG dağılınca ortaya çıkan The Haunted var. Tartışılması abes yahu.

Aynen benim de ilk aklıma gelen Candlemass oldu yazılmayanlar arasında. Ayrıca Unleashed gerçeği de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Sizin için karşılaştırdım gençler
    1. Nightwish videosundaki hatunlarla 5 adım önde,
    2.5*2=10 göğüs bu da kafadan 10 adım öne atar.
    3.Zaten izlenme ve dinlenme sayıları kimin iyi olduğunu gösteriyor biri 700 bin diğeri 55 bin bu da yaklaşık nightwish'i 13 kat daha iyi yapar
    4. Müzik tarzlarını karşılaştırmayacağım ne de olsa çok farklı türler.Biri Yenimahalle'de oturanlara hitap ediyor diğeri metalcilere.
    5.Son olarak konu çok saçma tabiiki MetallicA aqweqweqweşqwlekqşlwekqasdqweq @Tarja Turunen

@Tasmalı Kedi @Kommancero @Papa Emeritus III

hiç oldu mu şimdi sen muhteşem ötesi "sanatsal" nightwishe nasıl laf edersin çarpılmadığın için sevinmelisin
    olum adam şu 5 para etmez gruba sanatsal dedi ya düşününce birden kahkaha attım

• Arch Enemy tekledigi icin Isvec. Adamlarin bi kere kaninda var tabi gunes gormuyolar havalar hep karanlik intihar orani yuksek ya muzige veriyolar kendilerini ya da bosluga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lutufi123 -- 27 Eylül 2015; 23:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Viking falan norvec diye dusundum

Orası kilise yakan Black'çilerin memleketi kanka
    Bir de Finlandiya'ya Korpiklaani eklensi iyi olur yazılmamış. Sevdiğim tek folk metal grubu Gerçi bir şey değişmez İsveç yine alır. Daha İsveç'e de yazılmamış bir çok grup var.

Knk netten falan baktim.cikisi norvec ama tum iskandinavyaya hukmetmisler.

• Herif beş para etmez dedi ya la sana eline bir enstruman al iki nota bas desem altina kacirip anne diye aglarsin.ulan grubun vokali opera fakultesini birincilikle bitirmis.ha dogru sen alisik degilsin muzik fakultesi mezunu insanlarin muzigini dinlemeye o yuzden abes karsiladin pardon.

Neyse artik sana ne desem bos

• Stratovarius ve Ensiferum'un bende ayri bir yeri oldugu icin finlandiya derim. Ama 90 dakika coktan bitmis.

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt

Seni Rockçı serpil'e çok benzetiyorum, her konuya girip eqwqeqwesadasda Metallica yazmaların.
    Davul çalıyorum herkes bilsin ha
  • WINTERSUN

• İsveçteki efsaneleri yazsan yer kalmaz ki.Dissection,Nasum,Entombed,Meshuggah,Bathory,Cult of Luna...

• Hee ok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

quote:

Nw oldugu icin tek basina fin gruplari derim ama objektif bakarsak:

Nw ile opeth kapışsa

Cob ile dt

Isvecte;in flames, arch, amon kaliyor.

Hadi nw 1.5 farkla alsa opeth i
    Gene bosta olan if ,arch ve amon var.

Sonuc olarak isvec.

Nightwish Opeth ile aynı cümlede geçtiğine dua etsin bence. 1.5 farkla alırmış falan filan. Ne zırvalıyosun ya.

Ayrıca İsveç'te yazılmamış Doom Metal'in babası Candlemass var mesela. Yine supergroup olan Bloodbath var, death metal efsanesi Grave var, Hypocrisy var, Watain var, ATG dağılınca ortaya çıkan The Haunted var. Tartışılması abes yahu.

Ekledim de hocam bazı grupları yine fark etmez. İlk yazdıklarımdan da insanlar rahatlıkla cevaplıyorlardı. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Eyvallah.

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Onun yerine ben cevaplayayım bunu. Dream Theater dinliyorum. Berkeley Music'den mezun. Gayet seviyorum, alışığım dinlemeye de. Ancak Nightwish 5 para etmez.
  • Ikiside candir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.